Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video

Tak sem do videoklipů přidala nový video. Dělala jsem ho sama. Moje první. Tak kdyžtak písněte jestli se mi povedlo nebo ne. Je úplně na konci. Foto mix. Jo a ty kecy v In-touch sou fakt husty. Jako že Kristen je úplně na dně a Robert taky.
    • macenkai

Re: Video

A řekla bych že i pěkně trapny ... takovym kecum uvěří snad jenom poblázněnej puberták *15* (A)
    • lenkaaaaa

ten videoklip je hafo, ale chtělo by to trochu zrychlit teda hlavně začátek....jinak moc dobrý i hudba *3*
    • lidus5

Ale stejně to musí být vyčerpávající... Já být na jejich místě tak mě to taky už nebaví, samá autogramidáda, pořád stejné dotazy novinářůůů, ale to natáčení bych si teda užívala... Už jsem nad tím i přemýšlela, že být Kristen by nemuselo být špatný... *15* *15* *15*
      • mysak.kol

Re: Re: Video

nemuselo a asi ani nebylo, kdyby byla s Robertem. to bych její kůži brala všema deseti.
  • omajda

neeeej

Robert je neeeeeeeej a hlavne v tom filmu!!!at se zahrabe taylor!!!!!!!! a to je skoda stou knihou 5. ja uz mam precteny 4 dil krasa *14* *14*
  • Zdravím, nevíte náhodou jestli už není Rozbřesk dabovaný?? Už bz mohl být když je konec ledna.. *3*
    • Má to být nadabované někdy v Březnu:))
    • Ahoj, myslím, že dabovaný ještě není, ale já si ho včera stáhla už v hodně dobrý kvalitě ;-) Ale taky doufám, že už to brzo bude.. :-D
      • Přesně.. snad už to brzo bude.. *2* *7*
  • Přijde mi že ve filmech jsou boží,nadherní atd..ale ve skutečnosti jsou gayové a lesby jako např-Kristen Stewart byla krásná ale teď už ne...jinak kromě tohohle je Robert nadaný a krásný herec to ale ovšem skoro všichni z Twiling Sagy❤
  • You are very good actor *3* *3* *3* *3*
  • Twilight

Nabízím sbírku Stmívání mrkněte na www.littlebuffy.blog.cz tam ji máte
    • Re: Twilight

Ahojky,super sbírka,co bys za ní chtěla???Dyštak mi napiš na mail veronikacapkova@email.cz
  • lina25

Taky si myslím....

Že to pokud je to sukničkář jak se již psalo, a je pravda dle jeho slov, že nebyl v minulosti pro holky zrovna objektem touhy, tak se mu člověk nemůže divit, a nemůže mu zazlívat, že se toho teď když je o něj zájem, snaží využít a dohnat. Kluk, ve 23 je v nejlepší sexuální formě a teprve se hledá. Ze srdce mu to přeju. Holka např. fanynka, kterou sbalí někde na tahu, nemůže počítat s tím, že ho dotáhne k oltáři, a věřím, že to v drtivé většině případů tak dopadne. Sázím tak na jednu noc. Za zlomené srdce si v tomto případě může sama.
    • kaculencicka

Tak jsem si pořídila TOP dívku....

...a už to tu někdo psal...je tam komiks nebo jak se tomu nazývá....,ale je to příšernýýýýýý....,to by snad neocenili ani děti do deseti let....jinak o RP tam asi nic není...jen plakát TL...už se v tom ztrácím...
      • nik011

Re: Tak jsem si pořídila TOP dívku....

jn!, proste to pisou cim dal trapnejc, no jejich smula
  • isabella-bella

Zdarec

Zdar lidi.
    *3*
  • jackie28

Robík:D

Robík je nááááááádhernej *3* lavuju ho *14* myslim si že hezky zpívá,ale to je můj názor *1* je úplně andělskej *4* ten jeho úžasnej ksichtík.dokonalost sama-teda aspon podle mě
  • ....

Nazdárek fandové a fanynky *4* , mám takový dotaz - nevíte někdo jak je to s těma posl. dvěma knížkama? Kdy se budou vydávat, nebo jestli je už vůbec dopsala? Dnes jsem dočetla těch 12 kapitol na netu a jsem zase unešená a nemůžu se dočkat celé knížky! *14*
    • Re: ....

Máš na mysli Krátký druhý život Bree Tannerové a Půlnoční slunce? Tak Bree vyjde, doufejme, v červenci a Půlnoční slunce zřehmě nevyjde nikdy....:-(((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit