Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě jen přijde divný, že dřív se o nich vůbec nepsalo, že jsou spolu, nikdy to oficiálně nepotvrdili, nikdy spolu nebyli vyfoceni, jak by se "cicmali" či objímali (z některých těch rozmazaných paparazzi fotek se to vážně nepoznalo), takže nikdo vlastně pořádně netušil, zda jsou spolu či nikoliv. Vždycky to byly jen spekulace. A teď najednou by to jen tak roztrubovali? A ještě ke všemu by se Kristen svěřovala se svým soukromím (na které je obzvlášť opatrná a chrání si ho) a oficiálně omlouvala přes nějaký americký bulvár (obdobě našeho Blesku), kterýmu snad nikdo nevěří? A jen tak na veřejnosti by se nechala nachytat? To mi přijde vážně divný.
    Co si myslíte?
    • Marihuanu, taky kouřila na veřejnosti…. :D Nicméně, Rob ji donutil se omluvit veřejně, aby bylo prý jasné, že on nic špatného neudělal. Navíc tím, že si oba dva chránili své soukromí, je jen málo fotek kde jsou spolu a líbají se, ale existují a jsou i 2 roky stará, což naznačuje, že jsou pár už dlouhou dobu. Navíc Robert to už dávno potvrdil a v jednom interview pro časopis, řekl, že si nedokáže představit nikoho lepšího než Kristen, že ho dělá šťastným, něco v tom smyslu a že by ji snad jednou i požádal o ruku. Což je pak ještě o to horší... Ale ty fotky opravdu photoshoop nejsou i když řada fanoušků se snaží společnost přesvědčit o opaku (trošku srandovní, jak fanoušci budou věřit jen a jen vlastním představám), vždyť všichni víme, že Kristen má stejný výraz všude. :D Ale já to opravdu neposoudím. Kristen mě opravdu zklamala, a Rob má teď opravdu složitou volbu, podle mě jí ale odpustí. Robovi na Kristen záleží omnoho víc, než jí na něm. Ironie je, že „Miluju tě“ řekl Rob už dávno, ale z Kristen to vyšlo poprvé pro média až potom co ho podvedla.
      • Nikdo jen oni ví co k sobě cítí. Ale myslím si, že pokud někoho miluji tak nemám potřebu vyhledávat jiného. I když mě ten dotyčný přitahuje. Zda komentáře od nich jsou pravé nebo mediálně vytvořené také nemůžeme s jistotou říci. Co je ale podle mě jisté je to, že pár byly. Je přece i video kde se líbají (z května tohoto roku). Nosili stejné oblečení, venčili stejného psa. Kdyby nebyli pár, tak proč by to dělali že?
        Musím ale říct i když vím, že je to blbost, protože to s tím vlastně ani nesouvisí je to, že mi to trochu zkazilo pohled na Twilight. Bylo to takové kouzelné když si člověk řekl, že to jak se na sebe zamilovaně koukají není jen hrané, že se mají rádi i ve skutečnosti. Bylo to takové autentičtější. Teď když uvidím druhou část 4.dílu tak to bude jiné. No jo no co se dá dělat musíme čekat jak to dopadne, ale myslím si též, že jí to neodpustí.
  • fhd

dava jarmark marnosti !!
    • deniska-l

Re: fhd

ajoooo *3* ..na čt2 xD
      • nik011

Re: Re: fhd

jj,videlA sem konec ale Roba ne no ale to je jedno
        • deniska-l

Re: Re: Re: fhd

ja taky viděla jenom kousíííček *9* a Rob nikde no *9*
          • joliett

Re: Re: Re: Re: fhd

Mě utekla asi hodina a z YouTubeu jsem vydedukovala, že by tam Rob měl hrát syna té Reese Witherspoon, tak jsem si říkala, jo pohoda, teprve je těhotná tak to tam Rob určitě ještě někde bude no a koukala jsem až do konce a on nikde nebyl. Tak nevím no...
  • Obdivujemťa Roberte pattisone scel bi som Sa stebou stretnut som zo slovenaka
  • ???

Jako nevim co na nem vsici maj neprijde mi ani hezkej ani nijak vyjmecnej to Bill Kaulitz je jiný kafé to osobnost
    • nik011

Re: ???

jako nechapu , jak se nekomu muzeme libit bill ,vypada jak holka, zato rob je ten nej na svete
      • vedma

Re: Re: ???

pro nika 011 asi sis to splet nebo spletla to je fan klub roberta pattinsna a ne tokio hotelu ses kousek mimo ne *7* *7* *9* *8*
    • veronickaa

Re: ???

Jsi se zbláznila nn? *10* Rob je uplně obyčejnej kluk,ale něco v sobě prostě má-Zato Bill Kaulitz je jenom namyšlenej tokiaák s tunou make-upu...Takže brzdi! *8*
    • Re: ???

Jezisku, Bill je otrasny, spatny a vacsine pripada mi ako rodena ženatka, mno a Rob to samo o sebe osobnost, paci sa nam hlavne preto lebo je to zlatý, very nice sympaťák a neni ako ostatný herci...ked si kuknes Twilight tak potom rozpravaj ty mudrc hej?!
  • :-))

Holky, vy jste nenapravitelné... vyvztekejte se doma do polštáře a na urážlivé příspěvky nereagujte a bude klid... čím víc budete reagovat, tím víc je to bude bavit, proto to dělají *3*
    • xcornelia14

Re: :-))

Já nereaguju a jsem happy *15*
  • bellinka

Megan

Myslite ze s ni bude oslavovat narozeniny? *7* *7* *9* Urcite jo!..ty woe jak jsou jeste skoro hned po sobe!..Ale prijde mi ze na nakych fotkach si je Magan a Kristen dcl podobny asi leti na stejnej tip holek jak tak koukam!..No ja nwm stejne byhc chtela ayb byl spis s Kristen!!:(
    • deniska-l

Re: Megan

jj ja si myslím, že s ni bude *9* maj to fakt docela dobře po sobě...ale Kristen je lepší a je bych si dokazala představit líp!!! *5* ale je to Robova volba *3*
      • bellinka

Re: Re: Megan

jj je to jeho volba presne!:(..Ale ja ybhc byla raci kdyby byl s Kris§:)
    • miss_cullen

Re: Megan

já bych chtěla, aby byl s Nikki *14*
      • bellinka

Re: Re: Megan

No to nwm mam takovej pocit ze jim dvoum by to moc neklapalo sice jo bylo by to priima ale nwm!..Z toho bych nemela moc dobrej pocit!..
  • aspoň nějaká pozitivita u Roba... opravdu mi příjde že tu chodí normální lidé... chudák kirsten ta je zamořena ulítlíma věcma... taylor ten fanynkama jen ve stylo... miluju tě tylor *15* aspoň že Rob tu má normální diskuzi
    • Jarynka27
      To máš pravdu,teď jsem nakoukla ke Kristen a ta debata stojí opravdu za to *8* *8* Někteří lidi jsou opravdu zvláštní *15*
  • latyka

změna fotky

Ahoj,chtěly jste změnit Robovu fotku.Když na něj najedu,tak se mi pod diskuzí ukáže ještě editace,ale mě se sem nechtěj načítat fotky,tak to někdo zkuste,kdo máte nějakou krááásnou...
    • Re: změna fotky

taky sem to zkoušela a nešlo to
      • your-darling

Re: Re: změna fotky

oni jsou ted celý osobnosti nějak pošahaný... nevim už co s tim..tečou mi nervy
  • lucinka9494

filmy

Lidičky nevíte náhodou jaký nový filmy Robík natáčí.Já vím akorát o Water for elephant. *7* *7*
  • Robert ted nevipadá nijak zvlášť extra, ale on se dá do kupy *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit