-
eclipse
eclipse je podle mě přiliš akční,chybí jí kouzlo minulích dílů. -
-
Re: eclipse
jo no..moc bojových scén a křičení a do tý romantiky tam toho moc nedali...Ale to je asi hlavně režisérem..David je prej dost temný režisér a po Eclipse tomu i věřím.. -
Re: eclipse
jj presne ale i tak je to krasnej filmiik treba jak mu bella rekla ano!!! u toho sem mela slzy v ocich - a to jako fakt!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: eclipse
mě se zase strašně líbilo jak Jasper učil Alici jak se má prát s těma novorozenýma......to bylo fakt maso *3*
-
-
-
upe nejvíííc
jj přesně tak ty oči!!! sem na tom filmu byla v kině a upe sem se tam nad nim rozplívala:-d...a nevíte někdo proč se to jmenuje zrovna stmívání????pls odepište někdo..nějak sem to nepochodpila:-* -
-
Re: upe nejvíííc
Keby si citala knihu tak by si pochpila.Súmrak sa to volá preto lebo podla upírov je Súmrak najlepsia cast dna. *13* -
Ježiš! :D
Pobrala jsi vůbec ten děj? Nebo jsi byla dvě hodiny omámená z úžasného Roberta? :D
Víš... Edward Cullen je upír, jestli ti to ještě nedošlo :D
Omg... :D -
Třeba proto, že knížka, podle který to je natočený, se jmenuje Stmívání? *7* *15* Divný co? :D
-
-
Rob
Takze se toda shrnout... Rob je nejuzasnejsi, nejkrasnejsi, nejlepsi a vsechno jen nej... *14* *14* ach joo proc jen nejsem starsi a nenarodila sem se v Americe nebo Londyne -
-
Re: Rob
Presne tak!!!Taky bych se ted narodila o pet let driv *1*
-
-
robert pattison
ou stacilo by 655 *15* -
-
Re: robert pattison
fajn...ale budes tu tenhle tyden,ze jo? sama ty prispevky nezvladnu *15* -
-
Re: Re: robert pattison
ale uz pujdu tak se mej a ty taky beruli a mej se na horach a at se ti nic nestane *15* -
-
Re: Re: Re: robert pattison
jj dik *1* vy se taky mejte... *4* takze vy z dete obe *9* *9* tak toasi budu muset jit taky... *7* -
-
Re: Re: Re: Re: robert pattison
zejtra odjizdis...musis se vyspat!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: robert pattison
jj jane tak ja uz taky du... papa vypinam t *15* a zejtra rano se tu mozn este stavim uzijte si to papa -
ale nejaky upiri vlastnosti mit musi!!!
a to me neda spat.....jak moc bude upir? co bude mit upirskzho? a tak podobne...
a ted uz doopravdy-snad-dobrou noc -
no tak to nevim a nespravedlivy to teda je.... ale to dite bude jenom polovicni upir *3* -
ta dcera me taky zajima...to jako bude vecne mimino? nebo vypije belle krev? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
trochu nevyhoda..dite s upirem
ale je to nefer..upir deti mit muze, ale upirky ne!!!!!! -
to nevim ale jacob se otiskne do jejich dcery... belly a edwarda *16* fuj -
myslite ze tam bude, jaky bude mit bella schopnosti jako upirka? -
boze ja se na rozbresk tak tesim!!!!! -
njn *15* ja to mam ted pesne rozplanovany... ze kazdej den jen dve kapitoly a presne me to vyjde do 24.3 a pak navazu rozbreskem .. :D *15* -
jsi pozadu...ja mam knizky precteny nejmin 10x *15* *15* *15* *15* -
ok ok tak zitra *4* a ty si to uzij na horach *4* -
jn ale stejne si este budu cist *1* ctu ted poruhy novej mesic -
*3* dobrou
-
-
-
DOBROU NOC A SLADKE SNY O vite koho myslim, ze jo....tak se mejte *3* -
-
robe raky skoda me se o nem jeste nikdy nezdalo ani o filmu a nevim proc jj mej se a zitra nezapomen zase to tady poradne zaspamujem *15* -
-
to ty taky *1* kdyz to se mnou vydrzis *15* -
ses hodna *4* -
ja sem rada *1* ze tu si *15* -
jj, a furt tu jsem...vy se me nezbavite *15* *15* *15* -
hoodnekrat *3* -
ja vim, takovy zachazeni si nezaslouzi!!!! tak dobrou (kolikrat uz jsem to asi psala.... *15* ) -
tak se snaz.. chudacek pocitac *9* *15* -
tak to nevim...nesmin moc rozzlobit mamu...ona je schopna ten pocitac vyhodit z okna..a to nemyslim jako zert
-
-
-
*13* dej na sebe pozor co bysme tady bez tebe psali *15* -
-
kdyby se mi neco stalo dam vam vedet *15* -
-
Re: robert pattison
On má fakt přijet na MFF v Karlových Varech? Není to kachna? No vždycky sem chtěla vidět MFF natož když tam bude Robert. Nejsem fanatická fanynka mě by stačilo vyfotit se s nim. Nevíš jestli už vyšlo DVD Stmívání? Napiš mi dyžtak vzkaz
-
-
-
-
Re: Re: robert pattison
jasne ze budu *3* *15* -
-
sem rada..konverzace sama se sebou nejni moc zazivna *15*
-
-
-
-
si sexy chci tě ! chci být stebou :D *14* *14* *14* *14* Miluju tě !
!!! Brouku :D ) -
proč ho všichni tak milujou? *6*
-
rob
a jak to bylo že požadal kristen o tu ruku??? -
-
Re: rob
Prej si nepamatuje ze by neco takovyho rek....Nastest *1* *3* Dyztak si kup in touch tam to je:)
-
-
narozky
vsecičko nej nej Robe mtmr... *14* *3* -
...?
hej je pravda co sa pise ze robert zabudol uz na kirsten a stale flirtuje so svojou novou hereckou koleginou neviem ako sa vola ale hraju spolu v Rememeber Me -
-
Re: ...?
Podle mě jo.Píše se to snad všude. *1* -
Re: ...?
blbost
-
-
.
muj kamos si s Robem podal ruku. no tyvl :/ :D -
-
Re: .
já jsem si s ním podala ruku taky a dokonce jsme vedli krátký rozhovor(je to hrozně fajn kluk). to víš, kamarádčin strýc jako jeden z producentů Twilight Sagy... *3* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* -
-
Re: Re: .
to muselo být skvělí.....vy se máte....taky bych se sním chtěla někdy setkat *14* -
Re: Re: .
zapomněla jsem dodat, že jsem byla na natáčení New Moon (samozřejmě se nechci chlubit, jen vám chci říct, že je hrozně fajn kluk) -
-
:-)))))))))))))))))))))
KAROLÍNO, PROBUĎ SE Z TOHO SNU! *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: .
jak jsi mohla být na natáčení New Moon???????
-
-
-