-
new moon
Tak oficiální obrázky z New moon (je jich 5)- tentokrát už v dobré kvalitě.
http://www.ew.com/ew/gal lery/0,,20234559_20234565_20280345_ 3,00.html (nezapomeňte vymazat mezery) -
-
Re: new moon
kuji za odkaz *5* ty fotky sou úžasnýýýýý *3* *14* ...fakt moc pěkny!!!!
-
-
film
ti co mate radi filmy s upiry, tak se podivejte na film UPIRUV POMOCNIK. je to podle knizni predlohy, kterou napsal dobry pritel Rowlingove a podle me film stoji za to.. cetl jsem knizky a ty jsou velice dobre, tak snad film bude taky... *3* -
-
Re: film
videl si film i cetl knizky? nebo ja to asi nejak moc nepochopila a to sem to ceta asi 4x :D promin.. -
-
Re: Re: film
jo viděl film i četl knižky bože ja to přečetla jednou a nechapu co na tom nechápeš OMP:D -
-
Re: Re: Re: film
tak promin.. jestli ti to tak vadi ze sem se zeptala.. -
-
Re: Re: Re: Re: film
NN jen sem ti to chtěla vysvětlit.
-
-
-
-
-
Happy birthday *3* *3*
-
vlasy
všimly jste si taky toho že on skoro na každe fotce vypada jako by se ráno nečesal *1* *1* bobék asi nemá doma zrcadlo ..... *15* *15* (a ty fusy ani nemluvim) *1* *1* *15* *15* -
-
Re: vlasy
jako nevim jestli to vis ale myslim ze ne protoze ty vlasy ma tak schvane chapes?asi ne jak vidim
-
-
Bravo
akorát jsem dneska viděla nový bravo je tam plakát Jespra a Alice ale o Robovi asi nic jestli ho někdo máte tak napište jestli tam o něm něco je *9* *1* *3* -
-
Re: Bravo
mam ho ale nic tam neni *9* je tam jenom o taylerovi... a je tam jedna nebo dve robovi fotky u rozhovoru s nim -
-
Re: Re: Bravo
No jo už to začíná Tayler střídá Roba to je děs !!! *3* *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Bravo
jj ale na konci bude zase Rob a toe fajn *14* tak Taylor není ošklivej ale na Roba prostě nemá....a my na něho prostě nezapomene!!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Bravo
přesně tak Rob prostě vítězí!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo
Kolik jich máte ??? já asi osm -
jj ja taky *15* ja si prave dva lepila na dvere -
jj to ja taky tak nějak *1* ja už mam doma strašně moooc plakatů *15* ale jako vůbec mi to nevadí *14* -
ja nad 500 urcite *15* -
celkem by mě zajímalo kolik už jsem za ty časopisy s RObem utratila *1* *1* -
to každopádně *15* -
na plny care :)
-
-
Re: Re: Re: Re: Bravo
přesně tak Rob prostě vítězí!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14*
-
-
-
-
-
Hradec
Hele kolik je vas tu z Hradce *7* -
-
Re: Hradec
zatim ja a ty -
-
Re: Re: Hradec
tak to je celkem chaby na to kolik ma Rob fanousku *9* -
-
Re: Re: Re: Hradec
jj *15* ale tak třeba kolik lidi je tady z Kolína *15* *15* asi taky moc ne *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hradec
njn ja bych neco udelala ale v hradci to mam nejbliz *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hradec
to je k vzteku proc musime bejt rozstrkany po celejch cechach *9* -
135 km z Prahy do Hradce ted jsem na to jukala *9* a cestu okolo fakt nemam *9* *9* *9* *9* *15* -
jj ja zas do Prahy *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Hradec
kolin neni zas tak daleko prahy -
-
ani od Hradce :D *15* -
jo to máš pravdu *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Hradec
tjn *15* *15* *15* chtelo by to neco mezi prahou a hradcem aby jsme to nemely tak daleko *5* *5*
-
-
Re: Re: Hradec
tak to je chaby na to kolik ma Rob fanousku *9*
-
-
-
viděli jste ty new tapety u Roba?to je konec:D
-
-
No až na tu, kde nemá vlasy :-D Sou dobrý :-D ;-)
-
-
No vidíš jak se názory krásně liší. Mě se zase nejvíc líbí právě tam kde nemá vlasy je tam dost sexy a ty s Buffy a podobné zas moc ne. Mě se celkově líbí víc když má kratší vlasy nez to jeho hnízdo.
-
-
mě se nelíbí jaký má vlasy, ale tahle fotky je docela dobrá (až na ty brýle) :D
A to s Buffy mi přijde docela trapný, nic proti :) -
-
jj je to docela trapný obzvlášť když sama ulítla s upírem *15*
-
-
Jo máte pravdu.. ty s tou Buffy se mi taky nelíbí... Já jí ani nemám moc ráda.. Nevím příde mi to takový divný.
-
-
ttjn s tou Buffy to přehnali
-
-
-
-
-
Herec,nebo zpěvák?
Nevim jestli je lepší jako herec,nebo zpěvák.Dobře hraje na kytaru a styl hudby co má je ....uklidnující,příjemná.Ale na druhou stranu,do svých rolí se umí skvěle vžít.
Co myslíte?U herectví neberte v úvahu jen twilight...teda pokud je tu někdo kdo vyděl i jiny filmy než HP,nebo Twilight. *5* -
-
Re: Herec,nebo zpěvák?
100% herec *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
ja si myslim že je lepší herec *3* , ale to neznamena že se mi nelíbí jeho hudba *15* ...jako zpěvak je taky úžasnej, krásně hraje na klavíír!!! *3* ...ale prostě jako herec je nejlepšííí!!!! *15* *14* -
marně se snažím sehnat třeba little Ashese, nebo jiný jeho film, ale bez úspěchu. máš doma něco, co by si mohla poslat? Jinak s tebou souhlasím na 100% -
-
Re: Re: Herec,nebo zpěvák?
Na poslání...nevím,jestli něco mám,ona to stahovala ségra,takže nevím,jestli mám něco ajik v pc...ale to little ashles .. to sem zrovna neviděla...Dělám na stažení...ale je to straaaaaaaašně pomaly. *9* *3*
-
-
-
hej
hej co je to za fotku u roberta nekdo ho zmlatil????to bych byla nastvana!!!!! *10* *10* *10* prosim vysvetlete *7* -
-
Re: hej
to je fotka z filmu Remember me, kterej nedavno natačel...:)...takže neboj , nikdo ho nezmlátil *5* naštěsti *1* ...ale namaskovany toe věrohodně , co? *15* *15* -
Re: hej
To je z nějakého natáčení :)
-
-
pomooc :))
ahojky...taky děsně milujete roba..a vlastně Twilight?? tak se mrkněte na můj blog..je o Twilight...ale začala jsem teprv včera..ale podle mého je tam docela dost informaci..byla bych moc vděčná kdybyste ho navštívila..a třeba zanechali komentář {bellas-blog.blog.cz}
P.S. pokud máte taky blog,ráda se spřátelím :)))