-
Pokus
Pokoušela jsem se najít pravý face Roba.. ale nakonec to nevyšlo protože je kamarádka si mě nepřidala.. kruci *1* -
-
Re: Pokus
promin trochu nechapu.. :) a myslis ze ho ma? Facebook? :) -
-
Re: Re: Pokus
on nema:D -
-
Re: Re: Re: Pokus
Ale Peter Fascinili ano jeho jsem našla. -
-
Re: Re: Re: Re: Pokus
vazne?? myslis ze je opravdu jeho?
-
-
-
-
-
Je......
Rob je sladkej chtěla bych se s ním setkat coí vy ostatní holky? *1* *1* -
-
Re: Je......
Jejky kdo by nechtěl *15* -
Re: Je......
no jeje ... *14* se nemusíš ani ptát *15* ...toe naprosto jednoznačny *5*
-
-
Robsten Together
Jooo.. videla jsem video.. Rob přizvává, že chodí s Kristen Stewart.... a mimochodem, to už ppíšou všude..!
Takže konečně,,.. se přiznali no toto trvalo! Jsem ráda *14* -
-
Re: Robsten Together
prosííím tě mohla bys mi poslat odkaz kde si to video viděla??? ....jinak sem ráda že to konečně přiznali .. -
-
Re: Re: Robsten Together
JJ ja taky -
-
Re: Re: Re: Robsten Together
mno jo,to jsem četla taky...ale video,ve kterým by to přiznal osobně jsem teda ještě nikde neviděla a najit ho taky nemůžu *7*
-
-
-
Re: Robsten Together
konečně.. taly jsem ráda moc :))
-
-
Prosím nevíte někdo kde bych si mohla stáhnou ten Robsessed. Na Twilight a tím pádem i na herce Roberta Pattinsona jsem narazila teprve 19.11.2011 takže jsem nováček co se všeho s tím týká.
-
-
ahoj.. :) To je fajn, že je tu další fanoušek :D
tady se dá Robsessed stáhnout
http://www.ulozto.cz/4026720/robsessed-avi
je to ale jenom v angličtině bez titulků, ale to nevadí... :)) -
-
Moc díky, já to nějak rozluštím a dyštak mi pomůže kamarád.
-
-
tak to je fajne :))) Doufám, že to pochopíš víc než já :D
-
-
-
-
Ja sem dneska dostala stmivani pouzdro *14*
-
no co to zase je přijdu se juknout na osobnosti a Rob někde pod třicátým místem?fakt moc toto
-
-
Přesně tak! jak je možný že ten nej herec na světě je až 36. a v první desítce je někdo, koho teda vůbec ale vůbec neznám???
-
-
http://katylove.pise.cz/172545-twilight-robert-pattinson.html
-
-
I jako malej byl dobrej :-D
-
-
ahooooooooooooojik
tak sem zas tady *15* *15* tak co jak sme pokročili s videjkem??? *7* řekl někdo nějaky nápad?? *15* už mame Ahooj ....tak ted něco dalšího *15* *15* -
-
Re: ahooooooooooooojik
ahojííík lidičky *15* jsem tu nachvilku zavítala *15* tak co jak pokračujete s videem?něco novýho ? *7* *15* *14* -
Re: ahooooooooooooojik
bacha nato mame zakazany smajly *15* -
-
Re: Re: ahooooooooooooojik
nooo koukam na to *15* jako ale ja bez smajlu nenapíšu ani jednu větu *15* toe úplnej nesmysl ...nam to tady nebude nikdo zakazovat že jo!!! *3* bez smajlů to není ono *15* takže SMAAAJLYYYY *15* *15* *15* a co s těma napadama??? *5*
-
-
-
bravo x)
dneska sem si koupila bravo a tam píšou že : Rob už netruchlí kvůli neopětované lásce ke Kristen Srewart, byl několikrát spatřen při flirtu s Megan Fox !...tak a ted nwm jestli toe pravda *7* všude taky píšou něco jinyho *9* ale každopádně at je to jak je přeju mu to!!! *14* -
-
Re: bravo x)
Jo to píšou všude něco jinýho....drby,drby a zase jenom drby....ale já bych tomu aji věřila mno stejně na Kristen nikdy nezapomene.......ale Megan Fox....mno Rob si prostě vybírá skvěle....Kristen kerá má chlapa.....Camillu Belle ta chodí s tím blbcem s Jonas Brother a jako bonus má hubu jako dlaždicu....a nakonec Megan Fox kerá je bisexuálka a nestydí se za to...jen tak dál Robe *9* *13* *16* *10* -
-
Re: Re: bravo x)
njn toe celkem pravda jeho výběr je zajimavy....ale přece jenom by se mi k němu nejvííc hodila Kristen *3* ..no ono to nějak dopadne!!!! *15*
-
-
Re: bravo x)
Mno já sem si ve středu koupila In-touch a tam zase psali cituji "že si honí ego na svoují bejvalé přítelkyni" Nikol Reed. Mno nevim co je na tom pravdy. Že prej je z toho Niky celá nešťaštná -
-
Re: Re: bravo x)
jj to sem taky někde četla, ale tak teda nwm čemu se da věřit pač všude píšou něco jinýho *7* ...ale spíš věřim Bravu než In touch *3* ...no uvidíme jak se to všechno vyvine! *4*
-
-
-
Robert je s Kristen zasnoubenej? :)
-
-
Není oni už spolu dááávno nejsou
-