-
info - seznam
*7* Ahoj, chtěla jsem Vás požádat, o sepsání informací, co o tomto herci víte. Naprosto cokoli, od značky cigaret co kouří po mazlíčky z dětství. Prosím pokud někdo máte zájem, odpovězte na tento příspěvek a pomozte mi vypracovat seznam. (pokud se Vaše informace budou lišit, nehádejte se, jen k tomu napište zdroj, odkud víte své *3*) Děkuji moc Niki -
-
Re: info - seznam
no tak pokračujeme, ne? Takže... Rob měří 6 stop a 10 palců. na roli Edwarda trval jeho rozcuch 2 hodiny a nesnáší sluníčko, takže mu ani nevadil dodatek ve smlouvě o neopalování. Nikdy nezve na holku na rande, ale dkyž ho nějaká pozve, neodmítá. Jeho ideální schůzka je u televize s jeho oblíbeným jídlem In-n-out burgrem a colou. Oblíbený seriál má Pipi Dlouhou punčochu, díky HP a ohnivému poháru se naučil potápět a skákat do vody, díky Twilight se naučil hrát Baseboll. Jinak to neumí a basebool ho nebaví. jeho vzor je Jack Nicolson. kdyby se mohl stát někým jiným, chtěl by být uznávaným a mocným Georgem Bushem. Hraje na klávesy, na kytaru a poprvé se líbal ve 12 letech. Za svou kariéru měl 3 přítelkyně. Camillu Belle, s tou byl před svou kariérou až k jejímu počátku a rozjezdu, Ninu Shubert, se kterou to krachlo v roce 2006 a Annelyse Schoenbergerovou, s tou byl do roku 2008. No a pak už jen klepy. Robert umí francouzsky, domů jezdí jen párkrát do roka, jelikož to nestíhá. nemá twitter, ale rád navštěvuje youtube. Články o sobě přestal číst, když to bylo všechno stejné a nezajímavé (podle něj). Doma má miliony dopisů od antifanoušků, kteří mu napsali, že se na roli Edwarda absolutně nehodí. No a už zase nic nevím. Teda vím, ale nevzpomínám si. *3* -
-
Re: Re: info - seznam
páni, já zírám *14* *15*
-
-
velikost kalhot > 32/32
trika a bundy > M
velikost bot > 10 1/2 -
http://www.harrodian.com/school/int ro.htm
internetové stránky školy, kterou údajně navštěvoval v Londýně -
-
Ahojky,holky prosím ty str.na tu školu,kam chodil RP, neni tam zmíňka nebo foto o něm,že? *14*
Nemohu najít *7* ,díky za odpověď *14* *3* -
wow docela luxus:-D
-
-
no ráda helpnu. Jen to nejspíš bude zmatené. Takže, co vím já v tuhle chvíli jo? *7* Robert má labradorského retrívra Patty. Miluje fast food, nejvíc IN-AND-OUT Burger. Rád čte, kouká na filmy. Jako malého kluka ho sestry oblékaly do dívčích šatů a představovaly ho, jako Claudii. Chtěl být hudebníkem. Jeho táta z něj chtěl mít herce. začínal s modelingem, jelikož byl moc hubený a tím pádem vypadal fakt jako holka,byl in. jakmile se z něj začal klubat ten sexy kluk, neměl v modelingu práci. Šel zkusit hrát divadlo. Objevil se v mnoha filmech, ale jen malometrážní v Anglii. Jeho první americká role ho vystřelila do nebe. Miluje pití coly, nesnáší své jméno, neumí randit, je stydlivý poustevníček. po twilight si nechal ostříhat vlasy, protože to přestalo všem vadit. nechce jezdit podle toho, co mu ostatní říkají, dělá pravý opak. měl poradce na propagaci, ale vzdal to, jelikož Rob podle něj stejně řekne, co si myslí a má právě na jazyku. Je hrozně přátelstký a nepatří mezi metrosexuály. Má svůj styl, kterého se drží zuby nehty, jelikož nechce být další kdo tomu podlehne. Je skromný, nechlubí se miliony. Má BMW, které miluje. Bojí se v letadle, po tmě a nesnáší pohled na krev. neumí zacházet s pračkou a nepoužívá žehličku. *7* no na víc si ted už nevzpomínám. tak sorry -
-
pání, to zírám, něco jsem fakt nevěděla *15* -
tak se pozná fanynka.... *3* *4* *14* -
-
Re: Re: Re: info - seznam
Však já vím, Myšku znám! Jen ji tak provokuju! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: info - seznam
jasný *3*
-
-
-
Já koukám!!! Ty ho snad miluješ nebo co? *1* *1* *1* *1* *1* *14* -
-
dráždíš hada bosou nohou holka *15* *15* *15* však víme své, že Liduš *15* *15* *14*
-
-
-
jako nic proti.....ale kdo by se snažil když z toho nebude nic mít xD -
-
pořád lepší než jen psát dokola, jak je úžasnej a krásnej a milej atd. atd. ... nemusíš sem nic psát, to je na tobě *3* -
-
přesně tak
-
-
-
-
myspace
nemate nekdo na neho kontakt? -
-
Re: myspace
aha jak vidim tak všichni pišou
-
-
mrtěě
vcera sem videela 1.cast little ashes a ROb tam je uplne the best a takovy vytlemy u toho!!:D:D:*:* -
-
Re: mrtěě
ja to mam stazeny :) a je to krasnej film :) konecne tim Robert dokazal ze neni jen sladousek ale i dobry herec :)
-
-
Robko
Dnes ma Robert na slovensku meniny tak mu prajem všetko najlepšie *4* a gratulujem k úspechu na cenách MTV *14* *14* -
water for elephans
tady je trailer k Robovo nevýmu fulmi Water for Elephans...Strááášně mu to tam sluší..:-)
http://www.stmivani.e u/22-videa/water-for-elephants-trai ler/
*14* *14* *14* -
borec
no borec to teda je *14* taky sem ho tak před rokem žrala, teď žeru zase wentwortha millera. do ro berta sem byla tak piclá, že sem mu chtěla napsat dopis *14* mně se zdá ale že má babu -
-
Re: borec
Já do něj taky byla piclá a šla jsem na Pottra 7x do kina kvuli němu,ale ted žeru Kaspiana z Narnie a na ty sem taky byla 7x *15* *15*
-
-
no četli ste to?????
ted na osobnostech se tu k Robovi objevil článek že je mu nákej Honza Březina nebo co podobnej...já si myslim že teda neni na našeho Robíka nemá ani náhodou...ta redaktorka byla bud hodně zlitá a nebo zapoměla brejle...Březina je vošklivej...a nemá žádný charisma *16* Jak ho někdo může přirovnávat k božskýmu Robovi? *3* -
-
rob je nejhezci
no jo ten chlapek je tak hnusnej ze by na Roba nemel ani za sto let. *13* -
-
Re: rob je nejhezci
asi tak moje řeč...von to neni ani tak chlápek jako týpek..ale stejně hnusnej jak nwm...na Roba by neměl ani za milion let.. *1* *1*
-
-
Re: no četli ste to?????
fakt jo?? *15*
pošli mi pls odkaz na ten článek...nemůžu ho najít..to se zase zasměju, co??
*1* -
-
Re: Re: no četli ste to?????
jj si piš že se zasměješ *1* *1* *1* je ten článek tady na osobnostech..stačí se podívat na napsali o mě a hned ho tam najdeš -
-
Re: Re: Re: no četli ste to?????
dyť mu vůbec podobnej neni... *9* ...možná
ten pokus o to mís stejně vlasy, ale jinak nic...Češi sou někdy fakt jetý...:-)
*4* -
-
Re: Re: Re: Re: no četli ste to?????
Taky si můžu načesat vlasy nahoru a vypadám jak Rob *15* *1* Jak ulítlé *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no četli ste to?????
tys to zabila *1* *1* *1* ale jako huustý konečně mě někdo rozesmál *1* *1* *15* *15* chcípnu smíchy xD...no nwm co by ta ženská co psala ten článek řekla vo mě...česká Kristen Stewart?-třeba(no podle toho co to napsala za článek a jak je slepá,tak by to tak dopadlo)..no každopádně jestli je ten kluk kopie Roba tak já jsem Spiderman nebo čínskej bůh srandy twl *1* *1* *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: no četli ste to?????
asi tak..vlasy-účes možná,ale nic víc...na Roba zkrátka nemá...Rob je anděl božskej *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no četli ste to?????
Rob a gay?kde jsi to četla?to snad nemyslej vážně..já bych je nakopala celý novináře... *16* *16* chudák andílek Rob -
rob je bozskej
rob je bozskej a nevjerim novinarum on neni gay jasny
-
-
-
-
-
-
Re: Oprah show
your-darling: Titulky k Eclipse díle Oprah show jsou a jestli chceš, tak mi napiš vzkaz a já ti pošlu odkaz. :) -
O.o
kdzy je yarostlej tk vzpada desne -
Pro Marks
Přátel mám víc než dost na to si stěžovat nemůžu *1* Že tady někomu nepadnu do oka, tak to mi vážně žíly netrhá, jsem tady kvůli Robovi *3* Každopádně děkuji ti děkuji za tvůj názor jsi moc milá *1* *1* *1* -
-
Re: Pro Marks
do oka uz mi padnes :-D pouze mi spatne vyznelo jak jsi napsala ten prispevek :-D -
-
Re: Re: Pro Marks
Já vím, je fakt že to mohlo vyznít trošku jako že ho znám osobně...To bohužel neééé ale upsala bych za to duši ďáblu! -
-
Re: Re: Re: Pro Marks
*1* *1* *1* to jsme dve *3* *1* aspon hodinku si s nim pokecat :-D nebo i min :-D proste alespon par slov s nim prohodit :-D a bylo by na svete o jednoho stastneho cloveka vic *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Marks
No to mi povídej a hele mám tady tahle videa. Jedna šťasná fanynka vyhrála osobní setkání s Robem. Měla možnost se s ním jako první člověk na světě, kouknout na klip stmívání. Rob se chová naprosto úžasně je tak kamarádskej a přirozenej....
http://www.youtu be.com/watch?v=z_or7YyocnQ
tady s ním pak ta fanynka dělá rozhovor
http://www.youtube.com/ watch?v=maKuO9v181I -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Marks
wow tak tyhle videa jsem jeste nevidela :-D diky moc :-D to prvni nema chybu :-D zaklepat mi na rameno Robert....bych asi zapomnela i mluvit :-D...opravdu se chova velmi mile *4* jdu an to druhe video :-D
-
-
-
-
-
ne , kašli na to , nechci zabředat do debat , jen mám asi dneska špatnou náladu
a kolik máš přátel je mi vážně jedno , takže zdar a sílu :-) -
-
Zdar a sílu i tobě *3*
-
-
pochopitelně , jinou odpověď jsem ani nečekala , nicméně trvám na svém a popravdě se ani moc nedivím *1* -
-
Ty jsi mi ale vědma:) A já jsem si myslela že tě mojí odpovědí překvapí *1* Mělo mě ovšem napadnout že tvoji inteligenci a předvídavost, jen tak něco na kolena nedostane *3* -
-
Re: Re: Re: Pro Marks
možná bys měla v té nervozitě co napsat a jak být co nejvíc agresivní dávat pozor na správnost slov a složení vět , je z toho hodně cítit tvůj vztek :-)jinak například o inteligenci bychom tu mohly polemizovat :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Marks
Nebudeš tomu věřit ale já jsem naprotsto v klidu.Mě jen tak něco nerozhodí. Jen jsem prostě reagovala tím stylem, jakým ty jsi reagovala na mě. Neber si to nějak osobně, ale přece když po mě někdo vystartuje, tak tady nebudu cukrovat *5* Fakt nic ve zlém, teď jen konstatuju. Jinak přeju pěkný večer! Zcela upřímně! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Marks
jasně *1* *1* tak se měj
-
-
-
-
-