-
jo roztomilí jako malé miminko
-
tak už je to ok... už jsem se zděsila... *15* už je na 15místě... takže jen tak dál *4*
-
ve filmech hraje dobře ale v stmívaní vypadá líp než tet a s kým vlastně chodí ? jestli s Kristen nebo s Katty Pery ? *4*
-
-
s nikým nechodí, jsou to jen bulvární sr*čky
-
-
Remember Me
ach videli jste ty uzasny fotky on a s Em? uzasny
tesim se moc na film
http://www.youtube.com/watc h?v=t5RXfa76DCU -
water for elephants...
juj...tak dneska je prý premiéra....:-)
doufám, že to bude brzo na netu...:-) už se nemůžu dočkat...:-) -
-
Re: water for elephants...
Tak to jsme dvě *15* *15* *15* -
-
Re: Re: water for elephants...
no já myslím, že nejenom dvě...:-) *4* -
-
Re: Re: Re: water for elephants...
To jo no, ale musim uznat že se na Rozbřesk těšim víc *1* *1* *1*
-
-
-
-
Robert
Je naprosto perfektni a do Stmivani se uzasne hodi:)Je to jeden z nejhezcich chlapu na svete...Zboznuji ho *14* -
-
Re: Robert
omyl on je nejhezsi ked je upir
-
-
maj
no tak za tu dobu co jsem tu nebyl pribilo hodne novych zprav *15* doufam, ze si vsechny uzivate maj jako ja *15* jee ten kdo tenhle svatek vymyslel byl borec...rob podle me nekde bali holky k vasi smule -
-
Re: maj
to doufám - podle mě už potřebuje přítelkyni *3* -
*15* joo 1. máj je super...ale neužívám ..není s kym *9* ...noo ja myslim že ROb je zavřenej rači někde doma *5* aby se na ně všichni nesvalili:D *15* *15* -
-
Re: Re: maj
co ty vis, treba si prece jenom libuje nad tim kolik ma fanynek, ja bych byl rad, ale asi by me to po chcilce vadilo. neumet si najit holku, ktera by me nemela rada proto, ze jsem edward velkoherec, ale rob normal borec *3* -
-
Re: Re: Re: maj
no přesně tak *15* to musí bejt něco najít holku, ktery můžeš věřit... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: maj
no on urcite nema problemy najit holku, ale jak by jsi mu zrovna treba ty dokazala dosvedict ze ho chces jen protoze ho mas rada? taky ho chces pro jeho roly a to co rekne na verejnosti....jako trochu toho borca lituju.....se nedivim ze herci chodi z hercama, protoze jsou furt stejny a nic pro ne slava neznamena
-
-
-
-
zase začínáš??????? *16* -
-
Re: Re: maj
prosim?? *15* ja nepisu nic hnysnyho, tak se uklidni *15* vis nic proti ale to nebylo mysleny zle *15* ale tak, kdyz to nekdo nepochopi *3*
-
-
-
plís plosím moc pls
plosím lidičky moc vás žádám newí někdo email roberta ptám se každýho ale nikdo ho nemá tak se ptám vás prosím kdyžtak napište na email nikisek5555555555@seznam.cz jinak těch pětek je deset moc plosím
PS: robert je nej a cool lawkhuju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *4* *4* -
-
Re: plís plosím moc pls
tak to asi nikdo mít nebude myslíš že jen tak dává svůj email na internet?je to jeho soukromí *16* *8*
-
-
premiere
ano tak voda pro slony ma v turecku,norsku a svedsku premieru uz 15. dubna jinak oficialni svetova premiera je stanovena az na 22. dubna a u nas je potom premiera az 12. kvetna -
Robert in Twilight
Môj krásnučký upírik <33. V Twilight je úplne perfektný a rola Edwarda mu sadla. Som rada že bude hrať aj v ostatných pokračovaniach Twilight. Keď bol v HP tak sme doňho boli všetky baby zbláznené...asi to začne znovu :) -
-
Re: Robert in Twilight
omyl uz to zacalo
-