-
PROSÍÍÍÍM.......
HLEDÁM VE STARŠÍCH PŘÍSPĚVCÍCH ODPOVĚĎ NA TO JAK SE JMENUJOU ROBERTOVO RODIČE A ŘEKNU VÁM....NENAJDU TO....JE TAM TOHO....TAK PROSÍM KDO TO VÍ,AŤ MI ODPOVÍ.....DÍKY!!!!!JINAK U MĚ POŘÁD STEJNÉ....... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: PROSÍÍÍÍM.......
Claire a Richard -
-
Re: Re: PROSÍÍÍÍM.......
ne clare
-
-
Clare a Richard -
zkusila jsi google? *1*
-
-
.....
paani tak dnesni dnem se zacal natacet posledni dil 1. a druhá cast twilight sagy! -
-
Re: .....
Paráda, už se na ty filmy strašně moooc těším. *1* *1* *1* *1*
-
-
Tak a už mě to štve:D pořád se sem pokoušim přidávat nějaky fotky a zatim se ani jedna neukázala *9* :DDD
-
-
Neboj, oni se časem objeví *3*
-
JJ to znám naprosto perfektně, ale tentokrát jsem měla štěstí a ta moje oblíbená se tu konečně po asi 50-ti pokusech nahrála *5* . Přeji ti hodně štěstí a hlavně trpělivost *2*
-
-
Děkuju *3* trpělivost už mi začíná chybět *1*
-
mě se ted taky asi z deseti fotek nahráli jen dvě...
jestli je možný kontaktoval někoho, kdo spravuje celý osobnosti, tak mi řekněte jak, protože mi to tu už vážně vadí... *16* *16* *16* -
-
hele a co kontaktovat správce kakadu ?
-
-
to by možná šlo... :))
-
-
-
-
-
*14* napsala Lg miluju te roberte mas moc velke stesti kristen *9*
miluju te roberte *14* -
...
Jak může bejt ta Myslivcová(nebo jak se jmenuje) před "našim" Robíkem?:-D -
Ahoj,přeju Ti vše nejlepší k Tvým dnešním narozeninám.:) Moc si je užij a nezapomeň na Tvojí nejhezčí,nejrozumější,nejlepší,nejúžasnější,nejromantičtější,nejvěnovatější,nejrobovatější,nejpattinsonovačtější,nejtwiligetičtější,nejedwardovatější,nejcullenovatější,nejtalentovanější,nejodvážnější,nejpřitažlivější,nejtouhovatější fanynku.Bylo by mi ctí vzít si tě nebo aspoň s tebou strávit noc moc tě miluju nikdy na tebe nezapomenu a taky nenávidim ty lidi kteří tě nenávidí a to tě ani neznají jasně já také ne ale aspoň sem si o tobě zjistila všechny podrobnosti třeba že tvoje noha má velikost 10.Každou noc kvůli tobě brečím protože vím že žiješ na druhym konci světa a mluvíš jiným jazykem a seš o hodně starší ale mě by to bylo jedno cítím že k sobě patříme jsme jen TY a JÁ.Tak jenom chci aby si to věděl no já vim že tuhle stránku sis neudělal ty tak to jen chci říct těm kteří si to přečtou opravdu tě strašně moc miluju si moje osudová láska.Moje nejtajnější sny jsou s tebou ty seš prostě něco pro mě jako taťka šmola pro šmouli nikdo mezi nás nikdy nevkročí.miluju tě moc až brečim i teď jak to píšu protože vim že spolu být nemůžeme vždyť ty ani nevíš že existuju tohle ne nic tak abych to ukončila máš tady poslední větu.Buď sám sebou nenechávej se nikym vézt,jsi jedinečnej a já tě miluju papa miláčku *14* *11*
-
-
Víš, kolik takovejhle faninek Robert má? Já vim, že se chceš jenom vypovídat, ale ten text už je přehnanej. Já ho sice taky miluju, ale noci kvůli němu fakt neprobrečim.. mam jestě čistej rozum a on určitě taky má svoje chyby. Jak si sama řekla, osobně ho neznáš. Tak se neužírej.. to by on myslim nechtěl! *3*
-
-
bella krásna vampirka
bella porodi renesmee a na chvili zemri ale edward ji strikne jed do srdce bude krasna vampirka jako esme *4* -
páni!! Po dlouhý době je Rob zase na 1.místě!!! *2* *2*
-
Právě jsem se doslechla, že Rob byl na večeři s Katy Perry. Takže má už asi za Kristen náhradu
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/180364/robert-pattinson-uz-zase-randi-s-katy-perry-si-vysli-na-veceri.html -
-
Taky jsem to četla, ale tvdili, že se oba navzájem utišovali z rozchodů.. Tak nevím co je na tom pravdy, ale myslím si, že tak krátce po rozchodu by si novou holku asi nenašel...:-)
-
-
Asi ne, je to bulvár takže se jim nedá věřit :)
-
-
-
Vlasy
mě se teda jak je ostřáhaný taky líbí....aspoň už to nemá takové vrabčí hnízdo:D...a vypadá tak něak dospěleji:) *3* -
-
Re: Vlasy
Souhlasím *3* možná se mi tak líbí i víc než předtim *1*
-