-
hudba
já bych řekla že zpívá dobře *5* -
-
Re: hudba
já bych řekla že je moc hezkej , sympatickej a dobře hraje hudbu i role, ale zpívat by měl přestat ,protože mu to kazí celkovej dojem , zpívá příšerně :-))) -
-
Re: Re: hudba
me se libi jak zpiva!:))
-
-
-
Tak to je dobrý vědět,že v tom nejsem sama,já mám jako smazanýho půlku profilu *10* *10* Mají v tom nějaký hukot *10*
-
nechápu
holky ale sledujete jo? dvě nanynky vlezly odpoledne na fan stránku ,napsaly několik řádků , pak si udělaly popcorn a teďka sedí a mají báječnou zábavu , jak přibývají příspěvky sršící vztekem a nenávistí.:-)) nechápu , že se tak snadno necháte vytočit , navíc od nějakejch - s největší pravděpodobností- třináctiletejch holek :-)) -
-
Re: nechápu
moje řeč... říkám to pořád: ignorovat, ignorovat, ignorovat... i když občas se mi to nedaří, bo hlupáci k tomu přímo svádí...
marks602: ani bych se nedivila, kdyby u toho popcornu koukali na Stmívání *1* -
-
Re: Re: nechápu
no , to máš pravdu :-))
-
-
-
Youu přesněěě... ;))... já už to sice viděla ale trošku víc tu toho bylo... *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
-
Kristen and Robík...Jak to teda bude???
myslíte si že bude mít Robík v budoucnu šanci u Kristen???Nebo mají zůstat nadále kámoši??? *3* -
-
Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???
No já si myslím že to asi nedopadne,pokud má Kristen ráda toho svýho přítele opravdu hodně,ale byla bysem ráda kdyby něco měli mezi sebou,byl by to skvělej páreček... *1* *1* *1* A nedej bůh aby si něco začal s tou pipkou Pariskou... *8* -
-
Re: Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???
já si myslim, že by meli zustat jen prateli, ale hlavne by spolu nemeli nic mit jen proto, ze si horda lidi myslej, ze se k sobe hodej a nebo ze se to od nich ceka...
-
-
já si myslim ze se k sobe moc nehoděj ale neni to jwjich věc *3* -
-
Re: Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???
to bych rekla ze moc posoudit nemuzes, pac ani jednoho z nich neznas...nebo snad jo? *15* (a od pohledu spolu spatne nevipadaj..... *15*)
-
-
ahojte:D no jako oni by se k sobě celkem hodily aj normál ale ja myslím že zůstanou jen kamoši protože Kristen ma kluka jen Robika nikdo nechce chudáček:D ale četla sem v Intouch že ho chce Paris Hillton chudák:D
-
-
Ahoj, už zřejmě po sté jsem dnes přidala fotky, ale určitě se zde opět neukáží, takže vlastně nic *1* *1* *1*. Snad budu mít jednou štěstí z aspoň z 5 fotek zase vyjde třeba 1 - 2 a ukáží se zde.
-
Půlnoční slunce
HEJKY LIDI, V USA PRÝ VYŠLO MIDNIGHT SUN OD STEPHENIE MEYER!!! *7* -
-
Re: Půlnoční slunce
Ahojky..To asi není možné páč to ještě celé nedopsala:) Ale estli jsi to ještě nečetla najdeš pár prvních kapitol na netu:) *3* -
-
Re: Re: Půlnoční slunce
ahojky, je to možná, dokonce jsem už objevila i obal knihy. oficiální. takže PS je dopsané. *15* -
-
Re: Re: Re: Půlnoční slunce
kez by, ale moc tomu neverim.. to by pak vsude psali ne.. a neslysela sem a ani nevidela o tom ani radek... *7*
-
-
-
ja zase slysela ze to teprve dopsala a ted pise full moon *3* -
-
Ahojky Full Moon?? O tom jsem neslyšela..Druhý díl od Edwardova dílu?? -
-
Re: Re: Re: Půlnoční slunce
Full Moon by měl být Nový měsíc z pohledu JAKOBA, což nezní tak zle, pokud fandíš vlkodlakům. naprosto nás tím ale připraví o itálii, nemyslíš? -
-
Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce
Pokud to bude z pohledu Jacoba.. hnedka to potom poletím koupit:D -
Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce
ne jen o Itálii je ale také o čas, který byl Edward odloučen od Belly, o jeho myšlenky a také pocity, co těch pár měsíců prožíval, byla by to škoda, kdyby to tak opravdu bylo, ale zatím jsem ani nikde nenašla, že by dokončila první knihu, natož aby začala psát druhou a z jakého pohledu *7*
-
-
-
podle mě je dost pravděpodobné, že by mohla vyjít na trh s oběma díly najednou, byl by to celkem zajímavý marketingový tah, hodně by natom vydělala a bylo by to pro mnohé lidi neočekávané *7* jen můj osobní názor, nic potvrzeného médii *3*
-
-
Tak kdyby to byla pravda,tak to by jsme se toho dílu mohly brzy dočkat i u nás!!!!!!STRAŠNĚ MOC DOUFÁM ŽE JE TO PRAVDA *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Rob se včera večer v Brusselu podepsal fanynce na prsa a pak o tom ještě žertoval: *15* *15* *15* OŠEM BYLI TO NAFUKOWACÍ ŇADRA ZDE WIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=AsedA_TVuu8&feature=player_embedded#!
he joked about the surprise, saying, “The boobs were great, I thought they were a present — I wanted to keep them.”
Ashley Greene shot back at him, joking, “You would!”
Don’t you love Rob’s amazing sense of humor? What would YOU like him to sign? -
-
Ach jo já tam chci bejt jednou taky:) je ták roztomilej:DDD
-
-
asi tak nějak... *14* je boooožíí *14* kdyby se něco takovýho stalo mě,složim se *1*
-
-
no jo... to my víme svý, co :D taky si to nedovedu představit :D *14* *14*
-
-
-
tak to je fakt skvělí... fakt bych tam taky někdy chtěla být, ale nevim jestli bych se trochu nesložila :D :D
musí být super ho vidět :))
-
-
remeber me
reknu vam v tom filmu si zahral pekne
a zjistuju ze umi hrat dobry takovy citlivejsi filmy,moc jsem si ho tam oblibila i kdyz jsemm´jeste porad zvykla na edwarda ale to prejde kdyz twilight saga sknoci a on bude pokracovat v hrani dal x) -
-
Re: remeber me
Včera sem ho viděla s mamkou v kině sem spokojená. Edwarda asi taky nebylo lehký zahrát ale Tyler je osobitý a Robert je osobitej. Mám ho čím dál raději. V How to be se mi nelíbil, v Potterovi taky ne. Jako Edward mě fascinoval a v Remember me mě dostal- úplně. Až mě občas zamrazilo. A konec... řeknu to takhle. Když byl v kinech New moon některý holky prý brečely, když Edward odchází- já ne, ale když Remember končilo tím jak Tylera stojí ve WTC a jeho zabije letadlo, které proletělo přesně v úrovni kde stál- břečela sem -
-
Re: Re: remeber me
jo s tim koncem to stejny x) -
-
Re: Re: Re: remeber me
Tak pokud to ještě někdo neviděl, tak jsi právě prozradila konec *3* Ale v pohodě, řekla *3*
-
-
-
-
Roberd Pattinson je nejlepší herec na světě.
ZBOŽŇUJU TĚ
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Asi tak :)
-