-
Happy Birthday!
Happy Birthday Robe....ať se ti ve všem daří...a hlavně méně záletů! =D *1* *14* *14* -
Video
Je tu fůra videí a moc se v nich neorientuju. Našla jsem tohle a zdá se mi super:)
http://www.youtube.com/wat ch?v=y50fz7vjTwY
Robert je rozkošnej a šikovnej chlapeček *14* Přeju mu hodně štěstí a trochu více respektu od antifanoušků Stmívání. Oni tomu vůbec nerozumí! :))) -
-
Re: Video
jj... ten odkaz je dobrej... jen tam máš mezeru... tak si na to dejte pozor -
-
Re: Re: Video
jj, pěkné :-))no ono se to musí vkládat s mezerou, jinak je to tuším bráno jako reklama, což nelze... -
-
Re: Re: Re: Video
Děkuji :) Ta mezera se tam udělala sama:)
-
-
-
-
Happy B-day!My love..♥♥♥♥♥
-
-
tvoje love to neni ale je moje káčo *16*
-
-
možnáá
vite jestli ste to videli jak bylo v sex drive to jak ten bratr hlavni role mu furt nadaval ze je teplej atd a nakonec byl teplej on sam ... no tak aby to nebylo stejne s tim nasim kamosem tady ...:D -
-
Re: možnáá
Komu to cpeš? *5* -
-
Re: Re: možnáá
HEY ty! di si todlec psát někam jinam... a PS: mš krásnou fotku na profilu. upe sem se jí lekla' -
-
Re: Re: Re: možnáá
Ano, to já té Tvé ikonky taky ... *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: možnáá
jj dyt jo to byl účel víš co:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: možnáá
sem ráda. -
Ano *3* -
lepčí fotečka? -
dobrá odměna hele. *3* -
Za odměnu nezhoříš v pekle *4* -
mnooooooo co za to?:D -
Ale teď vážně, měla by sis tu ikonku změnit. *5*
-
-
-
-
Re: Re: možnáá
tobe ne, never
-
-
-
néééééé
No to snad nééé!Paris Hilton chce Roberta Pattinsona!Nééé blíží se zkáza světa!kráva jedna pitomá,co si myslí že nám jen tak sebere našeho Roba o kterým se můžeme bavit jenom my holky co ho milujem tady na diskuzi?!Píča jedna vyjebaná co si jako myslí?!Rob je JENOM náš a nikoho jinýho!Takže ať ta kráva na něj co nejrychleji zapomene jinak si to s ní vyřídíme ručně a stručně!Mrdka blbá má v hlavě jenom piliny nic víc!Husa pitomá co neví ani že lidi musejí pracovat!Takže Paris *16* *16* od našeho Roba dej ruce pryč! *10* *10* *5* -
-
Re: néééééé
já myslím, že to jenom někdo napsal do nějakýho časáku a všichni se toho chytli.proč by ho chtěla.ona má pěknýho chlapa. a rrob se nemusí líbit úplně všem...spíš je to nějaký drb.... *15* -
-
Re: Re: néééééé
to doufam protoze snizit se k tomu aby clovek chodil s Paris z toho uz se jen tak nevyhrabe..... -
-
Re: Re: Re: néééééé
jo Paris Roba opravdu chtěla ale on jí dal košem *1* *3* Takže klid taky mě to nejdřív vyděsilo. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: néééééé
tak holt dělej všechno proto, aby sis ho trochu otrávila *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: néééééé
nevim jestli chci *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: néééééé
jak uz sem psala rob je na brunetky *9* a to muj pripad neni -
-
můj jo *1* ale jaká je šance že ho vůbec někdy uvidím ? no, možná jestly přijede do těch Karlových Varů *14* *14* *14* -
kdybych zato mela dat cokoliv.. normalniho... a on by si to precet a ja bych se mu treba zalibila a treba by me ukazal producentum.. nebo tak.... *9* jaradsi na to nechci ani myslet protoze je 99% pravdepodobnost ze se to nesplni a kdyz se to nesplny coz je skoro uplne jasny tak budu straaasne smutna *9* -
