Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasování

Na této stránce můžete volit nejlepší film, herec, herečka, seriál, hudební skupiny atd je tam i Robert *3* *15*
    http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp (pište bez mezer) vyhlášení se uskuteční 5. Ledna tak hodně zdaru ve volení. *3*
    • your-darling

Re: Hlasování

Tak jo u kažný kategorie sem dala asi šest hlasů...:-)
      Nedá se zjistit kolik má kdo bodů??
      Jsem strááášně moc zvědavá..:-)
  • Nádhera! On je prostě dokonalej :-D
    http://www.youtube.com/watch?v=DUJIo1BhQNQ&feature=related
  • miss_cullen

Hlasujte pro fotku číslo 3 !

Ahoj! Hlasujte prosím všichni pro fotku číslo 3!

http://stmivani.blog.cz/0911/fo tka-tydne-45-2-11-8-11#komentare
  • jackie28

chjo nudááááááá....

lidičky co se s váma děje?tady je to jak po vymření....to Roba z toho třetího místa nedostanem.... *9* *9*
  • lili444

Robert

Sice ne můj nejoblíbenější, ale skvělý a krásný herec, který si zaslouží můj obdiv..
    Ve Stmívání mu to moc sluší!! *14* *3*
    • Re: Robert

nejen ve Stmívání... :) :**
  • jackie28

Rob na čtvrtým místě...nee:(

lidičky to neni možný Rob je už na čtvrtým místě..měli bysme s tím něco udělat *3* *9*
    • your-darling

Re: Rob na čtvrtým místě...nee:(

Je to zlý, ale neviděla bych to zase tak černě..Vždycky jsme ho z toho nějak vysekaly a byl na tom i hůř, ne...:-)
      Ono to nějak půjde..:-D *14* *14* *14* *14*
      • jackie28

Re: Re: Rob na čtvrtým místě...nee:(

no to doufám že ho vytáhneme na lepší místo
        • your-darling

Re: Re: Re: Rob na čtvrtým místě...nee:(

to snad jo..mě to strašně štve, protože sem moc nemůžu..nemám notebook a na intru se moc na net nedostanu, takže sem tu když mám štěstí nebo o víkendu..:-)
          Ale snad to vytáhnem..:-) *14* *14* *14*
  • myslím si celkově... že je to těžké natočit skoro pro každou osobnost... když k tomu člověku nic necítí jen po natačení jsou přátele... hrůza asi bych na jednu stranu nechtěla točit filmy *4*
  • adush96

hudba

já bych řekla že zpívá dobře *5*
  • jackie28

je něco new?

máte někdo ňáký novinky ohledně Roba?:D aby se rozjela diskuze konečně
    • your-darling

Re: je něco new?

asi nic moc... jenom ten Cosmopolis, ale jináč nic...:-)
      smůla no... :-(
      • Re: Re: je něco new?

aha mno škoda.....:( mohlo by se ale o něm psát víc....i když:neni s Kristen a tak se o něj nezajímaj
        • Re: Re: Re: je něco new?

Jak jako není s Kristen??????
          • Re: Re: Re: Re: je něco new?

jak jako že nejsou spolu?to nevim ale mleli něco vo tom že se viděj na place prostě pořád a že už jim to nefunguje a že si lezou na nervy...a kristen věčně nabaluje nějaký jiný týpky
            • Re: Re: Re: Re: Re: je něco new?

no prostě klasika... tohle už neřeším... :P
        • Re: Re: Re: je něco new?

já myslím, že to kvůli tomu není, ale spíš kvůli tomu, že ted není aktuální žádný jeho film... :-)
          já du za necelej měsíc na Vodu pro slony (opět), takže super... už si to viděla? :-)
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: je něco new?

nn já jsem teprve nedavno viděla Zatmění:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: je něco new?

acha... tak to jo... ale na tu Vodu pro Slony koukni, protože jestli ve Stmívání vypadá úžasně, tak nevim jak pojmenot tohle... :D :D
  • lenkaschs
    Robert Pattinson: ‘Breaking Dawn’ Birthing Scene Made Me Feel Like A Real Dad!
    Tohle řekl Rob 25.10. v Brusselu na setkání s fanoušky
    Tady je kus originálu:
    “It was often improvising, filming with a baby,” the 25-year-old actor said at the Brussels press conference Oct. 25.

He explained, “At one point there had to be all this fake blood on the newborn baby, so we had to apply it to the baby and the child starts to cry in my arms. So we do everything to calm the baby down a bit and then I thought: ‘This really feels like my baby.’ But it was fun to play, totally different from the other films.”

Rob certainly has babies on the mind. Earlier this week he admitted to M6 he’s excited to be a father when the time is right. “Definitely, I wanna have kids,” he said. *14* *14*
    • IsabellSwanCullen
      :DDD doufám že bude Rob mít biologický děti.... jestli budou tak hezký po svým tátovi.... *14* :DDD
      (já vim, nejsem normal:)
      • určitě budou dokonalý a krásný jako jejich taťka,to už je předurčený *14* neboj se,Kamí,nejsi v tom sama já jsem též nenormál *1* ale z Roba *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit