-
pp
tak ahojky ja už du spinkat...teda ještě bych se měla trochu naučit fyziku ale s*** na to *15* tak zas zejtra ju? *5* dobrou *15* *15* -
-
Re: pp
se vi ja du taky papa
-
-
Birthday...
Happy Birthday Rob...! :-* I LOve you ♥ -
Robi
mno sice to nejede ale jsou na streamu o něm dobre videa nasmála jsem se tak moooc jůva!! mno jo lidi máte pravdu je to jedinečny herec a asi mi dlouho zůstane v srdci *14* *15* *15* *1* -
Robert
jenom jedna otázka - proč ho všichni soudíte skoro "jenom" podle vzhledu? jako nic proti tomu - je to kunda jako sviň - to uznávám, ale tady de o to, že ho všichni začali zbožňovat až po tom, co natočit stmívání... Ale všimli ste si ho před tím, v nějakym jinym filmu??? -
-
Re: Robert
Ano, já si ho například všimla ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár nebo v Království prstenu. Rozhodně ho nesoudím jen podle vzhledu. Ano, líbí se mi, a líbí se mi moc. Ale taky si všímám toho, jak se chová, jak umí skvěle podat jakoukoli roli a PROTO ho většina z nás obdivuje! -
neresto simte to je nas problem -
-
Re: Re: Robert
j presne...
-
-
nee já si ho nevšimla,začal se mi líbit jakože dost až po tajitom filmu ....a co je na tom? -
-
Re: Re: Robert
jj přesně tak ...co je na tom??? *7* jak sem psala včera když sem viděla Harryho tak se mi líbil ale nic sem o něm nezjištovala...prostě nejvíc to zaalo ted a myslim že na tom není nic špatnýho *3* *1* je to prostě krásnej kluk a úžasnej herec *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Robert
jj presne *3* me se taky libil uz v Harrym ale .... no uz je to docela dlouho co byl harry v kinech a pak v nicem moc nebyl... -
-
Re: Re: Re: Re: Robert
Mě se taky líbil už tenkrát a ještě jsem od mala posedlá upírama takže on plus upír rovná se pro mě bomba. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Robert
jj ja taky uplne miluju upiry :) strasne me fascinujou... a koukam porad na nejaky filmy s upirama :) tuhle sobotu sem byla i na darkuovi *15* toho hral Hulka :D ale myslim ze kdyby tam hral Rob tak by byli listky vyprodany za 10 minut *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: Robert
j to je taky pravda....ted sem kámošce pouštěla Stmívání a je z toho taky úpa v p***** *15* takže dalšííí velký fanda Roba *15* *14* ja ho totálně miluju *15* *14* -
-
*15* jj přesně tak ....kámoška ještě před tim říkala jako jenom že je pěknej ale nic víííc a ted když sem ji to pustila ...tak prej ten je úpa boží *1* že je z něho úpa vedle a naskakuje ji husina *15* ja prostě v tom filmu taky vidim jen jeho jako Jakob je pěknej jo ale na edwarda nemá *3* *14* -
S těma kámoškama to je vždycky mazec xD Všichni furt o kom to mluvim atd *15* Pak jim pustim Stmívání a oni hned jako blázni xD A pak jen... hele ale on mi je nějakej povědomej.. kde já ho viděla *15* A pak jim to dojde, že v Harrym no xD Ale prostě ve filmu se tak moc nezaměřuješ na ty vedlejší postavy... jen si řekneš, že to je fakt kus ale nic víc. Třeba ve Stmívání je taky někdo vedlejší koho brzo proslaví nějakej jinej film stejně jako Roba ale prostě tam uplně na nějaký jiný zapomeneš xD Moje oči vždycky směřujou jen k Robovi když je na scéně xD Za to už já nemůžu xD
-
-
-
-
-
-
New info o Robovi
Idol Robert Pattinson potvrzuje na Hollywood Reporter, že podepsal na splátky u čtvrtiny z "Twilight" řady, "Breaking Dawn."(Rozbřesk) Poté, co seRobert ukázal v Cannes Film Festival tento týden, Robert bude Dokončovat natáčení pokračování "New Moon. " *1* *3* *14*
Mno prostě podepsal smlouvu na 4. díl ságy Stmívání....a tím pádem bude natáčet vššchny 4.díly....=o*xP -
-
Re: New info o Robovi
*15* *3* *15* ..tak to mam maximální radost....je to fakt super *3* *14* ...už se těšm až to všechno bude natočeny ...no sice to nějakou chvíli potrva ale New moon bude "za chvíli" *15* *4*
-
-
děkuji vám za odpovědi moc si toho vážím *4*
-
rob pattinson
velice pěkny herec a myslim si ,že perfektně s Kirsten Stewart stvárnily osoby Twilight Robert dal Edwardovi doopravdy velice krasnou tvar i kdyz Edward je upir ktery se vzdy spolehal na Carlire a na Esme aby jim neublizil pri rozhodovani vzdy chce vsecko delat dobre *3* i kdyz v minulosti nebyl moc dobry vem te si ze tento herec je doopravdy trida umi krasne hrat na klavir a na kytaru a zpivat jeho zpev je velmi uklidnujici a pisne dojemny *3* zaslouzi si proste respect na vsech stranach a kdo ho proste nema rad tak at pomlci az dokaze to co on muze si zacit vyskakovat ale pokud nedokaze nic tak at sklapne a necha Roberta Thomase Pattinsona na pokoji *3* -
-
Re: rob pattinson
Ejjj souhlas upe ve všem!! *15* Robert upe mck!!Nej nej nej herec+teda eče Jared Leto...na něho bych málem zapoměla... *14* *14* *14*
-
-
co new u Roba?
tak co lidičky máte náký novinky vo Robovi?už dlouho jsem totiž o něm nic nečetla...teda asi takhle bravíčko atd...si nekupuju jak dávno tak už nic nwm *1* *1* *1* *1* jestli náký novinky tak sem s nima at ho trošku prodrbnem *3* -
ses trapnej !!!!!
-
Big Happy Birthday Rob *1* *14* !!!