Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli je tohle budoucnost filmu tak UPRIMNOU SOUSTRAST!!!! Jak mužete takové lidi jak je Patizon uznávat?
    • Ach ta závist, nech se vyšetřit. Jestli závistivé a nenávistné chování jako je to tvoje je budoucnost lidstva tak taky upřímnou soustrast. Proč sem lezeš když ho nesnášíš? fakt v tom vidím závist, protože pomlouvačnej ubožák jako jsi ty to nikam nedotáhne a ani nebude mít úspěch u ženských. Běž si mindráčky léčit jinam.
  • zanesskaaaa

..

Doukoukala jsem Remember me. Krásný film, Rob je výborný herec :). Opravdu palec NAHORU ! *4*
    • your-darling

Re: ..

Je a taky v Little Ashes...
      Vypadá tam teda jako blázen, ale hraje víborně...Škoda, že to dopadne tak smutně... *4*
  • Anna.N
    Všechno nejlepší! *3*
  • b.e.t.u.l.i

film

nevite nekdo jestli budou davat ted nekdy nejakej film s Robem :) *15* *3*
    • deniska-l

Re: film

tak to nwm *9* ale jestli jo budu šťastná *15* *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: film

ja sem na sebe tak nastvana ze sem prosvihla to kralovstvi prstenu... :(
        • deniska-l

Re: Re: Re: film

ja sem viděla kousek a jako Rob tam vypada no jak bych to řekla no ZAJÍMAVĚ *15* *15* myslim že si o moc nepřišla *5* *15* o proti Twilight *15* *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: film

no jasny ale ja chci vsechny filmy s nim... *15* vsechny!! a nejlepe doma na dvd na police nad posteli :)
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: film

se vi :) *15* na Roba bych se mohla koukat celej den !! *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: film

jo tak to ja taky *15* *15* ale to bych nedělala nic jinyho než bych pořád koukala na ty filmy *15* mama by se ze mě asi zbláznila *15* *15* ale jestli bude v TV nějakej film s nim tak to nechci ( prostě nemůžu) propásnout...!!! *14*
  • geewayli

.. :D

no tak vše nej Robe užij si narozeniny *3*
  • antidicaprio

johnny nebo dicaprio

hele chtěla sem to napsat někam neutrálně,co mslíte je lepší depp nebo dicaprio ??? jo a pls nepište mi že to mam dávat na jejich diskuse a ne sem,na nic to už stejně je . o nic nejde jen sem se chtěla zeptat lidí co jsou snad objektivnější *3* *3*
    • Re: johnny nebo dicaprio

Caprio... ale Depp je taky dobrej, ale Leonardo mi nějak přilnul více k srdci =) hlavně díky Titanicu a Catch Me If You Can =)

no taky ti opdovim i kdyz otazka z ni kdo je hezci, coz je nesoudim *15* ale podle me je lepsi Johny...to je frajer jako *5* dokaze poradne rozesmat a hraje skvele *4* sice nevim co na nem vsechny vidi(neni mysleno zle *3* ) ale proste je to pan herec
      • antidicaprio

Re: Re: johnny nebo dicaprio

sorry ale v tý otázce není kdo je hezčí ale kdo je lepší. mě o krásu nejde ,jen kdo líp hraje. ale jinak díky že si pro deppa . on má narozdíl od kapra :Charizma,talent,osobytej styl, rozum...ale hlavně on se narodil jako nic: jako syn servirky s hromadou sourozenců,ale přes to se dopracoval tak vysoko . sice bral drogy kouřil , hulil trávu a kradl ale po pravdě kdo znás něco takového nedělal *5* *5* zatim co dikaprio,jeho slavnej tatínek a pohodlnej život ho dokopali k herectví. sem přesvětčená že sám by zvlád velký hovn... *15* *15* Dík dík dík
        • Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio

no tak to s tebou vubec nesouhlasim... toto srovnavani totiz nesnasim! *16* stejne tak Leonardo tak i Johny se k tomu dostali diky svemu talentu... ono muzes byt kdovi jak bohatej a dostat se k roli pomoci rodiny, ale to neznamena ze si tim koupi talent..a ten I Leonardo ma... a navic toto posuzovani nejakyho lajka, ktery v zivite(nemyslim ve zlem) nic nedokazal mi prijde stupidni... oba dva jsou to dobri herci.. a stacilo proste rict jo dobry ale mam radsi Deppa... proc kolem toho zase tolik zbitecnych kecu?!

Deep
      • Re: Re: johnny nebo dicaprio

Pardon jsem se uklepla, samozřejmě Depp *1*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio

děkan,zdá se že většina lidí má hlavu i na něco jiného než na česání . díky
    • b.e.t.u.l.i

Re: johnny nebo dicaprio

ja osobne mam teda radsi Dicapria.. obzvlast v Titanicu..mm.. :) mozna to bude tim ze sem nevidela ani jedny piraty :D teda pokousela sem se ale hned sem nudou usla.. :D muj nazor.. :D
      • Re: Re: johnny nebo dicaprio

delas si legraci?! *8* jak si mohla usnout u piratu?! *7* :( *15* *15*
        • antidicaprio

je to sice pro děti, ale je to nacpaný akcí ,normálně bych u toho asi nedokázala usnout ani kdyby tam hrál KAPR(DICAPRIO)nemusiš mi psát že mu nemam říkat KAPR ,říkám mu tak už dlouha a tak se nic nezmění.
        • b.e.t.u.l.i

mozna sem byla treba unavena:D ale nejak me to nevzalo *15* mam ted problem *7* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio

jo mas velkej problem devenko!:D uz aspon mas vymyslenou cinnost na vikend!!! budes totiz povine koukat na piraty jako *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio

dobrá pane kdyžjinak nedáte *15* *15* budu si je povině stahovat :P *15*
    • mysak.kol

jasně že Depp, má hezčí prdelku a je mnohem charysmatičtější než dicaprio
      • antidicaprio

nejsi ty náhodou markéta ??? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • antidicaprio

díky ,taky si to myslim teda až na tu prdelku na tu mu nečumim . no ale něak to místo nejvíc sexy muže planety musel získat tak nwm .....lol *1* *1* *3* *15* *15* *15* *8*
    • xcornelia14

Depp.. jednoznačně *3*
      • antidicaprio

hele ja vim že je to ubohý ale na jeho diskusi sem rozjela celkem dobrou hádku takže jestli dicapria nesnášíš jako já a taky ti připadaj ostatní diskuse nuda tak se přidej a klidně tu diskusi oživ svim příspěvkem budu jenom ráda že nás bude proti víc . nenutim tě vonic nejde aspon není nuda.
  • Nemám tak bujnou fantazii, že tomu věřím, ale vymýšlím si takový příběh: Sedím v hotelovém pokoji v Paříži na posteli a Rob ke mně přichází. Na sobě má bílý oblek a v ruce drží růži. Zve mne na večeři do luxusního hotelu a tam objedná šampus. Není to příběh o mně, ale o nějaké buchtě, kterou sbalil v USA. Skláním se totiž k mužskému pohlaví
    • A komu to cpeš
  • nykysek

ok...

kololi93.. přesně tak... ale jako jacob i přijde v pohodě to spíš james..!!! ten jíí pil tu krev jestli myslíš to....
  • kikinicky

ILY

Všetko naj:) *3* *14* *3*
  • rendik89

Little Ashes..:-)

WoW lidi, viděli už ste někdo Little Ashes, ja ho zrovna dokoukala a jako Rob zaslouží velkáánskou pochavlu, fakt ta role byla dost těžká si myslim a on to zvládnul fakticky na 1....nějaká role Edwarda je proti roli Salvadora Dliho uplná procházka tuzovým sadem....jako fakt super film, na konci i smutnej, no ale prostě Rob = dokonalost... *3* Myslím, že jako kvalitní herec nezklamal, dala bych mu více příležitostí.... *14*
    • rosalie13

Re: Little Ashes..:-)

Ve Stmivani snad nehrál nikdo.Proto si tam taky vybrali jen takový nic moc známí herce a herečky,aby jim za to nemusli moc platit.Ty byli rádi za každou roli. *8*
    • zastynka

Re: Little Ashes..:-)

a máš k tomu titulky?? *3*
      • rendik89

Re: Re: Little Ashes..:-)

ne nemam, titulky zatim nejsou.... *3* ale jakž takž člověk pochopil o co tam jde *3*
        • lidus5

Re: Re: Re: Little Ashes..:-)

A kde jsi to našla prosím?
          • rendik89

Re: Re: Re: Re: Little Ashes..:-)

na mininova.org ....normalne si zadej Little Ashes...:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit