-
Všechno nejlepší *4*
-
Sorráč,za opožděnej ohlas...
Já jsem taková nevěrnice,sorry že jsem se neozvala dřív,já jsem se koukala na Comeback...:0)Ale zítra na něco příjdu na nějaký téma,teda pokud to stihnu na počítač...Musím se totiž učit na dva testy... *16* *16* *16* -
-
Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...
comeback? na to se nekoukam -
Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...
chudáku....ja pisu zejtra chemii-zase- a moc to neumim...ale vis co byme zajimalo? jestli prepise vsechny knizky z pohledu edwarda...tak se tesim na novej mesic z jeho pohledu...to by bylo super, ne? -
-
Re: Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...
Kdy by to napsala ty knihy ta Meyerka,tak bysem jí zlíbala láskou... *15* *15* Hele už musím zase jít do hajan-to je strašný... *8* -
-
Re: Re: Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...
Tak dobrou a co jiného než zase nádherné sny o... ty víš o kom... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...
tobe at se o nem taky zda!!!!
-
-
-
-
-
bravicko
taky dneska psali v bravicku.... ze hlavni muzskou roli v new moon bude mit taylor a ze po Robertoj po uvedeni new moon do kina uz nbude takovej zajem.... *9* ale doufam ze to neni pravda a zajem bude *9* -
-
Re: bravicko
Tak teoreticky to je pravda v New Moon bude nejvic hrat Jacob,pokud si tu knizku cetla tam sama vis.. Edward tam je na zacatku a pak druha polovina filmu,spise ke konci,ale zase tam bude hlasove pritomny takze xD -
-
Re: Re: bravicko
jn aspon ze tam bude mluvit *1* -
-
Re: Re: Re: bravicko
prave a ja si myslim,ze o to vic to bude ''lepsi'' kdyz tam bude ten jeho hlas... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: bravicko
tjn :) ma ho tak sladkej... vubec neodpovida tomu ze kouri ...
-
-
-
-
Re: bravicko
tzajem o roberta bude...jen se nejspis rozsiri tayloruv fanclub *15* -
-
tak ja jsem taky v jeho fanklubu *3* -
-
hezkej je...ale ze na roberta nema to bych se hadala...ale nebudu-nechcim si te znepratelit a ty uz muj nazor znas *15* podle me jsou oba hezky...kazdej svym vlastnim zpusobem a proto se nemusej libit vsem stejne *3* -
-
tak fajn :) kdyz myslis :) *15* ale myslim si ze knizka je lepsi jak film :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bravicko
tak já bych tam teda rozhodně kvůli robertovi nehrála. *8* a kristen byla slavná...tenhle film by se ale taky nemusel tak moc proslavit, kdyby tam nehrál ten váš rob....řekla bych, že z velké většiny to je takovej trhák spíš kvůli jeho fanynkách *15* ale kristen se tam podle mě prostě nehodí...ta patří do prokletí domu slunečnic *5* *1* -
dobou a peknej vejkend *15* -
*1* a konec...tvuj zpovednik a psychoporadce jde spat *15* -
dam na tvoji radu a budu si davat pozor :) *3* budu se snazit -
tak to zacina...pak snis cim dal tim vic az pomalu prestavas vnimat okoli a zacinas si plestr realitu a sny.... hele nerikam ze namas snit....jen si dej bacha at neprekrocim mez...zpatky se jde tezko... -
jak :D proc? nechapu to ... jen proste snim ve dne :) -
ver mi, ze te naprosto chapu....vetsinu poslednich 6ti let jsem byla ve svym svete...a ver mi..neni to dobry a mam s tim ted trosku vetsi problemy.... *13* -
nevim jestli to chci.... bavi me bejt v mym vlastnim svete *3* pripadsam si takova volna svobodna :) kdyz sem sama nejde tomu utect :) -
to je to o cem mluvim....vseho s mirou...ja ti verim, ty to zvladnes -
snazim se jak nejvic muzu ale zatim se to nedar..... *15* no spis se nesnazim chci ho mit ve svejch myslenkach :D -
ne tak docela...hlavne kvuli nemu neprestan normalne zit!!!! -
tak fajn budu se snazit na nej moc nemyslet budu ho vyhanet ze svejch myslenek a budu se snazit aby se ze me postupem casu nestal blazen :D -
moc velky iluze si nedelam....ale aspon mam pocit ze jsem udelala co jsem mohla *3* *15* -
*5* njn :)dam na tvoje rady *15* -
sem moc rada...prosim te hlavne se netrap kvuli pitomostem....staci ze se clovek musi trapit kvuli vaznym vecem... -
tak trosku mozna j *3* -
ja taky ne...ale podle me tam kvuli ni NESEL!!!
citis se lip? *3* -
njn *9* ted ale nevim presne co -
no ja jsem slysela myslim neco jinyho... *3* -
sem pro ja bych tam hrala hned *9* a s Robem... mmm *15* Rob sel na ten konkurz stejne jnom kvuli kristen.... protoze se mu libila *9* *3* *15* -
nic proti ale nekdy mam dojem ze vam by se nelibilo nic....teda pokud by jste tam nebyly VY!!! *4* *4* *4* *15* *15* *15* -
tjn nebyla moc slavna to az ted *15* -
ale pokud vim....kristen predtim taky znal malokdo *15* -
jj jasne :) ale myslim ze se tam docela hodi... :) je pekna -
no emma watson určo nee....já nevím...třeba nějaká neznámá herečka....drobná, křehká, stydlivka *15* ona jako není špatná herečka, ale do toho se prostě nehodí..až na vzhled *3* -
a koho :) *3* kdo by se tam podle tebe hodil *3* -
ale ona se ta herečka na tu roli moc nehodí....je taková hrubá...myslím třeba hlasem a já si ji spíš podle knížky představovala jinou.... *9* -
vzdyt rikam ze chyby dela kazdej...jen vas chci videt co budete delat az se zamilujete(do normalniho kluka) *15* *15* *15* *15* -
ja nevim me prijdou docela fajn obe... ale trochu me stve jak polibi jacoba a :(edward tim trpi :( -
jenze povah herecky nemuzes srovnavat s povahou postavy...to by pak pulka filmu vubec nemohla vzniknout *15* a bella je proste normalni, trochu strelena ale narozdil od upiru a vlkodlaku normalni a chyby dela kazdej... *3* -
tak to na 100%...ale ta Bella si toho Edwarda ani Jacoba nezaslouží...já ji moc nemusím...má divnou povahu...a i ta herečka ji blbě zahrála...ona tam moc nesedí....m spíš povahu rockerky a hraje takovou citlivku *13*
-
-
neurazej jacoba...ja ho mam rada a je mi ho trochu lito...teda bylo nez jsem zjistila ze to s nimbude mit happy end... a navic mam slabost pro indiany *3* -
-
me se dlouhy vlasy libej..jak na kom, ale jemu slusej....ale edwardovi by neslusely *15* -
*15* já jen doufám, že ho zahraje tak dobře, jak je v knížce popisován. oni do toho filmu toho vždycky daj hrozně málo *16* -
ja neurazim jacoba jen me pridou desny ty dlouhy vlasy... posud sama... edward ma peknej rozcuch :D *15* -
*15* já jen doufám, že ho zahraje tak dobře, jak je v knížce popisován. oni do toho filmu toho vždycky daj hrozně málo *16*
-
-
jj jasne ... ale proste kdyz se rekne taylor tak se mi vybavi jacob ze stmivani a pride mi strasne slizkej zato edward... hotovej poklad :)
-
-
jj myslim ze si to zaslouzi :)taylor je hezkej :) *3* ale na Roba nema :)
-
-
jj jasne.... ja uz v nem sem ale jinak nez v robertovym :) *15* teoreticky stejne ale prakticky... :D *4*
-
-
-
Pro všechny jen ne pro "8.ballíka.8"!!!!
Lidičky,že na něj reagujete????To je jako když přiložíte do kamen-zjevně ho baví psát ty koniny a ještě víc ho těší,když vás-nás to namíchne. Bohužel je takových vtíralů plný net,tak je nechejme se vtírat,ale radost jim nedělejme.....už ta přísná anonymita,jéééé,bojim,bojim,aby mě někdo náhodou nepoznal-STRAŠPITEL a ne noční můra..... *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Pro všechny jen ne pro
Heh, jako bych Tě znal, podle stylu psaní, věřím, že jsme se již potkali, někde na diskuzi. *5*
Jen tu nemusíš prohlašovat takové nesmysly a taky bys nemusela komolit můj nick. *16* -
-
Re: Re: Pro všechny jen ne pro
počkat! ale to co kacka pise nejsou nesmysli -
-
Re: Re: Re: Pro všechny jen ne pro
Ty jsi nějaká moc chytrá, ne? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro všechny jen ne pro
njn
-
-
-
-
Re: Pro všechny jen ne pro
Jojo,moje řeč. *4*
-
-
mám takový dotázek... už jste někdo pisal zda jo tak hodit zkušenost... jestli se to vrátí zpět nebo odepíše... a hlavně jak to funguje... zda to česká pošta veme a kolik stoji i známka třeba... děkuji moc *4*
-
-
Já jsem sice nepsala,ale něco o tom vím *3* Do větší obálky vlož tvůj žádací dopis s fotkou nebo co chceš podepsat a do ní přilož oznámkovanou a sobě adresovanou obálku,dobrý bude,když na tu větší obálku napíšeš-Do Not Bend tzn Neohýbat.V průměru to bývá minimálně 3 měsíce než ti dopis příjde.A vím,že by se mělo do obálky vložit několik Mezinárodních odpovědních kupónů,které budou použity k doplacení k hodnotě anglických známek,dají se zakoupit na poště.Tak nějak by to mělo co vím fungovat,ještě záleží kam až to budeš posílat.Tak hodně štěstí *3*
-
-
mno psát nebudu mě to hlavně zajímálo čistě teoreticky jak to funguje atd. ale vidím že to není žádná sranda *15*
-
-
Já jsem si o něj chtěla napsat,ale jak jsem zjistila co to obnáší tak mě to přešlo *1*
-
-
to je fakt tak těžky... *8* jsem myslela že pošlu něco a je to... ale neeee další podrobnosti okolo toho... škoda,že je to tak těžké *7*
-
-
Navíc nevím kolik stojí ty kupony,známky,utratí se hafo peněz a autogram třeba ani nedojde *13* *13*
-
-
-
-
-
-
prosím
ahoj spiklenci, prosím vás, nemáte někdo nějaký další Robův film? Snažila jsem se sehnat HOW TO BE, nebo LITTLE ASHES, ale nejde mi to. Pomoc!! *9* *9* *8* -
-
Re: prosím
little ashes bude v kiech az 8.5 -
-
Re: Re: prosím
dík a HOW TO BE náhodou nemáš, viď? Stejně dík. Počkám si na něj.
-
-
-
I love R.P.
Roberta přímo myluju škoda že mu je 23 ale pořád je to miláček v Twilight je hezčí než v herry potrrovi a Taylor je pro mě uplnej hnusák upírci jsou rostomilí ale vlkodlaci Fůůůůůůůůůůůůj nechutný a sorry pro fanoušky Taylora ale můžu snad napsat svůj názor.ROBERT PATTINSON LOVE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: I love R.P.
promin:D ale když už miluješ tak mIIIIIluj jo?:D
-
-
Já mám problém mě se tady žádné fotky neukazují místo fotky je tam jen bílý rámeček.:(((
-
Muj vidrbani bratranec otebje rika ze si gej
-
rytmus života
oni budou vprazeeee?????co ??faktt....jsem četla v časopise že robert a kristen spolu spim