Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tetka.betka

Film on-line

ahoj pro věchny příznivce Roba , kteří neviděli Stmíváni..tady http://zrada.pise.cz/93911-stmivani -2008-romanticky-horor.html máte stánku přímo s čekými titulky, takže kdo to neviděl, určo se mrkněte!
    • Re: Film on-line

Já už ten film mám tak víc jak měsíc doma *15* *14* . Pořád na to koukám. *9*
      • ajulina

Re: Re: Film on-line

vazne??a kde si ho vzala??napis mi do vzkazu joo...dik *5*
  • dnes ve 2 hod ráno dávali prímý přenos z koberce, tak jsem se koukala. Usnula jsem ve 3 a probudila se ve 4 kdy sem uviděla Roba. Takže by ses dalo říct že nudnou část,když tam nikdo nebyl, jsem
    viděla, a to kdy přijdou naši hrdinové prospala. Samozřejmě oni přišli až kekonci! Nevíte jestli bylo i něco jiného něž jen koberec?? když tak to můžete zkouknout na http://movies.yahoo.com/twilight
  • ivaprcek

tapeta

jak přidám tapetu, nebo jak se dá udělat z fotky, jsou tady krásný fotky a já je chci do mobilu a na plochu *8*
    • ivaprcek

malá, ale šikovná

tak jsem to zkusila a prý za pár dní máme novou tapetu *3*
      • Re: malá, ale šikovná

no to právě není až tak jistý , nedávno jsme to řešily , že jsme několikrát vkládaly fotku a nic , tak snad se ti zadaří :))
        • ivaprcek

Re: Re: malá, ale šikovná

jj zadařilo....JE TAM *5* *14* *5*
          • Re: Re: Re: malá, ale šikovná

Si dobrá:)))
            • Re: Re: Re: Re: malá, ale šikovná

TY HOLKY CO PISOU UPLNE NAHORE TAK JIM ASI NEDOCHAZI ZE IKDYZ JETO FILMOVA POSTAVA TAK JE TO TAKY JEN CLOVEK JAKO KAZDY JINY ANI ONY NEJSOU DOKONALE A HLAVNE DRBAT HO I KYZ HO NEZNAJ TAK TO SE MI ZDA TROCHU UBOHE VAM NE? *16*
  • V Twilight je hrozně roztomilej :-)
    Tam vypadá jako ještě jako kluk, nebo spíše jako teenager. Hmm teď je mu už 28. Tam mu bylo asi tak 20
  • deniska-l

ach joo!

ach jo mě štve že se mi sekly osobnosti x(...něco napíšu ale stejně je diskuse pořád 3200... *7* ..a fotky se mi taky nemění nwm co s tim je x( *9* ...Bellince se taky diskuse nehybe a co vám??? *9* *5*
    • nik011

Re: ach joo!

a me se tam i na ty hlavni strance u roba neukazuje ten sloupec(tapety,zivotopis) ale ted u diskuze jo, tak to nechapu bi
      • deniska-l

Re: Re: ach joo!

jj přesně tak *3* mam to stejně jak ty ...ten sloupec se mi ukazuje až pod diskuzí *7* ale když sem v diskusi tak je to normáálně *7* ale tohle se mi děje jenom u Roba...ale jinak seklo se mi to všude *9* noo vadí mi to *9*
        • nik011

Re: Re: Re: ach joo!

tjn, ale dneska mi to zacalo najednou fungovat...
    • nik011

Re: ach joo!

me se to seklo taky! a je to teda pekne debilni
    • Re: ach joo!

Mně jo. Tady - na spravení nálady:-)
      http://robertpattinsonw ho.com/?p=2903 (nezapomenout vymazat mezery) - photo z natáčení:-) strašně mu to tam sluší. točili scénu, kdy ho Bella zachrání v Itálii - proto to rozepnuté tričko:-)
      • deniska-l

Re: Re: ach joo!

pěkna fotka *14* i ty další co tam sou! *14* *15*
      • Re: Re: ach joo!

Tak to byl pokus - tak mám taky 3200 - třeba je to strop a víc se už neukazuje
        • deniska-l

Re: Re: Re: ach joo!

no je to divny...:(... *9* ...ale nemyslim že je to strop pač u enriqua je přes 3200 ale taky se mi to seklo *7*
          • Re: Re: Re: Re: ach joo!

Tak to bude chyba u nich a ne u nás;-) Jak se říká "chyba není na vašem příjimači" :-D to se vyřeší
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: ach joo!

jn taky mam jen 3200 a taky me to stve :(
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: ach joo!

jo to je jasny! *15* ...ale celkem mi to vadí...njn třeba se to spravíí ...časem *15*
  • :-))

ja se na to muzu vykaslat!!! chcu si koupit v novinach dvd new moon-nikde nemaj chcu remember me-nikde nemaj chcu the runaways zase nikde :(( jediny co sem sehnala bylo twilight a pohrbene duse.. ae beru to statecne :)) *1* *1* *1* *4* *4*
    • your-darling

Re: :-))

nápodobně..a oni ty DVD byly v novinách??:-)
      • Re: Re: :-))

jj myslim ze byli vsechny v blesku *5* *5* *5*
        • your-darling

Re: Re: Re: :-))

no tak to sem ted dost naštvaná...jak to že je nemám doma??:-DD *14* *14* *14*
  • jj je to pravda *3*
  • :-* :-*

newite kdy bude ofic trailer na breaking dawn?? uz se nemuzu dockat a tohle to moc neulehcuje :D
    • vrtulka

Re: :-* :-*

Jóóó to nikdo neví. Spekuluje se, že možná na předávání cen MTV Movie Awards 5. června by se mohl objevit první teaser, ale nikdo to ještě na 100% nepotvrdil. A trailer? Možná o prázdninách, možná po, ještě nikdo opravdu neví *3*
      • Re: Re: :-* :-*

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* moooooc dlouho *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
        • vrtulka

Re: Re: Re: :-* :-*

To uteče, uvidíš ani nebudeš vědět jak *3* To víš taky už se moc těším *3*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: :-* :-*

no popravdě vůbec to neutíká..:-)) mám Twilightabsťák.:-DD
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: :-* :-*

to jo no...já popravdě nevím na co se těším nejvíc, ale oboje je děsný...
              ale abys neřekla tak jako...uteče to rychle a ani si toho nevšimnem..:-DD
            • vrtulka

Teda holky to mi ale vůbec nepomáháte *15* Snažím se tu být silná a jako tvrdit, že to rychle uteče, ale máte pravdu, vůbec ale vůbec to neutíkááááááááááááááá *15* A úplně nejhorší na tom je, že se asi víc těším na ten druhý díl než na ten první (nemůžu se už dočkat na Bellin upíří život) a na ten si teda počkám ještě mnohem mnohem dýl a to se určitě zbohním *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :-* :-*

to taky...tím hůř, protože už je to moc..:-) Edward, Stefan a všichni možný upíři..:-DD
              ale Rob nejvíc.:-))) *14* *14* *14* *14*
            • jackie28

to já spíš Roboabsták *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • je to na uloz.to
    jen zadejte twilight saga a je to tam *3*
  • Hi I like to watch the stmivani *14* *14* *14* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit