Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hougerka.edward

Rob a Kristen

Raky že spolu choděj...já si to myslím páč když spolu začali chodit Brad Pitt a Angelina Jolie....tak nějaká společnost Summit či jak se to jmenuje to strašně dlouho tutlala......a potom to stejně prasklo...takže si myslím že to dělají s Robem a Kristen uple to samí!!!!A když už tady slyšým že se líbali i po skončení natáčení tak je to jasný!!!Mě nepřijde normální kdyby po skončení natáčení sedla Kris s Robertem do jeho auta vozili se po městě...pak skákli na véču a někdy ve 4 ráno přijeli do jeho hotelu a ona tam u něho přespala...když ona sama má hotel uple jinde???!!!Prostě si myslím že spolu chodej......jo mno závidím ale hoděj se k sobě a přeju jim to ♥♥♥=o*xo* *14* *14* *3* BONUS:Chodíjou špity ,že mezi Kristen a Michaelem Angaro to poslední dobou děsně skřípe.... *7* *9*
  • veny9

hththt

Já jdu zítra na Nezapomeň na mě!Jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo!!!
    • miley-cyrus1

Re: hththt

Tady ti něco posílám. Když právě začínáš číst tohle nepřestávej nebo seti stane něco špatného. Jmenuji se Daisy, je mi 7let mám blond vlasy aděsivé oči. Nemám nos a uši jsem mrtvá. Pokud tohle nepošleš 15 lidemzjevim se dnes večer u tvé postele s nožem a zabiju tě. Tohle nenivtip! Něcodobrého se ti stane v 15:22 -někdo ti zavolá nebo k tobě promluví a řekneMILUJI TĚ!!! P.S.: NEPORUŠ TO... Sorry, že ti to posílam. Posílam to zestrachu. Ne o sebe, ale o své blízké. Tento dopis pocházíz Venezuely byl vyslán, aby změnil tvůj život a udělal těšťastnější. Pošli tento dopis 20 lidem do 96 hodin. Změny se dočkáš do 5dnů. Alena Kovaříková, která to poslala 22 lidem, v losovani vyhrálaautomobil. Erik Pražák, který tomuto dopisu neuveřil do 5 dnu dostal rakovinu
      • nik011

Re: Re: hththt

jezs proc to ssem davas??!
        • Re: Re: Re: hththt

to by me taky zajimalo *1*
    • Re: hththt

tak co , jaký to bylo ?:-)
  • Byla jsem v kině na Bel Ami a Rob je tam opravdu úžasný. Film se moc povedl!!!!!
  • Jo neposlouchej ho a běž urážet někoho jinýho!!!!
    • jo!!!! souhlasim!!! Rob je nejlepsi!!! nikdo ho nema pravo uražet!!!
      • fuj rob je hnusny blivajs
  • Já ho prostě miluju chci ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • elizabethd

Už není

Néééé prej už Robík není ve Vancoveru-teda aspon sem to četla na jedný stránce o něm... *9* *9* *9*
  • ...

dítě spolu nemají,ale budou mít v Stmívání-Rozbřesk...a doufám,že jim to vydrží i ve skutečnosti to jejich chození...
  • kaculencicka

MÁME TU PROSTĚ RÁÁÁÁJ!!!!

Tak jsem zkoukla zpětné diskuse...(bohužel mě Vánoce od vás odvádějí)....a zjistila jsem,že je to tady prostě naprosto úžasné,setkáváme se tu,řekla bych,až ze dvou generací a to z jednoho jediného dokonalého důvodu-ROBERT alias EDWARD *14* *14* *14* *14* *14* *14* No,nádhera...takže dokolečka dokola *4* *4* *4* *4* *4* Miluju Roberta-miluju Edwarda-miluju Stmívání...miluju když měsíc jde do úplňku,muluju všechno co mi jen letmo připomene jejich příběh.....je to přenádherné a omamující...nepopsatelné....a i když to nijak neživím,je to pořád ve mě....nemám slov..... *4* *14* *4* *14* *4* *14* 22.12.jdu znovu na Nový měsíc,je to po třetí a nemůžu se dočkat...zdravím vás mé spoluŠÍLENKYNĚ *4* *4* *4* *4*
    • sanny28

Re: MÁME TU PROSTĚ RÁÁÁÁJ!!!!

Ahoj, všimla jsem si, žes tu dlouho nebyla, já mám New moon ztažený, trochu horší kvalita, lae jde to, takže si to pouštím skoro denně, sice ne celý, ale mám oblíbené pasáže *3* Robert je prostě naprosto úžasný a nemůže se nám nikdo divit, že ho prostě žerem, je pravda, že v práci mě mají už plný zuby, ale ještě se nikdo neodvážil ho odstranit z plochy PC
    • mysak.kol

Re: MÁME TU PROSTĚ RÁÁÁÁJ!!!!

ty ses nám rozvášnila, poslouchej :D ale souhlas, tedy s tím, že se zamilovávám do věcí, kterých jsem si předtím moc nevšímala, ale ve spojitosti s Robertem je zbožňuju a uctívám. *14* *14* *14*
  • :-)

no nic , když už jsem se tady takhle pustila do debat , tak je asi načase , abych se zaregistrovala , co? :-)jinak dobrou
  • Robíí

jo i autogram s věnováním mi napsal *14*
    • Re: Robíí

a na jakou adresu si to psala?? *4*
      • jackie28

Re: Re: Robíí

Robert Pattinson
        Curtis Brown Ltd.
        Haymarket House 5th Floor
        28-29 Haymarket
        London SW1Y 4SP Great Britain na tuhle adresu a nic mi nepřišlo *9*
        • nik011

Re: Re: Re: Robíí

ale on ted není v Londýně , dyt ted zije v Americe ne ? ja sem mu to totiz taky posilala už asi pred 2 rokama a nic. takže už ani moc nedoufam.. :D:/
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: Robíí

asi tak mno já už taky vůbec nedoufám že vůbec fotku s podpisem pošle.ale dyt má určo náký sekretářky nebo tak co to za něj vyřizujou když zrovna natáčí ne?? *1*
        • Re: Re: Re: Robíí

no tak to si můžeme podat ruce... ale kámoška mu psala taky a tej to přišlo až po 5 měsících... tak doufám že to taky přijde... *1*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: Robíí

no já už čekám rok a půl *9* mno a zatim nic
    • alenkam

Re: Robíí

hele a na jakou adresu si mu psala??? *4*
      • jackie28

Re: Re: Robíí

no tak já jsem mu psala taky,a jsem stejnej případ jako ty,taky se neozval *9* jsme dvě
    • alenkam

Re: Robíí

no já jsem mu taky zkoušela psát o autogram, ale asi to nedošlo... nebo prostě neodepsal. nevim. *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit