Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elizabethd

Už víte???

Už jste něco vyhrabali z toho mozku-nějaký tématíčko by bylo o Robíkovi??? *7* *7* *7*
    • nik011

Re: Už víte???

este ne
    • nik011

Re: Už víte???

i love him
  • simca2

uf to sem si ulevila

uf to sem si ulevila!!!
  • pavlajelinkova

Otázka

Ahoj všeckým fanouškům Roberta. *4* Chtěla bych se zeptat,jestli se bude točit nebo jestli se už točí Stmívání trojka?V ukázkách jsem viděla,že budou mít dítě a ve dvojce mu neodpověděla jestli si ho vezme.Nevíte někdo???Předem děkuju za odpověd..:))) *4*
    • Re: Otázka

trojka je natocena.4 by mel rezirovat ten co novy mesic a bude rozdelena na dva filmy.jinak jsem dneska byla v kine uplne bomba.super natocily sceny s vlkodlaky a ve voltere.tesim se na cerven.a doporucuju precist vsechny knihy i pulnocní slunce(i kdyz je nedopsana-je to snad jeste lepsi nez z pohledu belly)
      • Re: Re: Otázka

Půlnoční slunce? taky o nich?
        • sanny28

Re: Re: Re: Otázka

Půlnoční slunce je nedopsaný pátý díl, který je vlastně první, ale z pohledu Edwarda, autorka to nedopsala, protože se to dostalo na internet a neví se, jestli to dopíše, určitě je na netu k dispozici český překlad
          • Re: Re: Re: Re: Otázka

já někde četla, že už v psaní pokračuje, že to fanouškům nemůže udělat...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Otázka

to by bylo super...pže z pohledu Edwarda je to moc zajimavý
      • pavlajelinkova

Re: Re: Otázka

Děkuju mooc za informace.Už se těším.Knížky??O těch nevíím..Budu si je přát pod stromeček.:))) ještě jednou dděkuju
    • sanny28

Re: Otázka

Trojka byla dotočená koncem října, v USA bude mít premiéru koncem června u nás snad 01.07.A čtyřka se má začít točit v příštím roce, a četla jsi knížky, ty vyšly u nás všechny 4 díly.
      • pavlajelinkova

Re: Re: Otázka

Děkuju mooc za informace.Už se těším.Knížky??O těch nevíím..Budu si je přát pod stromeček.:))) ještě jednou dděkuju *4*
        • sanny28

Re: Re: Re: Otázka

Ty knížky ti vřele doporučuji, je to daleko lepší než film, já je zhltla během týdne.Kdo je nečetl, jako by nebyl
          • Re: Re: Re: Re: Otázka

Děkuju mooc..Moc se těšíím až si je koupíím *14*
  • :-P

Robert je dobrej herec, ale zpěvák je mizernej.. *8*
    • b.e.t.u.l.i

Re: :-P

vtip?! zpiva uzasne!
      • Re: Re: :-P

http://www.youtube.com/watch?v=7H47 oQH1TW4 -tahle pisnicka je docela hezka *3*
        • Re: Re: Re: :-P

jen škoda že ten odkaz nefunguje , nebo aspoň mě , kterou písničku jsi myslela? ráda bych si ji poslechla
          • nikolousek1

Re: Re: Re: Re: :-P

ten odkaz funguje, jen tam musíš vymazat tu mezeru, pak ti to pojede:-)
            • Re: Re: Re: Re: Re: :-P

aha díky *1*

me se libi jeho hlas ale spis ne stil kterej zpiva
    • Re: :-P

A co nazpíval?!
      • nik011

Re: Re: :-P

ty ses jeho fanda? a ani nevis co nazpival tak to je good :D:D

No, já se o něho zajímám jenom kvůli Twilight sage, takže tak *1*

ja ho mam rada jako herce to ho primo zboznuju ale jako zpevaka ho moc nemusim ale on je stejne spis herec mi pride
  • Yelito
  • Twilighty a podobny bordel nenavidim. To, co se teraz toci, to nejsou filmy /Twilighty, Nuda v Brne, Quantum of Solace/, to je sajrajt. Proc se uz netoci The Medusa Touch 1978, Citizen Kane 1941, Sunset Boulevard 1950, In the Heat of the Night 1967, KMOTR 1 - 3? Proc se musi tocit tolik sajrajtu?
    • Až na twilight z toho neznám ani jeden :-D
    • Protože je rok 2012 HAlooooooooooooooooooooooooo tady někdo zaspal dobu *1* že. Jako jasný KMOTR JE FAKT DOBREJ FILM A TWILLIGHT JE SLÁTANINA PRO PUBERTÁLNÍ HOLČIČKY, ALE I DNESKA SE TOČEJ DOBRÝ FILMY A ZROVNA NUDA V BRNĚ JE DOBRÁ KOMEDIE. A MOHLA BYCH VYJMENOVAT SPOUSTU DOBREJCH NOVEJCHFILMŮ, ALE BOHUŽEL NE ČESKEJCH JE fAKT ŽE TAM TO TROCHU UPADÁ *13* a hlavně ve filmovým průmyslu se teď točej nehorázný prachy a ty se musej taky vrátit zpátky tak musejí točit to ce se dobře prodá. Tak pochop že doba si to žádá a smiř se stím *1*
      • Co člověk, to názor.
  • ajulina

