Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elizabethd

Tak zase hlasujte pls

Ahojky tak mám tady zase něco k hlásnutí...Pokud máte rádi Edwarda Cullena(Robíka)tak pro něj hlasujte na téhle stránce: http://www.ajc.com/holiday/content/atlanta-holiday-guide/best-hollywood-vampire.html

Hlasujete tak o nej upíra...A já si myslím že si to Edward zaslouží aby vyhrál... *1* *3* *14*
    • Re: Tak zase hlasujte pls

to je fakt mel by to vyhrat *3* ale je tam angel s buffy taky kus to se musi nechat *4* tezkej sok
  • ..

a taky...ale to už sem řikal.. *3* má dvoumetrovou anální sondu v prdeli.. *15* jenom pro ty co to nevědí.. *4*
    • Re: ..

Jezis *1* Wy tady z toho delate *1* *1* Takowa ubohost,psát o nekom jak je uzasny,krasny bez chyb a ja nwm c jeste *3* Jakoo nechapu was..je t jenom nejaky hezouncky herec,kterej je jenom peknej mozna tk ve Stmivani a to protoze na nej naplacali tunu make-upu...Trosku to prehanite ne??kolik wam je,ze se zamilujete do chlapa z holywoodu?? *7* A kazdej na nej ma svuj nazor tak ho neberte nekomu,komu se nelibi ne?jenom proto,ze wy ste do nej uplne PAF!!!Meli byste se nad sebou zamyslet,jestli todhle chovani se muze rownat wasemu veku;-) *15* *15*
      • lenkaaaaa

Re: Re: ..

nic proti, ale nejsou tady jenom ti co píšou že ho milujou a jak je nádhernej....jsou tu i lidi, co se jim líbí jak hraje. a jak si řekl...každej má právo na svůj názor, ale jak vidíš sami to nedodržujete a říkáte ostatním že jsou krá..! když napíšeš mě se nelíbí a myslím že nehraje dobře, tak prosím, ale vy píšete sprosťárny je protože se nudíte a myslíte si jaký jste hvězdy, takže svůj názor řekni, ale ostatním ho neber, ať je jákýkoliv!
  • b.e.t.u.l.i

Hradec

tak ja teda nevim *15* kolik vas je tady z hradce :) *15*
  • bbbbbb

soutěž

ahojda na blog sem dala soutěž je to SONTV (soutěž o nejlepší trapné video)... no prostě jestli znáte na Youtube nějaké video, s herci z Twilight sagy, za vás moc prosííííííííííím zapojte se podrobnosti najdete zde: http://bablbubl.blog.cz/0907/takze- soutez
    jestli že se zapojíte mooooooooooooooc děkuju =) =* *4*
  • premiera

Ach jo premiera je u nas ve meste az 26.prosince.Asi se nedockam.Myslim si ze to driv najdu na netu nez to uvidim v kine ale to neva do kina jdu stejnak.Kdy je premiera u vás veměstě? *9*
    • deniska-l

Re: premiera

jejda tak to nezavidim...to bych si někam na to zajelo ;) *4*
      u nás v Kolíně je 26.11. *yahoo*...nejvíc se těšim :)
    • kaculencicka

Re: premiera

ŽJOVA....TAK TO BYCH NEPŘEŽILA....SE PŘIBLIŽ NEKAM BLÍŽ ZDROJI...PLZEŇ 26.11.....BOŽEEEEEEEEEE,NEDOČKÁM SE...... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nikolousek1

trailer

Ahojky, tak yb mě zajímalo, kde vázne trailer k třetímu dílu...nevíte o tom něco?
    • kate555

Re: trailer

jo jasně že víme...zatmění se dotočilo a rob říkal že už je to i setříhané...počkej tak 14 max. měsíc a budeš tu mít trailer ;)
  • Je hnusnej nemam ho rada ble ble ble muž je de**l neumi se ani smat pařiklad takhle*1*
    Mračoun CEA a pavlinka maj pravdu je ble *13**12**12**12**12
    • On se vždycky směje
    • co by asi tak on řekl tobě kdyby tě viděl co? *15* *15* *15* *15* *15* možná taky : bleblebleble pche *1* *1* *1* *1* *1* *1* fakt se směju ...
  • odysseus

pokracovani 2

swery, nerikej mi, ze nemas rada rodinu a kamarady!!!!!
    tak pokracujem v debate!!!
    • odysseus

Re: pokracovani 2

swery:nic proti, ale kamaradi a pratele i rodina obcas ublizuji, ale v americe by se ti styskalo, ver mi, kamaradka tam odjela pred mesicem na pul roku a uz se ji styska!!!!

betuli pochybuju, ze bys mohla bejt jeho sousedka....
      • odysseus

Re: Re: pokracovani 2

a z toho 90 od nas tri???? *15* *15* *15*

jinak swery, jestli te trapi, ze nemas kluka, tak ja ho taky nemam...a jeste jsem zadnyho nemela, jestli te to uklidni....
        • odysseus

Re: Re: Re: pokracovani 2

edward neprijde....ale nekdo podobnej mozna jo

a vam nejni 17 a vase kamaradky si o vas kvuli tomu nedelaj starosti *15* a nechtej vam nejakyho najit *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: pokracovani 2

njn ale vase kamaradky uz s nekym ve 13 s nekym nespali *15* wow sme tri zoufalky :D samozrejme ne az tak doslova *5* *1*
            • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: pokracovani 2

ja si moc zoufale nepripadam...a zase jsme na konci stranky *15*

a co o robovi?
            • swery

Re: Re: Re: Re: Re: pokracovani 2

tak ma kamoska ve 14
          • swery

nechtejte slyset nazory mych kamosek
        • swery

ja taky ne a nechu vsechny co znam nebo sem potkala se chovaji nemozne.......to nemuze existovat v cr nakej edward *15*
          • b.e.t.u.l.i

presne nejakej krasnej, sladkej milej .... a upir *1* *5* *15*
        • b.e.t.u.l.i

moje rec... a nic si z toho nedelam... zatim snad nejakej prijde *4* nejakej moc peknej...
      • b.e.t.u.l.i

jn bych se asi nedoplatila *1* a asi bych ... no jasne chapu ze to neni mozny :( *9* ale chapu to a beru to *3* jo a prosimte z mostu neskakej... :)
        dneska se tu vazne skvele keca.... pekne se to tu rozjelo... dneska pribylo uz snad 100 komentaru *1*
        • odysseus

prosim te...tochu zivota do toho umirani!!! vis jay jsou dve jediny veci co musis v zivote udelat? umrit a ZIT nez umres.... TAK ZIJ!!!!!!
        • swery

jo smrt je lehka ale nejhorsi je ze ti co va obcas v rodine ignoruji si to treba uvjedomi ze prisli alespon pro me pracovni silu *1* to je ted blba myslenka nerikam ze by nikdo nebrecel *1* ale skakat nebudu...aspon ne ted musim jeste videt New moon a dalsi dily!!!!!!!!! *16* *14*
      • odysseus

vzdavaj to jen srabi!!! jak to rekla bella ve stmivani? SMRT JE SNADNA,ZIVOT JE TEZSI!!!!
        a k tomu pokoji...vsad se ze je tam bordel jak v tanku...kolik kluku si uklizi pokoj???? *15*
        • b.e.t.u.l.i

jj jasne Bella ma pravdu *3*
      • swery

chapu ale nekdy bych skocila z mostu
        • swery

ja ho mam uz zaplneny tak, ze se tam vlezl jeste rob a to je vse
    • swery

Re: pokracovani 2

uhhhhh to je tezky rict kdyz ti obcas ublizi mam ale nedokazu vyjmenovat vsechny pocity obcas je to frustrujici
      • b.e.t.u.l.i

jako mam rada kamarady a rodinu ... taky nase dve zelvicky a pak taky roberta kterej ted ma docela dost velky mistecko v mym srdicku :)
        • odysseus

doufam, ze to misto v srdicku zaplni nekdo, s kym budes moct byt....
  • zuzanka666

sen

Zdál se mi o Robertovi sen.Zůstala jsem po odpoledce sama ve škole a najednou přiběhl bílaj naježenej medvěd a zečal se na mě sápet pak přišel Pati(Robert) a zmrazil ho na mě zavolal:,,útíkej než se probere"!A já na to:,,Bez tebe Roberte nikam nejdu"!Pak se probrel a začeli bojovat.Mezitím mi pořád opakoval at odejdu a já furt že bez něho nejdu.Už nevím jak to dopadlo protože jsem se probudile... *16*
    • elizabethd

Re: sen

Jůůů tak to je docela napínavej sen akorát škoda že ses probudila... *15* *15* *15*
  • alice17

RrRrRRRrRrR

Ahojik lidi nemáte nějaký noví zpravy o New Moon?? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit