-
....
Ahoj,prosím vás chodí Rob ještě s Kristen??Díky *15* -
-
Re: ....
Jo je
Twilkapage.blog.cz -
-
Re: Re: ....
tim jo je míníš co?????co tim chceš říct?no jestli tomu že jsou spolu věříš tak si věř,ale já nevěřim takovejm kravinám...co napíšou v bulváru a stejně je prd pavda -
-
Re: Re: Re: ....
pravda *1* *16* překlep
-
-
-
Re: ....
tak to ti nepovím by ses musela zeptat osobně *1* ale podle mě ne...a bulvár si jen vymýšlí..jsou spolu pak nejsou..jsou to drby..Rob neni tak pitomej aby se s holkou sešel a pak se s ní rozešel a furt dokola jak u bláznů...podle mě ted hledá tu pravou páč to s Kristen stejně nikam nevedlo...by s ní byl jen neštastnej..takže asi takhle..podle mě spolu nejsou,a Rob chce bejt momentálně sám aby se z toho všeho vzpamatoval a moh si najít holku která by ho milovala takovýho jakej je a nebo už na tom lovu holek je *3* ale v jednom rozhovoru prohlásil,že je stydlivej a bojí se oslovit holku co se mu líbí takže bude mít trochu problémek...se spíš bude muset snažit ta holka... *1* *15* ale přála bych mu aby si takovou holku našel..i kdyby to byl vztah na dálku,ale hlavně holku co by ho milovala takovýho jakej je..
-
-
:-)
WfE - prave dokoukano naaaaaaaaadhernej filmiiiik :DDDD + rob tam je fakt kraaasnej :))) -
-
Re: :-)
Rob je nádhernej všude:-))) Máte pravdu, on umí zahrát úplně kohokoli, tím se opakujou moje předešlá slova, ON JE PROSTĚ DOKONALEJ :-D -
-
Re: Re: :-)
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :DDDDD xDDDD
-
-
-
Voda pro slony
Tak právě sem se dokoukala na vodu pro slony a tyjo je to fakt krásný film.On prostě umí zahrát kohokoliv :-) -
-
Re: Voda pro slony
jo viď... taky sem to říkala... ať mu dají jakoukali roli, tak on jí zahraje... :-)
Film je to dokonalí... :-) už jenom musím přešíst knížku a koukat na to do zblbnutíů.. :D
-
-
Happy Birthday
Happy Birthday Rob :O* Hodně štěstíčka,zdravíčka,lásky a úspěchů :O):O** We love you<3 -
narozkyy
všecko nejlepsíííí :-*** -
nestíhám se divit
teda člověk odjede na dva dny na Velikonoce a tady se zatím zvětší diskuze o čtyři stránky , sice teda většinou dětským tlacháním , ale stejně je to úspěch :-)) já bych si s tím hlavu holky nelámala , za dva měsíce má premiéru Eclipse a nějaký vypasený poníci a podobná havěť nám přece nemůžou zkazit náladu :-)) -
-
Re: nestíhám se divit
to je fakt... *4* -
Máš pravdu:))) -
souhlas
-
-
narodeninky
všetko naj k narodeninám:) -
I love twilight *14* *14* *4* *4* *4* *14*
-
Nehoda...
Holky, já teda nechci být urýpaná, ale:
za prvé: pod titulkem článku, na který jste tu dávaly odkaz je datum 21. 6....
za druhé: je tam psáno, že se to stalo ve čtvrtek - dnes je středa...
za třetí: píše se tam, že se to stalo při natáčení Remember me, které už je dávno ukončeno
???¨
a tedy odkaz na článek, který vyšel loni:
http://www.magazin.cz/lifest yle/4059-hezouna-ze-stmivani- srazilo-auto
*3* -
-
Re: Nehoda...
jé,moje chyba..jsem slepejš *15* máš pravdu *3* -
-
Re: Re: Nehoda...
jejda, nic se neděje, to se stane... jen jsem to chtěla uvést na pravou míru, aby z toho některé z nás nedostaly infarkt, že už byl zas zraněný *1*
-
-
-
Robert 15.8. byl na koncertě Adelle.
má prý rád moc její zpěv.
K jeho dalším oblíbencům patří Ramstein a Christina Aguilera.
Dost rozmanité *5* -
-
Ramstein se fakt hodí k Adelle... :) má docela zajímavý vkus... :)
-
-
Dokonce minulý rok dostal nabídku od Simona Cowella z x factor že by mohl natočit pod jeho wedením desku.Simon si totiž wšiml soundtracku we stmívání. Ale Robert na to že si to promyslí ale že jeho snem bylo být pianistou kdyby mu prý herectví nevyšlo. Bere hudbu vážně. Ale zároveň řekl že když doma s Kristen vaří mají puštěné Roling Stones.
-
-
to je hezký, to s Kristen... popravdě mě se nelíbí jak zpívá.. herec je skvělej, ale zpěvák?? nevim no... přijde mi, že každá písnička je stejná a moc toho nenazpívá... *2* *2*
-
-
-