(x

on je nejvic sexy!!!!!!!!!! *14*
    • elizabethd

Re: (x

Tak to nejsi sama kdo to říká... *1* *1* *1*
      • miss_cullen

Re: Re: (x

*14* to ne *14*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: (x

jn je to nejsladsi brooucek *15*
          • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: (x

ale jeho filmový brácha jasper taky není k zahození *15* *14*
            • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: (x

no to ne *14* *14* *14*
            • lenkaaaaa

mně se na něm právě víc líbí když je zarostlej....je takovej mužnější *15*
            • b.e.t.u.l.i

jn kdyz je zarostlej jako mikulas tak neni nic moc ale je to Rob takze se mi hold musi libit vsude :) *15*
            • lenkaaaaa

mně se jackson líbí ve skutečnosti....ale vůbec bych neřekla, že je starší než rob...mně příjde rob starší *5*
            • b.e.t.u.l.i

no me se libi jen ve filmu... tam sou vsichni hezci i Robert
  • hougerka.edward

Jackson vs Pattinson

Lidi vzpamanujte se!Robert je malej boreček kerej je v Hollywoodu čerstvej......Ale nemůžete ho srovnávat s Králem Popu ....Jackson je prostě legenda on totiž změnil svět.....Robert se zatím proslavil v jediným filmu.....ale nedokázal toho tolik co Michael! *13* říkejte si co chcete ale je to tak...prostěJacksona zná každej....ale rOBERTA HLAVNĚ ŽEROU TEENAGEŘI.....nemůžete je srovnávat že je Rob lepší než Mikky...prostě až Robert natočí desku kerá bude nejprodávanější na světě,až složí hudbu kerá hne celým světem...až všichni budou tancovat new styl tance kerý on vymyslí....až se tolikrát zapíše do knihy rekordů.....až získá tolik ocenění co Michael....prostě je toho hodně co on dokázal.....I když Jackson vypadá(l) jako černej negr nebo jako bílá opice a mutant....tak prostě toho dokázal hodně a změnil svět....nikdo se mu nevyrovná a Jacksona bude znát ještě ta generace po nás!Prostě mám Roba ráda ale Michaelovi se nevyrovná...zatím.....Michael je Legenda a tak to taky zůstane....No a co že je v Top osobnostech Michael lepší jak Robert...vždyť on umřel mějte lidi trochec úcty k mrtvýmu!!!!On si to zaslouží.....jeho smrt zarmoutila celej svět i ty keří ho neuctívali!!! *3* Takže jako zamyslete se nad tím můj názor zůstáva tejný Michael Jackson je skutečná osobnost a ve svým životě toho dokázal hodně a nemůžete s ním Pattinsona srovnávat!!! *10* *16* *8* *13*
    • mysak.kol

Re: Jackson vs Pattinson

nemůžeš srovnávat Michaela s Robertem. Michael byl zpěvák a Robert je herec. To je to samé, jako bys srovnával/a politika s vědcem, to prostě nejde. Já Michaela uznávám a Roberta zbožňuju. Nejsem náctiletá. Prostě jsou oba odlišní a ve svém oboru podle mě nej.
      • coolgirlka

Re: Re: Jackson vs Pattinson

nejseš blondýna??? *9*
      • hougerka.edward

Re: Re: Jackson vs Pattinson

Holka...nemusíš do toho zatahovat jenom mě.Já vám jenom říkám jak je to po pravdě......To tady polovina lidí říká jakej je Robert lepší neš Mikky.....ale prostě není to pravda řekla jsem že je to mladej boreček kerej se v Hollywoodu teprve rozkoukává......ale prostě Michael je osobnost kerou si budou všichni pamatovat takže....ehm...ehm....nesrovnává m to jenom já!!! *9* *10* *13*
        • parket..a

Re: Re: Re: Jackson vs Pattinson

Kašlete na to všichni, tihle dva se prostě srovnávat nedaj, každej je v jiným oboru, každej je jinak starej...prostě to nejde
          • nik011

Re: Re: Re: Re: Jackson vs Pattinson

jo , uz to nereste
    • nik011

Re: Jackson vs Pattinson

njn
  • piskot256

Hlasujte pro Roba!!

Ahoj hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo
  • 4ndilek

:)

Kdo se budete chtít přidat
    STRÁNKA NA FACEBOOKU-
    -----------Robert Pattinson CZ--------

http://www.facebook.c om/pages/Robert-Pattinson-CZ/137291 862978376?ref=search#!/pages/Robert -Pattinson-CZ/137291862978376?ref=t s *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit