-
Ahoj
Rob je uzasny...upa ho zboznuju,sice neni ten nej.,ale patri mu asi 2-3 misto ;) *14* -
-
Re: Ahoj
to by me zajimalo kdo je prvni... Rob je totiz nejlepsi *15* *3* -
-
Re: Re: Ahoj
j přesně taaak *15* !!...naprosto souhlasim !!! *5* *14* prostě ROB!!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Rob ma u me 1-100 misto :D *15* pred nej nikdo nemuze a do prvni stovky se taky nikdo nevejde :D *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
*3* joo u mě je to tak nějak podobně *15* prostě Rob je nejjjj *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
on je krasnej, talentovanej *15* slavnej *15* bohatej a vsichni po nem silej takze ta nejlepsi kombinace :) *15*
-
-
-
-
-
-
to snad neni možný...
Lidičky ny tý nový fotce..na tý drzhý..
to je vyretušovaný,nebo si tohle fakt nechal z vlasama udělat???
*9* ..nechci bý kritycká,ale to je děs... *9* -
-
Re: to snad neni možný...
já bych taky řekla, že to nebude zas tak nová fotka, ale v delších vlasech vypadá taky trochu zvláštně,když to má nakrátko a vyčesaný nahoru, tak to je blaho pro oko -
Re: to snad neni možný...
ne,já myslím , že to je pravá fotka , ale asi hodně stará vypadá tam jako děťátko.nejspíš z dob jeho modelingu , ne? náhodou , mně se tam docela líbí , i když je to extravagance :-)) -
-
Re: Re: to snad neni možný...
Ja som tu fotku videla na neakej stránke medzi fotkami z roku 2001-2004.Túto som si zapametala,lebo je tam taký iný.A dosť sa mi tam páči *14* Je tam taký"mladý a drzý" *1*
-
-
-
...
jak Rob natočil ten film Bel Ami, kdy to má mít premiéru...Koukala sem na net, ale nenašla sem to a pak mě to přestalo bavit, takže nevim...Ale strašně se na ty dva nový filmy těším... *14* *14* *14* -
Na jedné stránce to ted stahuji s titulkama, ale nevim která to byla tak se koukněte.
rapidshare.com, fileserve.com, filesonic.com, wupload.com, megaupload.com, netload.in, hotfile.com, filefactory.com, uloz.to, quickshare.cz -
ty maš co rikat kravo *16*
-
-
Tohle může napsat jen skaženej člověk...
-
-
Awojky
Lidicky On je uplne super....a odporucam citat knihu NOV...je super!!!!!!! -
silvester
taky se pridávám že bych ho chtěla nekde potkat a preji vsem co nejpovedenější nový rok.(dříve jsem psala pod prezdívkou claire jako neregistovaný uživatel -
né já nechcu aby spolu chodili *9* *9* *9*
-
Příjimení
jeho příjmení je skutečně pattinson a ne pattison protoze oni kdyz anglicani reknou pattinson tak to zní tak rychle ze ani nepostřehnem to "n" ale je to pattinson.i v americe byly takové pohcybnoisti ale ted sem nasla na mtv rozhovor kde říká že se skutečně jmenuje pattinson *3* *1* -
-
Re: Příjimení
ty voe!pani chytracka *9* kdyz to jmeno zadas do googlu..tak vsude vyjede pattinson....tak je asi jasny,ze se tak jmenuje,...a nemusis cekat na potvrzeni v nejaky show na mtv....komenty me tady docela pobavili *1* *1* -
Re: Příjimení
Takže je to na 100% Pattinson. Dneska s ním hrál film - Království prstenu a on tam hrál. Tak sem schálně čekala, až tam bude napsané jeho jméno na konci a bylo tam Pattinson. *3*
-
-
email?
Hádám že na něho nikdo mail nemáto což? *7* -
-
Re: email?
ja ho bohužel nemám *9* ale taky bych ho určo chtěla *1* -
-
Re: Re: email?
kdo ne .... kdybych ho měla byla bych nejstastnejsi clovicek na svete... -
-
Re: Re: Re: email?
jo takže zbývá jenom varianta dopis. ale kam ho poslat? asi LA což? i když pravděpodobnost že si ho přečte je celkem nulová *9* -
-
Re: Re: Re: Re: email?
jj je to celkem mala šance *9* ale ja sem někde četla že svych fanoušku si dost váží *4* tak třeba by sme mohly mít zrovna štěstí *5* každopádně kdyby mi odepsal byla bych úpa nejvíc štastna ale na druhou stranu kdyby ne ...tak bych z toho byla pěkně zklamana *9* tak nwm no *9* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: email?
*5* jo to maš pravdu no některy překladače sou fakt na prd *15* ja už si stmívání pamatuju snad taky cely ..nejvíc si pamatuju tu scénu z lesa jak mu tam říka že je upír *15* *3* -
no prekladac taky neni zrovna moc nejlepsi ... tam ti to prelozi uplne divne *9* ja se ucim ajinu 8 let ale jako kdyby jen 3 *15* ikdyz posledni dobou jak furt koukam na stmivani :) ale nechci se chlubit :D -
ja bych to musela napsat na překladači *15* pač se učim němčinu a ajinu mam jen druhym rokem *1* takže myslím že by to pro něj nebylo moc příjemny počteníčko *1* *5* -
ja taky moc :) a asi to udelam... za zkousku nic nedas :) -
Ja bych mu zase napsala tak že by to ani nepřeložil *1* *1* *1* ale napsat bych mu chtěla
-
-
dík za to no zbýva to jenom zkusit, kámoška mě hecuje prý ať pošlu při jednom i foto, je to šílenec *1* -
-
to ja taky... *9* Ale od tej doby co se mi Robert libi sem se o dost zlepsila... vychazi mi 1 :) a i vic rozumim takze diky Robe *1* -
ja sem taky bídná angličtinářka takže taky nic -
mě ty to stejně moc nepomohlo ani pokecat bych si s ním nemohla se svou chabou anglinou *9* nic jdu tesknit *9* mějte se zase někdy -
Mě to děsně štve že je v los angeles tak daleko kež by se chtěl vrátit do londýna *9* to je pořád větší šance že ho potkám *4* -
no právě to je na tom to nejhorší a čekáš a ono nic no *9* a taky foto nejsem blázen nikdy nevíš kde takový dopis zkončí a nebo to risknout? -
zkusit to muzes.... ja uz to mela taky v planu uz v lednu ale porad sem se k tomu este neodhodlala protoze kdyz neodepise... budu z toho mit depky... *9*
-
-
davam tomu 0,001% ale kdyby si to precet a odepsal.... :) *3* skakala bych 10 metru vysoko....
-
-
-
-