Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xcornelia14

Pokus

Pokoušela jsem se najít pravý face Roba.. ale nakonec to nevyšlo protože je kamarádka si mě nepřidala.. kruci *1*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Pokus

promin trochu nechapu.. :) a myslis ze ho ma? Facebook? :)
      • narzis

Re: Re: Pokus

on nema:D
        • Re: Re: Re: Pokus

Ale Peter Fascinili ano jeho jsem našla.
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Pokus

vazne?? myslis ze je opravdu jeho?
  • Je......

Rob je sladkej chtěla bych se s ním setkat coí vy ostatní holky? *1* *1*
    • nikous22

Re: Je......

Jejky kdo by nechtěl *15*
    • deniska-l

Re: Je......

no jeje ... *14* se nemusíš ani ptát *15* ...toe naprosto jednoznačny *5*
  • Robsten Together

Jooo.. videla jsem video.. Rob přizvává, že chodí s Kristen Stewart.... a mimochodem, to už ppíšou všude..!

Takže konečně,,.. se přiznali no toto trvalo! Jsem ráda *14*
    • Re: Robsten Together

prosííím tě mohla bys mi poslat odkaz kde si to video viděla??? ....jinak sem ráda že to konečně přiznali ..
      • Re: Re: Robsten Together

JJ ja taky
        • Re: Re: Re: Robsten Together

mno jo,to jsem četla taky...ale video,ve kterým by to přiznal osobně jsem teda ještě nikde neviděla a najit ho taky nemůžu *7*
    • Re: Robsten Together

konečně.. taly jsem ráda moc :))
  • Prosím nevíte někdo kde bych si mohla stáhnou ten Robsessed. Na Twilight a tím pádem i na herce Roberta Pattinsona jsem narazila teprve 19.11.2011 takže jsem nováček co se všeho s tím týká.
    • your-darling
      ahoj.. :) To je fajn, že je tu další fanoušek :D
      tady se dá Robsessed stáhnout
      http://www.ulozto.cz/4026720/robsessed-avi

je to ale jenom v angličtině bez titulků, ale to nevadí... :))
      • Moc díky, já to nějak rozluštím a dyštak mi pomůže kamarád.
        • tak to je fajne :))) Doufám, že to pochopíš víc než já :D
  • Ja sem dneska dostala stmivani pouzdro *14*
  • no co to zase je přijdu se juknout na osobnosti a Rob někde pod třicátým místem?fakt moc toto
    • Přesně tak! jak je možný že ten nej herec na světě je až 36. a v první desítce je někdo, koho teda vůbec ale vůbec neznám???
  • Jarynka27
    http://katylove.pise.cz/172545-twilight-robert-pattinson.html
    • I jako malej byl dobrej :-D
  • deniska-l

ahooooooooooooojik

tak sem zas tady *15* *15* tak co jak sme pokročili s videjkem??? *7* řekl někdo nějaky nápad?? *15* už mame Ahooj ....tak ted něco dalšího *15* *15*
    • maj_ki

Re: ahooooooooooooojik

ahojííík lidičky *15* jsem tu nachvilku zavítala *15* tak co jak pokračujete s videem?něco novýho ? *7* *15* *14*
    • b.e.t.u.l.i

Re: ahooooooooooooojik

bacha nato mame zakazany smajly *15*
      • deniska-l

Re: Re: ahooooooooooooojik

nooo koukam na to *15* jako ale ja bez smajlu nenapíšu ani jednu větu *15* toe úplnej nesmysl ...nam to tady nebude nikdo zakazovat že jo!!! *3* bez smajlů to není ono *15* takže SMAAAJLYYYY *15* *15* *15* a co s těma napadama??? *5*
  • deniska-l

bravo x)

dneska sem si koupila bravo a tam píšou že : Rob už netruchlí kvůli neopětované lásce ke Kristen Srewart, byl několikrát spatřen při flirtu s Megan Fox !...tak a ted nwm jestli toe pravda *7* všude taky píšou něco jinyho *9* ale každopádně at je to jak je přeju mu to!!! *14*
    • hougerka.edward

Re: bravo x)

Jo to píšou všude něco jinýho....drby,drby a zase jenom drby....ale já bych tomu aji věřila mno stejně na Kristen nikdy nezapomene.......ale Megan Fox....mno Rob si prostě vybírá skvěle....Kristen kerá má chlapa.....Camillu Belle ta chodí s tím blbcem s Jonas Brother a jako bonus má hubu jako dlaždicu....a nakonec Megan Fox kerá je bisexuálka a nestydí se za to...jen tak dál Robe *9* *13* *16* *10*
      • deniska-l

Re: Re: bravo x)

njn toe celkem pravda jeho výběr je zajimavy....ale přece jenom by se mi k němu nejvííc hodila Kristen *3* ..no ono to nějak dopadne!!!! *15*
    • Re: bravo x)

Mno já sem si ve středu koupila In-touch a tam zase psali cituji "že si honí ego na svoují bejvalé přítelkyni" Nikol Reed. Mno nevim co je na tom pravdy. Že prej je z toho Niky celá nešťaštná
      • deniska-l

Re: Re: bravo x)

jj to sem taky někde četla, ale tak teda nwm čemu se da věřit pač všude píšou něco jinýho *7* ...ale spíš věřim Bravu než In touch *3* ...no uvidíme jak se to všechno vyvine! *4*
  • Robert je s Kristen zasnoubenej? :)
    • Není oni už spolu dááávno nejsou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit