-
Viděli jste některá fotky voskových figurín z Twilight z Londýna?Narazila jsem na to na FB na fan-stránkách a jestli to má být Rob,tak je to teda hodně nepovedený.Vůbec se mu to nepodobá *11*
A já se taky hlásim k fanynkám se čtvrt stoletim na kontě a výš *1* -
-
byla jsem se v Londýně podívat a ta figurýna byla hezká, ale podobal se nejmíň ze všech.. Bylo mi to trochu líto, ale tak co se dá dělat... U některých jsem si říkala "Proč se ta ženská nepohne?" :D a ona to byla figurýna, ale Rob byl vážně moc umělý :))
-
-
A nějaká fotečka Roba ze soukromýho archivu by nebyla? *1* třeba to zrovna byla jen blbá fotka,ale já ho tam vůbec nepoznala *9*
-
-
no můžu ti jí poslat, když mi dáš kontakt, ale vypadal ve skutečnosti stejně jako na fotkách z internetu... :))
-
-
-
-
Ed a Bella
Dotaz..Chodi spolu Ed a Bella ve skutečnosti ?! Napište mi pls na ICQ( 215-781-511 nebo na mail kaja955@seznam.cz *5* -
-
Re: Ed a Bella
točit se to bude v březnu příští rok tak to tu snad bude za chvíli *7*
-
-
Pozvanka
JJ!..zejo? *15* naky tam ejste zustaly *15* jsme rada jako my preci potrebujem vedet co bude nee? *15*
Jooo jasnyy pojdte endko s naamaa *15* at to poradne rozjedem!..
*15* Joo a v cera ty vytlemy mno taky se divim heled *15* jako ja sla spat a stejne jsem se jeste porad tlemila *15* a pak se mi bratr zacal smaaat! *15* hajzl! *15* Ale ja pste nemohla! *15* To pste bylo tim ze jsme se nasly *15* *15* -
-
Re: Pozvanka
joo ja sem byla taky pořáád vysmata *15* sem z toh nemohla ani usnout *1* *1* prostě je to fakt tim že sme se našly *15* *15* takovych dementek je malo *15* *15* a určo potřebujem vidět vo bude tvoje schopnost je ro nas nepostradatelna *15* *15* jj už tam ale píííšou a toe dobřeee podte jii taky popřát *5* -
-
Re: Re: Pozvanka
JJ nasly jsme se jako malo kdo!..
*15* *15* jo presne takovy dementky!! *15* a vuubec ze nejsme kravy!ale me to nevadi fakt nee vuubec *15*
To je protze jinak by Robert udelal nejakej chmat necekanej a my by jsme prohraly!a to by neblo moc dobryyy *15*
Hele ja ji i zazpivala jooo! *15* Takze myslim ze ja ji poblahoprala dost dobre!=D *15* -
-
Re: Re: Re: Pozvanka
*3* jooo seš prostě macherník...jasny no bez tvyho vidění by sme byly ztraceny *15* *15* a mě tooo taky nevadí ani trochu *1* prostě někdo takovej bejt musi *15* *15* ja ji teda asi taky zazpívam *1* *15* *15* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Pozvanka
Hele vis co dam ji jedno mi cedecko! *15* vis ne?..z tech 50 *15* Ale je blby ze Rob mi jedno vzal *15* Takez ne jenom ze me zazaloval ale taky me okradl! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pozvanka
hele jako popravdě řekněme si to...dívíš se že ti nějaky vzal?...ja teda ne vždyt víííš že tvoje hudba je přece neco vyjímečnyho *15* takže se mu ani nedivim...to mu neměj za zly *15* jako to si určo nemoh pomoct když slyšel tvy písničky...jj kristen určo nějaky daruj *15* *15* ja bych ji třeba mohla nabídnout mé pravnicke služby co myslíš *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Adresa
Tady je adresa na Roberta:
Robert Pattinson
Curtis Brown Ltd.
Haymarket House 5th Floor
28-29 Haymarket
London SW1Y 4SP
UK -
Je pěkný, jak se tu všichni hádáte, jestli Rob je s Kristen, nebo jestli s ní není, přitom to nikdo z nás vědět nemůže. Kdo vám potvrdí pravdu. Bulvár? Protože já nevěřím, že by jste ty informace mohli získat i jiným způsobem. Jo a pro fanynky Roba- nehádejte se s těmi chudáky a chudinkami, kteří tu Roberta pomlouvají. Je to jejich záměr, aby vás naštvali a koneckonců, každý má svůj názor a nikde není psáno, že oni ho sem nemůžou dát najevo. Zase na druhou stranu, já bych dokázala vyplnit čas trošku kreativněji, než takhle (To je pro ne-fanoušky Roba).
Terka -
nic moc
mně se teda moc nelíbí *9* -
-
Re: nic moc
kdo ? -
Re: nic moc
hm
-
-
kniha versus film
ted čtu knihu.....ale newim lepši bude film tam uvidiš všechno -
A mě se Rob líbí i v těch vlasech nakrátko *14* takhle je trochu podobnej Timberlakovi,mi přijde...
-
-
mno mě to moc k němu nejde *15* spíš se mi líbi ve stylu šamponek,ale přitom šampónky nemusím,ale tak nějak u něj se mi to líbí.. s těma krátkýma vypadá jako takovej tvrďák *15* ale jinak k věku mu to sedne... s delšíma byl mladší *4*
-
-
jo no, ale tvrďák se k němu nehodí :D Nejvíc se mi líbil, když měl ten sestřih ve Vodě pro slony :)) Tam byl perfektní :))
-
-
-
CDecko
Mno ja viiim mno!..ale tak se aspon mohl zeptat!..a mohly jsme teda eco nazpivat venku vis co? *15* A on pste prisle svliknul se a vzal mi CDecko...to prece nedava smysl!aaale vuuubec *15* .....Jiste s podpisem!...aby meal pamatku *15* protze talent jako ja to pste neni kazdej den *15* *15* *15* LOOOL -
-
Re: CDecko
tak toe ale drzooost *15* jako fakt nehotazny by mě zajimalo jako jak si to představuje *1* to by takle prostě nešlo...to 13.5. použijem proti němu *15* *15* jj tvůůj talent je něco jedinečnyho *1* -
-
Re: Re: CDecko
Jo!...uz sbirek vsechny dukazy atd atd!...potrebujem to!..id kyz ja uz vium ze to vyhrajem ale stejne *15* chci ho prekvapit!.. *15* !..Je to drzost|!:.a ejstlis i ho ted doma pousti mno ejste etsi drzost!.. *15* mel si ho koupit!..ja mu taky nekradu songy *15* jj no jasny jseeem mnooo *15* -
-
Re: Re: Re: CDecko
tak to si ho 100% pouští...přece na něj nebude jenom koukat(kdo by si nechal ujit takovou příležitost pustit si tvoje CD xD) *15* *15* ale souhlasim je to nehorázna drzost *15* my to prostě vyhrajem...joo důkazy sou důležity tak hledej *5* -
-
Re: Re: Re: Re: CDecko
To mas teda pravdu *15* Kdo by si nechal ujit taovou lahodu *15* a nepustit si hooo!.. *15* a zvlast robert *15* *15* Achjo uz zacinam kurva blaznit *15* Jo hele ja nejsem pravnicka ty ses pravnicka *15* Takze ty musis hledat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: CDecko
ajooo...no věřila bysi tomi že tenhle maliiinkej detail mi utek *15* ja sem prááávnička *1* *15* ja nezačínam blaznit ja už sem blazen *15* *15*
-
-
-
-
-
-
prodtě NÁDHERA!
Tenhle film je jeden z mala ktery me fakt dostal... Byla jsem na nem v kine a musela jsem si ho okamzite sehnat, je to prostě nadhera. Edward je úžasnej,úplně k sežrání ale jen v tom filmu,nikde jinde třeba na fotkach se mi moc nelibi! Prostě the BEST film! :-* *3*