-
jsem do něj blázen a nevadí mi to
tak jsem koukala na ty příspěvky od antipattinson a koukám, že tomu uživateli není Rob až tak ukradený....to je fajn....je nejhorší být někomu lhostejný a to Rob rozhodně není.Třeba já jsem se vrátila o nějakejch 15 let zpátky a pěkně na něm ujíždím, jak puberťanda a to mě baví, už dlouho mě žádnej chlap kakhle nevzal a to jsem vdaná a mám 2 děti(ovšem dcera je jí 8 na robovi taky slušně ujíždí,chodí mi hlásit, jestli už zase koukám na toho hezkýho upíra *14* ) a manžel si ze mě dělá srandu, když po mě něco chce a já nemám čas, tak mi odpoví: "no jó, ale bejt to tak Edward có??".No nic co jsem vlastně chtěla.....jó kdyby se mi někdo tak hnusil, tak asi nepolezu na jeho stránky a nebudu se zdržovat urážkama dotyčného, ty antipattinson přiznej se, tady jsi tvrdá a jinak slintáš nad jeho fotkama, jako každá z nás tady....se neboj a přiznej to, nám to neva my se k tomu hrdě hlásíme, je to krásnej chlap, tak co by jsme se nepoblažili pohledem na něj *3* *13* *14* *14* -
-
Re: jsem do něj blázen a nevadí mi to
"no jó, ale bejt to tak Edward có??" hahaaaa to je dobryyy *1* *1*
-
-
:-(
no ano je to smutny....ale me a vas by to taky nemelo vubec vzrusovat jelikoz vime svoje a nema cenu to tady znovu rozpitvavat -
Fotky
Tak jsem holky poslala na server osobností 3 fotky Roba a Kristen z předávání MTV Movie Awards. Jsem zvědavá, zda se to podaří. Bylo by to fajn *3* -
Zapomel jsem Johnny Depp je o nicem herec a jeste taky zesnulý Bruce Lee
-
-
Ach ta závist! ty jen závidíš že se někdo umí prosadit a ty ne ty ubohá závistivá nulo.Věř mi s takovým chováním se nikdy nikam nedostaneš.
-
Jak můžeš urážet mrtvého člověka??? Fůůůůj, zvedá se mi z tebe žaludek!!!!!!!! *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
Happy birthday! *4*
-
Všechno nejlepší Robe :))
-
hele nebřebýrej nám paula w. a nebuď v top deseti!
-
-
*6*JO!!!!!!
-
-
myspace
newite jestli ma myspace?????? -
prosbicka
Ahojky lidicky mam prosbu hlasovali by jste pro me prosiim tady: http://seventeen4ever.blog.cz/0907/ sonth-zacina jsme tam jako Bellinka a vim ze nekomu z vas se asi nebude libit s jakou hlaskou je to zamilovany a pro me dulezity tak proosiim vas vsechny o jednu minutu prooosiim!Tem co budou hlasovat budu opravdu vdecna|!!!!! -
-
Re: prosbicka
jj -
-
Re: Re: prosbicka
diky diky diky -
-
Re: Re: Re: prosbicka
nz -
-
Re: Re: Re: Re: prosbicka
aaale je *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: prosbicka
je to tam mocik pěkný a hlasovat budu !!! -
-
Re: Re: Re: Re: prosbicka
diky moc vsem! *8* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
-
-
-
-
-
Rob.
no podle mě je Rob fakt hezkej no myslim že nejsem jediná toho názoru.
Rob je rozhodně lepší a hezčí než Taylor (sorry fanouškové Taylora ale já vlkodlaky zrovna nemusím) *15* -
-
Re: Rob.
podle mě taky...! na 100% vede *14* ...Tay je taky krásnej herec, ale mě se prostě od prvni chvile líbí ROb <3 a měnit to teda nehodlam, je tak ááááááááá *15* sem hroznej magor:D *14* -
Re: Rob.
Vlkodlaci mi nevadí ale Robert je lepší něco z něj vyzařuje!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Rob.
souhlas...má dost dobrý charisma a ještě k tomu..ta jeho tajemnost je úchvatná *14* -
-
Re: Re: Re: Rob.
nemůžu dělat nic jiného než souhlasit...máte úplnou pravdu *14*
-
-
-