-
:)
Mno, tak stmívání jsem viděla dnes prvně, a sice už mi není náct, ale chápu, že tenhle charismatickej hezounek, musel zamotat hlavy hodně slečnám:) Snad se nezaškatulkuje do role krásného upíra, a natočí ještě spoustu krásných filmů:) Talent na to má. Jinak stmívání je fakt pecka -
-
Re: :)
takových příspěvků by tu mělo být víc, je to lepší než poslouchat neustále kecy nějakých lidí, kteří jim tak akorát závidí *4*
-
-
Opět mezi vámí, doufám, že máte radost, vy ovečky moje :-)))
Doufám, že jsou mezi vámí pořád ty staré dobré tváře. *5* -
nej
Všechno nejlepší *14* *14* *14* -
všechno nejlepší Robe *4* *14*
-
Vůl
Kokoti, že ho žerete! Je to nová hvězdička, co brzy zhasne. TWILIGHT JE SRAčkáááááááááááááá -
-
Re: Vůl
tys zhasnul uz davno jak vidim :D:D:D -
Ježíši, to je pořád dokola. Zkuste být originálnější, tohle je fakt nuda. *1* *1* *1* -
JÉÉÉÉ,SI TU Z TEBE VŠECHNY SEDNEME NA P.... NA TAKOVÝ BLÁBOLY UŽ JSME TU ZVYKLÝ.....NIC NOVÉHO....NUDA,OPAKUJI SE.... *5* *5* *5*
-
-
???
jukám se na videa ze zatmění a myslim ze taylor uz nehraje jakoba je to tak??nebo se mi to jen zdá *7* *7* -
-
Re: ???
jj,trailery este nejsou, ale kdyby ses koukla na nazev toho videa jak ses koukala tak tam uvidis asi fanmade ne ,mg.kapisto -
-
Re: Re: ???
:D:D:D
-
-
Re: ???
jenom se ti to zdá.trailery jeste nejsou.to co jsi videla-videl jsou fanmady(sestrihy z jinych filmů kde hrali,nebo jim podobní herci) vytvorene fanousky.az budou trailery urcite je najdes na me strance a uvidis ze tam bude.http://twilightinfo.pise.cz/
-
-
bydliste
nevíte kde rob bydli? *7* -
-
Re: bydliste
Normálně bydlí v Londýně u rodiny ale teď když natáčí tak bydlí v Beverly Hills v LA. *3*
-
-
novinky
ahooojky ...jak se dneska máte?? *15* nemáte nějaky novinky o Robovi bo o natáčení New moonu....ja hledám na netu ale nějak nic nemůžu sehnat *9* *5* -
-
Re: novinky
ja taky nnic *9* -
-
Re: Re: novinky
to bude asi tim že prostě nic novyho není *15* URČITĚ *1* *1* někde sem viděla fotky z natačeni ale neni tam rob je tam jen Bella a JAkob a to mě nějak nebere *15* *1* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: novinky
njn Rob tam moc nebude... *9* ale premiera little ashes se uz blizi a tam bude a myslim ze tam ma hlavni roli -
-
Re: Re: Re: Re: novinky
jj na to se taky těšim dneska sem přemluvila kámošku a slíbia že na to se mnou půjde *15* taaak se nemůžu dočkat *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: novinky
ja uz to mam taky domluveny uz se jen nemuzu dockat :) jeje Robik :)
-
-
-
Re: Re: Re: novinky
Ja taky nic
-
-
-
-
http://seventeen4ever.blog.cz
sorry, že zase otravuju, ale mám na blogu bleskovku, tak se zapojte...díky -
Robovsky krásný nový rok
všem milovníkům tohohle dokonalého charysmatického chlapa přeji nejkrásnější rok 2010 a přeju Vám, aby se splnila všechna vaše přání a jedno společné...potkat ho v České republice. Držím palečky, aby se to vyplnilo nám všem. Hodně štěstí, zdraví a hromadu lásky.
Robe, srdíčko moje, krásný rok ať jsi kde jsi a s kým jsi. Doufám, že tvoje hvězda bude zářit ještě víc a bude neustále co číst a nad čím slintat. *8* *14* -
-
Re: Robovsky krásný nový rok
taky Vám všem přeji krásný Nový rok *3* -
Re: Robovsky krásný nový rok
taky přeju hezky novy rok vsem fanouskum a at je v cesku rob!! nebo at se sem prestehuje *1* *3*
-