Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a už jste viděli tyhle fotky ??? *14* http://www.robsessedpattinson.com/2012/04/new-pics-robert-pattinson-paddle.html
    • Tak na těhle fotkách se mi moc nelíbí.. :-D
  • Happy birthday Rob *4*
  • Happy Birthday!!! dou fám že budeš dál pokračovat v herectví si svělej *14*
  • Rob

Rob je dobrej. Škoda, že ho tady všichni pomlouvají. Je to dobrý herec.
    • deniska-l

Re: Rob

jj souhlasim... *14* a nechápu co z toho maj *7* *10* je prostě bezvadnej! *15*
  • stmivani

velmi pěkný film .vsechny jsou pěkné už aby byli natočené další *3* *3* *3*
  • your-darling
    na potřetí všeho dobrýho...konečně se mi tu objevili ty fotky z Bel Ami... :)
    nemůžu se dočkat... *14* *14*
    • Zuzzanka.k
      Po jak dlouhé době se ti tady ukázaly. Už jsou to pomalu 3 týdny, co jsem přidávala fotky a stále nic *9*
      • your-darling
        hele já ani nevim... zkoušela sem to asi čtyřikrát a potom až se to povedlo... :) netuším, kterej z těch čtyř pokusů vyšel... :D
        • Zuzzanka.k
          tak to budu dál zkoušet, dokud to nevyjde *2*
          • your-darling
            držim palce... :D
            • Zuzzanka.k
              díky, zatím nic *2*
  • mysak.kol

Miláček - role

ahoj lidi, víte, že Robert si zahraje v díle Bel ami? Je to v podstatě Miláček od Guy de Mopassanta. To dílo už vyšlo i v českém ztvárnění. U nás ho hraje Vaculík. Nebude paráda sledovat milovníka v podání Roba? Celý to zatím sleduju na svém webu, ale kdo má o něj zájem, musí si napsat do vzkazů, abych tu nedělala reklamu. Já se tak těším. Fakt je to zatím na 100% *3*
  • hudba

Ahoj všem,
    ted jsem viděla Stmívání, je to super film ve všech směrech. Mě se teda Rob líbí jen jako Edward, boží upírek *14* Co obdivuju je fantastická hudba k filmu, stáhla jsem si soundtrack, ale není tam ta písnička, jak hraje Edward na klavír. Prosím prosím, nevíte jak se jmenuje? děkuji *3*
    • Re: hudba

jmenuje se Bella's Lullaby.
      je fakticky boží.... *14*
  • Mam ho rada ma uplne uzasne filmy i s Belou nejvice se mi libi dili 1.2.3.4.5.a ti dalsi nevim jestli jeste jsou je to proste skvelej herec ve stmivani i zatmneni i rozbresk
  • elizabethd

Musím už do hajan

Tak jj holky já jdu taky do hajan...Tak dobrou noc a at se vám zdají sny třeba o Robíkovi... *1* *1* *1*
    P.S:jj a pls zkuste vymyslet ještě nějaký téma(já vím že už máte vymytý mozky,ale jenom to zkuste,já se taky pokusím něco vyšounit v tý mý hlavě) *3*
    • odysseus

Re: Musím už do hajan

rozkaz šéfe *15*
      • carolincullen

Re: Re: Musím už do hajan

joo kež by se mi zdálo o Robíkovi:D... tak ja už taky jdu jdu si číst Zatmění xD... a pokusím se vymyslet nějaké to tema ale vůbec nevim co jste tu řešili než sem se tu objevila xD tak dobrou :) btw. ty panenky nic moc:D
        • odysseus

Re: Re: Re: Musím už do hajan

moje rec....aspon nekdo ma stejny nazor *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit