-
úžasný nový fotkyyy *14* *14* *14* tu slintám a asi se nedočkám.Kdo jde dneska na ppremieru?Jáááá joooo *14* *14* *14* *1* *1* *1*
-
-
KRÁSNÝ,CHCI DVOJKU *1* *1* *1* *14*
-
Já bohužel ne:( ale zejtra s kámoškou jdeme:))))
-
-
A kde je premiéra už dnes?? *4*
-
-
Já si myslim, že ve všech multikinech cinestar to dávaj už dneska:) nám v Č.B. taky:-)))
-
-
tys byla v Budějicích? :)
-
-
jo jo, proč?:D
-
-
-
my jdeme do Hostivaře, v 00:01 *1* myslim,že většina pražskejch multikin maj dnešní půlnoční premieru *14* *14*
-
-
prý všude,kde byla premiéra to začínalo v 00:01... docela symbolický... :))
Já mám s kinem smůlu, takže si budu muset počkat, až to půjde stáhnout :)) -
-
já viděla jenom tu fotku, ale stejně to vypadalo přesvědčivě :)
strašně se na to těším... mě by naši o půlnoci nepustili, mám to trochu dál a teď mě nepustí už vůbec :)) smůla no.. hlavně aby to bylo co nejdřív na netu :( -
musim říct,že oni dávaj premiery poslední dobou takhle od pulnoci často.My jsme byli takhle i na posledním Harrym,to se líbí pro změnu drahý polovičce... a ještě k filmu,bála jsem se,že budu zklamaná,ale fakt to bylo super,na začátku byl záběr,jak měla noční můru před svatbou,že všechny svatebčany sežrali,fuuuj a ještě když pila krev *11* a ještě se mi tam nelíbila scena s vlky,ale jinak absolutně super *14* *14* a teda co dokážou maskéři,to člověk žasne *8* Kristen vypadala ...
-
-
Ve Zlíně je to právě až dnes *4* bohužel musím vydržet do víkendu *10* ,ale já to zvládnu *1* *14* .Dyžtak napište jaký to bylo *3*
-
-
-
-
Se máš *3* mě to bohužel nevýjde,ale víkend to jistí *14* *14* *14*
-
-
pro lenkaaa...z minuly strany
tak to budou nase deti kamaradi :D -
-
Re: pro lenkaaa...z minuly strany
jo snad jo *15*
-
-
Rozbřesk
tak sem docetla rozbresk a je to docela chvilema smutny *9* uz se nemuzu dockat jak to Robert zahraje :) *5* -
-
Re: Rozbřesk
jj to souhlasím ...smutnejch chvilí je tam docela dost *5* *9* ...taky jsem zvědava jak to zahraje ... a jsem zvědava kdo bude hrat Renesme...myslim že to bude těžky vybírat *15* -
-
Re: Re: Rozbřesk
Joo ja teprv čtu ....vychutnávám... *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Rozbřesk
*1* *1* joo tak to věřííím *1* *1* a jak si daleko?? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Skoro na konci. *9* *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Odkdy je Pattison zpěvák? To už jste tak blbý, že nerozeznáte ani nekvalitního herce?
Já fakt nechápu, co na něm vy všechny puberťačky vidéte...se klidně vsadim, že kdyby nebylo jeho tak by na Twilight do kina skoro nikdo nepřišel...alespoň kdyby uměl hrát x) *3* horší film něž Stmívání jsem neviděla, to už bych radši každej den koukala na HSM, ptákovinu, která určitě srojí za víc než tahle pitomost... -
jj...ja sem se rozhodla že si to přečtu ještě jědnou *15* *15* ja bych chtělaaa pokračování taky bez toho nemůžu žit *5* asi začnu čííst zase od Stmívání...celou ságu *1* jinak to nejde *15* -
to je strasne frustrujci jak je na konci rozbresku napsano konec.. to v jinejch neni a znamena to jako ze uz to je konec sagy *9* *9* ale ja chci pokracko bez nej nemuzu zit *15* *9*
-
-
-
-
-
-
ten je tak krásnej!!
deniska-l mi pustila stmívání...ty nažhaveny sceny jak tam je s Bellou..a ty jeho oči ...uplně ňunííí...njn moc se mi líbí ale to vám asi taky co ? *3* *15* -
-
Re: ten je tak krásnej!!
jasně že líbí ten je nej nej nej -
Re: ten je tak krásnej!!
*15* *15* jj týnko to nám všem *14* prostě ho mijuju *14* *5* a nemůžu se dočkat new moonu, teda dneska sem četla v bravíčku že tam bude míít hodně malo scén(ne že bych to nevěděla, ale prostě je mi z toho znova smutno)....a nezapomen na to že si mi slíbila že se mnou pudeš na Litle Ashees *3* těšíííím se *15*
-
-
tak (:
Hele k tomu videu. Musíme se v tom nějak pohnout. Jako první bysme měli udělat nějaký text.. spíš aby byl nějak o Robovi (něco ve stylu: pár info o něm a pak něco jako budeme rádi, že se přidáte atd.). Pak bysme mohli všem fanouškům Roba napsat ať natočí nějaké to video a tam řeknou ten text (můžou si něco přidat, samozřejmě) a ať to video pošlou na určený mail (nějakej si uděláme všechny dohromady, kdo se tady na diskusi přihlásí na pomoc) a musíme určit nějaký termín na to poslání toho mailu. A až pak co budeme mít ten základ se dohodnem co dál... No tak co, souhlasíte a dete do toho? *3* -
-
Re: tak (:
No a spíš bych to video udělala tak 2 minuty nejvíc, protože pak už by to mohlo fanoušky trochu otrávit a nebavit je to.. xD sama vim jak mě nebaví dlouhý videa. -
-
Re: Re: tak (:
jj naprosto souhlasiiim... *15* s tim emailem je to super nápad!!! *3* už se těšim až to budeme mit hotovy *15* -
-
Re: Re: Re: tak (:
Ty se taky piorad na vsechno tesis *15* *15* Mno tak ale výročí No coment *15* *15* Nee ja vim ja se taky tesim azto budem mit hlavne hotovy a fandove se sem jenom pohrnou!=D *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tak (:
jasny že se těšííím *15* a na naše 30ti denní vyročí strašně moooc *15* *15* *15* přesně NO COMENT *15* ale až to bude hotovy bude to sůpa *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak (:
jasny že vim jak to myslííš *15* jj neměly by sme to uspěchat je to přece jenom citlive tema *15* *15* každopádně toe nejlepší vztah *15* *15* a na to videiko se děsne těšííííím *3* kdo to začne?? *5* -
ty woe!...teprve 13dni se zname joo nesmime to uspechat!! *15* *15* Mno chapes nee? *15* pset nejlepsi vztah *15* Ty viis jak to myslim!... *15* *15* Jo ja se taky uuplne tesim jak to bdue dokonaly! *15* mno aby nee kdxyz tam budou fanynky Robiiho!! *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: tak (:
jasne :) sem pro *15* -
-
Re: Re: Re: tak (:
2 minuty?..to by kazdej mohl rict tak 3slova!=D..jako je fakt ze me taky nebavej dlouhy videa i kdyz ted kdyz vdzkc ykoukam na vide a s Twilight apod.. tak vydrzim uz i u 9minutovejch!ale ja myslim ze snad by to vydrzeliy tak u 3 a pu!=D..protze kdyz sio to tak vezmes nez nekdo neco rekne a tayk zejo kolik nas bude a taky ty fotky!..
Ale jinka jako odobyr ten text se musi nejak sepsat a tak by sloo treba jako napad joo!=D...akorat nwm jak to udelat ale pste napad ze potom jak by to treba z slo ke konci tak by jsme tam neco rikali a bylo by to jakoze nekdo rekne ejdno slovo hen dk tomu se napoji nedo jinje rekne jedno slovo zase a zase porad dokola treba ty co by tam zejo byly v clym tom vydeu by potom nakonci rekly jedno slovo a potom ve vysledku to bdue jako jedna veta !.by se jeste vymyslela jaka mnoo ted jsi enjsem jisat ejstli ste me vubec pochopili!=D *15* *15* *15* *15* -
-
*15* *15* jj já ti rozumim(tak toe jasný vid) *15* ...bude to super už se těšííííím!!! *14* -
J, takhle jsem to taky myslela. Hlavně aby to na sebe navazovalo (: A co tam chceš řikat dlouhýho? xD Já myslela, že to má bejt jen něco jako reklama xD -
-
Mno vzdyt joo!..jenomze co ty vis kolik nas bude!..jako sice to nevypada ze nas bude nak hodne jo ale kdyz si to tak sectes ja nwm tak zhruba by nas mohlo bejt tak co to tak nak pocitam zhruba o kterejch vim je 8 holek a myslim ze byhc jich nasla jeste vic aby se pridali !!..tak jako ja nwm mno! *7* *7* *7*
-
-
-
-
-
-
Ahoooooooooooj
Ahooojky lidi, tak jsem sem zase jednou zabloudila xD Tyjo jak se máte? Co new? Já teď vůbec nestíhala. -
-
Re: Ahoooooooooooj
ahooojik *15* noo koukam na to že si tu pěkně dlouho nebyla *15* mam se super a ty??...new? no nwm ani nic moc....s videem žadny pokroky *9* ... *15* *15* -
-
Re: Re: Ahoooooooooooj
ááááááá konečně se někdo ozval! xD No já se mám taky super xD tvl to video.. to je něco xD -
-
Re: Re: Re: Ahoooooooooooj
joo to souhlasim ... toe fakt něco *15* ... ale ja na to nechci úplně zapomenout *13* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoooooooooooj
to já taky ne no ):
-
-
-
-
Re: Ahoooooooooooj
A jako neodepíšete mi jo xD A nebudete si se mnou povídat, jo !!! xD
-
-
xP
no on je taaaaaaaaaaaaaak klaaaaaaaaaasneeeeeeeeeeeej.. upe ho zeru.. tho pste nejde zabouchnout se takhle do hvezdy kterou ani nikdy neuvidim nazivo xD sem blazen xD do něěěěj *in love* -
Fanynka či reportérka??
Hele, tady... to je ta samá holka
http://www.youtube.com/ watch?v=M6MR4L1kU5Y&feature=related
je tam pokaždé napsané i její jméno Laura Culpepper.... -
-
Re: Fanynka či reportérka??
To je fanynka
-
-
??!!
takže děvčata...jestli Roba překročí v návštěvnosti i Rytmus, tak potěš...:-O -
...
hele myslim ze by se sem melo vymyslet nejaky tema a o tom *15* se tu bavit... protoze se tu poradne nic moc nedeje *9* *5*