-
ahoj zatim sem videla jenom aj s titulkama,ale kdyz vsichni pisou,jak je to cz blby,tak sem zvedava.....nevite nekdo kde bych nasla ten s cz dabingem online???pls pls pls *4* *4* *4* -
-
Re: online
http://www.stmivani.eu/12-film/cely -film-cz-dabing/ tady je to cely v cestine.. ale bacha :D aby ses nelekla tech hlasu *15* -
-
Re: Re: online
me to pise objekt nenalezen! *8* -
-
Re: Re: Re: online
musis vymazat mezery...
-
-
-
-
premiera
Jednou se tady něco psalo o tom, že by měl Rob přijet do Prahy na premieru Nového měsíce? Můžu se zeptat, odkud jste to vzali? Jestli to je pravda, tak mně asi švihne:-D Díky za odpověď *5* -
-
Re: premiera
jo dámy, mluvilo se o tom, dokonce to psali na netu, ale jak víme, na netu není vše pravda. zjistilo se, že to byla bohužel jen kachna. takže oni nepřiletí. není se čemu divit, kdo by taky do čr chtěl jet, co? *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: premiera
chjooo *9* tohle dokáže naštvat:(...škoda že nepřijedou, ale je fakt, proč by jel zrovna do ČR?... *9* no ale bylo by to super co *4* *14* -
-
Re: Re: Re: premiera
kez by *9* *9* ... byl by to ten nejkrasnejsi den v mym zivote -
-
Re: Re: Re: Re: premiera
To se opravdu někde psalo??? Určitě by to bylo fajn,ale pochybuju,že by to tak mohlo bejt,pak by nedělali nic jinýho,než objížděli premiéry...ČR,Slovensko,Neměcko. ..no nevim no...Takže tohle byl asi dobrej výmysl
-
-
-
-
Re: premiera
tak to jsem zvědavá,jestli je to pravda nebo jen žvást :)) páni !!.... tam by bylo určitě hafoooo lidí:( nojo každej ho milujeee :-*** no každý asi né noo ale já ano :-*
-
-
Letter
Dneska jsem mu poslala dopis :) Tak držte pěstičky. :0))) Snad mi odepíše!! *4* Papa mějte se. -
-
Re: Letter
Nechci ti kazit náladu,ale nemyslim si, že ti odpiše.Třeba budeš mít štěst.Tak držim pěsti. *14* -
-
Re: Re: Letter
no to asi ne:(:/ ale psala sem mu o fotku s dopisem tak treba aspon to vyjde:) -
-
Re: Re: Re: Letter
no víte ony ty adresy nejsou přímo k němu domů to je do nějakého jiného domu a oni mu to podle mně posílaj nebo vozí k němu,no tak si představte kdyby vám dom chodili statisíce dopisů,to by bylo hrozný a s tou odpovědí:pošle ti fotku a autogram a možná ti napíše že děkuje nebo něco takovího,to by se taky musel upsat,kdyby každýmu fanouškovi psal dopis. *3*
-
-
Já vím,je to pravděpodobný :(... má toho hodně....můžu jen doufat :):(..
-
-
já sem mu pred 2 rokama poslala do Londýna jenze sem si neuvedomila ze je uz v AMerice no :D ale tak nevadi:D a dneska na remember me!!♥ -
-
já mu taky poslala do Londýna *3* Ale stejně je v Americe po hotelech ne? Doma myslím,že není.V tom je mi ho dost líto.Tak budu čekat :)..snad budu mít štěstí :)...:( =) -
-
Re: Re: Re: Letter
no prave ze je nekde v ty americe:/ no já taky cekam,ale tak mozna nám to za 5 roků pride:D -
-
Re: Re: Re: Re: Letter
dej mi na nej adresu prosim do anglie ja uz ji nemamm nupamatuju si ji
-
-
-
-
jo a ty pěstičky ti držím! *4* -
-
Děkuju moc =O) *14*
-
-
ahoj. ty víš jeho adresu jo? tak mi ji dyztak napiš na mejl jo? je to zuzlajna@seznam.cz
moc ti děkuju měj se ahoj *4* -
-
už jsem ti jí poslala -
to je taky někde v bevrli hils? tam ma totiž agenta depp i kapr a tak si řikam jestli se to všechno neposílá stejně?nebo ty maš jeho skutečnou adresu? pochybuju *4*
-
-
-
Happy Birthday
Všechno nej k 24. narozkám, Robe. Ať se Ti všecko povede a hlavně hodně lásky *3* *14* -
Rob je pěknej všude. On má neuvěřitelné osobní kouzlo a nestane se u něj příliš často, že by jste si řekli- 'Ten se podobá mému známému'. Takovej obličej prostě dvakrát na světě není. V Harrym byl krásnej, sladkej a mlaďounkej...teď je z něj sexy chlap, kterému se nabídky jenom hrnou. Samozřejmě, nebýt Twilightu, asi by se za nim dnes téměř nikdo neotočil. Osud mu přál jen to nejlepší a já mu do života přeju to samé. Mám ho moc ráda. *4*
-
pozor !!!
Víte že Kristine Roba pořát odmítá a má přítele že, tak si představte že s toho byl chudák tak zoufalej že jí požádal o ruku - odmítla tak začal pít . Doufám že se z toho brzy dostane a pozná někoho jiného. *4* -
-
Re: pozor !!!
No to si myslím, že je blbost. Pije úplně normálně jako každej mladej kluk. Nechápu, co to všichni hrotí. -
-
Re: Re: pozor !!!
někde to bylo vysvětleno bylo to tak že Stewart pustila do médií zprávu o tom jak se do ni robert zamiloval a hned se ji pokusil požádat o ruku ale ona ho odmítla. Teprve po zveřejnšní tého zprávy se Robert dozvěděl o tom že ji měl někdy požádat o ruku do té doby nevěděl že něco takového udělal. Stewart to udělala jen proto aby na ni její přítel žárlil ale asi ji už nenapadlo že to roběrtovi nejspíše ublíží. *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
Není to nějaká blbost?? Že by ju hned požádal o ruku, když s ní ani není?? Mně to přijde jako pořádná blbost. Kdo ví, jak to všechno je. -
chudám...ale mooc by se k sobě hodily..jako třeba Vanessa a Zac..hrály spolu..a ted i chodí..jinak mimochodem je skvělěj
-
-
Filmík tedkon...
Tedkon v 17:15 na stanici Filmbox extra dávají Jarmark Marnosti kde hraje malou roli Robík... *1* *1* *1* -
diskuse
Holky neříkaly jsme že dáme diskusi 5000 do Robových narozek??.... *5* ale zatim to na to nevypada *9* tři tisíce dáme určo ale 5??? *7* no nwm no *15* musime se snažit ...tak podte psat ...posledni dobou je tu nějak mrtvo a je to škoda *9* ... *15* *15* *15* -
-
Re: diskuse
to mas pravdu ale tady mrtvo neni.... *15* *15* *15* tady je premrtveno *15* *15* *15* *15* normalne je tu tak mrtvo ze i ja uz jsme mrtvola *15* *15* *15* ne dobry ehm zpatky k tematu *15* *15* *15* 5000 jasne *15* *15* -
-
Re: Re: diskuse
prej tady je tak mrtvo že i ja sem mrtvola...EHM *15* *15* pěkně řečeno *15* *15* o nwm jestli dame těch 5000... *15* -
-
Re: Re: Re: diskuse
heel ja vim ze se ti to libi jak mluvim *15* *15* *15* ale zas tak se mi smat nemusiiiis *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: diskuse
sry zlatíí *15* ty víš jak jsem to myslela *14* *5* *1* ale fakt pěkna fraze *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
ooo ja ti taky děkujiii *15* viim ne ?:D..můj status je fakt luxusní..teda hlavně první věička *15* *5* -
oooooooo opravdu dekuji dekuji *15* *15* *15* je to tak hezky jako tvuj status *15* *15* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: diskuse
no ja sem taky pro, ale meli bysme tady psat spis o Robovi :D a ne se hadat *9* -
-
jj ja si taky myslim že 5000 nedame..možna něco přes 3000...ale víc *9* noo ale máš pravdu 3000 taky super *15* *15* -
Jo tak to nevím jestli dáme ale i tak neva 3000 taky dobrý *3* -
Mno ja vim!!jenomze ono to nekdy tak vytoci ze to jinak nejde *16*
-
-
-
-
-
-
menší reklamka
ahojky, lidi představte si, že jsem si udělala blog. další v řadě, no a byla bych ráda, kdybyste mi ho zkontrolovali a řekli jakej je. Předem dík i za kritiku.
http://seventeen4ever.blo g.cz/ *3* -
---
no...vše nej