no jo, tak s tou angličtinou to máš blbý *15* to by zase mně nedělalo problém, ale jestli by to potom četl..... *7* *1* *15* -
taky sem chtela ale s moji anglictinou bych mu napsala tak jednoduchhy vety ze by si myslel ze mi je osm :D *15* njn a stopro je necte takze... prost to budu muset skusit jinak.. :) ale doufam ze to vyjde .... jinak nevim co bych delala .. mam jeden sen a ten si chci splnit.. *9* -
tak mu napiš dopis *15* ale myslím, že jich dostává stovky a ani to nečte *15* -
njn nase sancicky sou mizivy ... ale to vam rikam ze za nej budu bojovat *15* -
Jo ja sem brunetka ale tady v ČR mi je to taky na dvě věci. *3* -
já jsem obarvená na červeno, takže taky nic *15* *1*
-
-
-
Re: Re: Re: néééééé
to by musel začít fetovat a pít, aby s ní něco měl! *15*
-
-
-
-
harry
Většina z vás si všimla Roba v potteroj jako ja *3* tak jestli máte cedo h.p. čtyři originál tak se koukněte do bonusů je tam s nim vekej rozhovor !! *1* *1* *3* *3* *14* -
-
Re: harry
fakt *7* ja mam origoš *15* tak to se pudu podívat *3* *5* Rob je prostě neskutečně úžasnej *1* *14* -
-
Re: Re: harry
hello girls my brother is Robert Pattinson comone to the liberec Robert he will ration out signature on a square Robert they send you love.hallo my name Robert Pattinson how are you -
-
Re: Re: Re: harry
ale jinak jsi normální??
jestli chceš psát anglicky tak to piš alespoň pořádně...a pokud vím Robertova sestra se jmenuje Lizzi...
-
-
Re: Re: harry
je to na bonusech v šampionech -
-
Re: Re: Re: harry
a ja nemam original *9*
-
-
-
-
.....:)
mno co tady k němu napsat .... mno odpovím za všechny :NEMÁM SLOV!! on je bezva herec a doufám že mu to zůstane!! *4* -
Robert, je uzasnej a zaroven krasnej.
sleduji ho z televyze a z fb uz 6 let a myslimsi ze je dost dobrej herec jen tak dal preju mu toooo :) -
Heyy holky chcete vidět v kinech Rozbřesk s dabingem nebo titulkami??
-
-
obojí, prvně v originále a potom klidně s dabingem *1*. A klidně obojí i několikrát za sebou *1* *1* *1*
-
titulkama , dabing uz není dobrej jan maxian fajn ale ten Robuv origo hlas uzo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
tjn v reálu má úžasnej hlas *4* *14* lepčejší jsou fakt titulky než dabing,alespon si je vyslechnete,jak mluví a jaký mají hlasy v reálu...dabing je nic moc
-
jo no dabing stojí za prd... *15*
-
-
-
*IN LOVE*
posedlost posedlost posedlost, jediné slovo kterým ho můžu popsat, je to nejkrásnější chlap a nejvíc sexy chlap na světě!!! nemyslím jen Edwarda, ale jeho samotného.. i když kdo z nás čeká na prince na bílém koni? každá čeká na upíra s Volvem.. miluju ho..miluju Twillight, miluju Edwardaaaaaaaa *14* -
-
Re: *IN LOVE*
Přesný, na upíra s Volvem... *14* Čteš mi myšlenky. Ale musím nechat Edward nebo Robert je to jen jeden muž a nemám na něj jedinou věc která by mi vadila. On je dokonalost sama!!! *4* -
-
Re: Re: *IN LOVE*
jéééé to je nás asi víc:D...neříkám že ho miluju, protože miluji jen toho, koho znám....ale je tak dokonalej..okouzlující,...perfekt ní...
-
-