Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jancap

Rob v Praze

Ahojky,take jste slyseli o tom,ze Rob bude jeste s Ashley ze Stmívání v Praze na premiere NM???JOJO,prej 26.listopadu...pojedete tam nekdo?? *7*
    • deniska-l

Re: Rob v Praze

cože???....jak si na to přišla? *7* ....aby to zas nebylo jak s tim festivalem...!!!! *9*
      • -m.a.t.l.a-

Re: Re: Rob v Praze

souhlas..:o( *9*
    • leila00

Hey co?? Zase nějakej hec co! Jako s tim, že Rob bude v KV.
      • nik011

Re: Re: Rob v Praze

jn
    • rendik89

nekecej, kde si to vzala??? ja jsem z Prahy.....ááá, tam musim, byt.... *3*
    • _ewishka_

Co? oni budou v Praze fakt ?
    • lidus5

Cože???!?! Kdes to vzala?? *14*
  • Im(h)o

Robert je dobrej herec =)Ve stmívání je fakt sexi upír, Ale normálně se mi víc líbí.Je takovej přirozenej a na nic si nehraje!!Má sveje mouchy a to je dobře..Není to pan dokonalý jako Edvard ze stmívání!Ikdyž film je uplně krásnej *14* *3*
    • Re: Im(h)o

No dobrej herec to si fakt nemyslim,to co předvádí v novym měsíci je tak trapny,že se tomu všichni v kině smějou no ale budiž.Jo a je fak svůj tim myslíš že smrdí,vypadá jak když se tejden nemyl.
      Nevim co vy krávy na něm vidíte tak napište co.fakt mě to moc zajímá. *9* *10* *16* *8* *9*
      • Re: Re: Im(h)o

no sorry ale asi ti kazdej rika ze je skvelej a ty ze nestojis za nic.jinak bys nikdy o nikom nerikal takovy veci.navic vym o hode lidech kterym je pres 22 a maj ho radi.
        • Re: Re: Re: Im(h)o

No právě že neznám moc lidí co ho obdivujou spíš pravej opak. *4*
  • Ahoj, nevíte kde bych si mohla přečíst půlnoční slunce od 13. kapitoly dál. Vyjíždí mi furt jen do 12.kapitoly. Jsem v fanoušek od listopadu tak doháním co nevím.
    • lenkaschs
      http://www.twilightfan.estranky.sk/clanky/midnight-sun---cast-knihy/kapitola-13_--rovnovaha
      DALŠÍ SE DAJÍ BOHUŽEL SEHNAT JEN VE SLOVENŠTINĚ
      TADY NA TÉHLE ADRESE A JSOU TAM I DALŠÍ NE JEN 13. *3*
      • your-darling
        já myslela, že jich není víc napsaných :D
        • přesně tak já taky myslela, že jich víc není.. Já to našla do té 12. kapitoly a pěkně mě to naštvalo, že to končí takhle, protože hned po tom si mají dát tu první pusu.. A to by mě fakt hodně zajímalo, jak on to cítí..:-D
          • Ahoj, ať čtete cokoli, co je nad kapitolu 12, tak to rozhodně není originál. Stephenie přestala psát, když dal někdo nelegálně text na internet. Podle českýho vydavetele Twilight ságy ani knihu nedopíše.
            • Já se v nakladelství ptala asi před rokem, a říkali jenom, že když jí dopíše, tak jí vydají, ale o tom, že jí nedopíše nic nepsali.. Ale nejsem si jistá, jestli to někdy dokončí. Ten konec mě ale taky naštval, protože to skončilo v nejlepším *4* *4* *4*
            • Cože??? No to tak to je škoda... No a mě to bylo divný, když ta knížka je z roku 2010 (myslim) že ještě není vydaná.. To je škoda :-(
        • Ja taky, ale stejne si myslim, ze nejsou od Stephenie:D
  • supeeer

ve stmivani se mi libil ae von je i hezkej... *14* *4*
  • o Twilight, Robovi, Kristen, Taylorovi a mnoho dalšího:-)

http://twilight--cullens.blog.cz/
  • http://movies.yahoo.com/blogs/twilight/robert-pattinson-hair-years-012321155.html
  • kamik21

Perry Farrell - Going All The Way

Ahoj nemáte někdo pls tu písničku ze Stmívání od Perry Farrell - Going All The Way jestli jo pls tak mi napište na profil byla bych vám moc vděčná

*3* díky
    • Re: Perry Farrell - Going All The Way

Ahoj když tak mi napiš tvůj email jestli chceš poslat tu písničku *3* *3* *1*
  • your-darling

:D

Robert, respektive Edward :D se umístil na 1. místo mezi desítku nejžhavějších upírů a vlkodlaků... :-)
    zbytek tady: http://vampire-diaries.tym.cz/?mn_p ost=810
    • Re: :D

supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee r *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: :D

Aspoň že v týhle věci je svět spravedlivej
        • your-darling

Re: Re: Re: :D

to jo... :-) já tam v tý skupině mám všechno upíry co potřebuju a na vlkodlaky z vysoka... kašlu... :D
  • Jestli je tohle budoucnost filmu, tak UPRIMNOU SOUSTRAST.
  • roxanda

rob

v tom filmu je uplne k sezrani *1* a v tech knizkach jeste vic, kdyz si ho tam predstavim... *3* *1* ... spolu s kristen se ve filmu k sobe moc hodi a hraji to super... jen tak dal..!!!! kdo by chtel poslat tu knizku na mail (1-4 dil.) tak muzu... tak zatim *14* *1* *1* *14* *14*
    • zdenice

Re: rob

ahoj prosim tě jeslti si jeste tohle nekdy prectes muzes mi poslat na Sliky@seznam.cz ty dily 1-4?? Diky moooc *4*
    • korejdaaa

Re: rob

prosim posles mi 4 dil
      korejda12@seznam.cz dik
    • Re: rob

ahojky poslala mi si mi prosím všechny díly na mail...předem moc díky:-)

Prosím prosím,mohla bys mi to taky poslat? *15* Prosím prosím :o)

Ahojky, prosím prosím, můžeš mi zaslat všechny díly na kaaata.k@seznam.cz ? Pokud by se ti nechtělo, tak moc moc moc prosím alespoň o 4.díl Děkujůůůůů :) :)

ahojky plllsss mooohla bys mi to poslat???ale 2ku nemusis.:)byla bych ti mooc vdecna...diky pappa

Ahoj mohla bys mě to poslat. moc moc děkuju, strašně se mi to líbí *4*

Ahojky, myslela jsem, že se mi film Stmívání nebude líbit, ale velice jsem se spletla *14* a ráda bych věděla, jak to bude pokračovat *7* *14* můžeš mi prosím taky poslat všechny díly na mail? Díky K. *14*

Ahojky já bych stála o to poslání těch knížek na e-mail, 3 mám už přečtené ale budu ráda i když mi pošleš ty 3 ale hlavně ten 4 díl.
      Předem moc děkuji *3*

OK,omlouvam se,ale ja to nevydrzim....poslala bys mi pls 4.dil *1* ,dik moc, *1*

Ahoja,hele,knizku poslat nechci....ja si to musim precist na papire,ale nejak nemuzu dospat a chtela jsem se zeptat,jestli bude Bells upirka....jinak souhlasim se vsim,co rikas...jsou k sezrani a *14* dik moc

AHOJKY..MOHLA BYS MI TO POSLAT?DIK

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit