Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaaaaa

mno tak já du spinkat,tak sem pište ať si mám zítra co číst a na co tak odpovídat *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: pá

jj jasne ja uz taky pudu asi
  • dudysekk

Anketa

Ahojky lidičky hlásli by jste plsky za mě tady? Jsem tam za Roba Pattinsona http://lenulinka71.blog.cz/0904/soutez-o-nej-celebritu#komentare mock ujuu *14*
    • deniska-l

Re: Anketa

joo už sem hlasla *15* a docela slušně vedeš *5* tak toe jasny...máš tam roba *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Anketa

taky jsem uz hlasla *15* Robert s prehledem vede :D
        • deniska-l

Re: Re: Re: Anketa

tak je to rob no...to je prostě jasny že? *15*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej nej k tvym 23. narozkam,preju ti hodne stesti, zdravy,a vsechno co k zivotu potrebujes a hlavne co si prejes, hodne uspechu napr v new moon atd. a hlavne at uz najdes tu lasku tvyho zivota.doufam ze sem nekdy prijedes jako!? bí love u so much ***********
  • lidus5

Karlovy Vary

Hrál John Malkovich upíra? Je totiž hlavní hvězda v karlových Varech... *7* Snad máme ještě naději *14*
  • kaculencicka

Tak zase zítra....

....zavřu za vším dveře a nechám se unést od všeho......NOVÝ MĚSÍC po třetí...co dodat.... *4* *4* *4* *4*
    • Re: Tak zase zítra....

proc si to nestahnes? *15*
  • lbartzzz

knizka

ty uz jsi precetla knizku??..ja ji celou dobu shanim a nemuzu ji dostat...vsude mne rikaji ze pry nebyla prelozena z francouzstiny do cestiny
    • your-darling

Re: knizka

jo-o...půjčila jsem si jí v knihovně a normálně je přeložená....a docela dobrý...:-) *14* *14* *14*
  • zuza-nyje

Blog

Hoj hoj hoj...chtěla jsem všem fandům twilight sagy říct at se mrknou na blog www.twilight-saga-lol.blog.cz je fááákt božííí...neni můž aby ste si nemysleli že si chci pritáhnout lidi to ne, jen je prostš fakt dobrej...
  • your-darling

...Uááá!!

takže...ted sem se dozvěděla že máme letět do Londýna a jako Robert prej není ve voskových figurýnách??!!!
    To je trochu blbost, že jo..:-) *9* *9* *9*
  • Sorry ale mně se nelíbí *7* Víc se mi teda líbí z Twilight Sagy Jacob....Edward mi příjde moc vybledlí ale ve skutečnosti není zas tak špatnej ale.....na Jacoba nemá *2* *15* *2* *1* *1* *2* *15*

Sorry ale nezlobte se na mě, a nepiště např. Jsi blbá...Edward je hezkej...Nevhápu jak se ti může nelíbit atd.
    Jsem svobodnej člověk a mám právo vyjádřit svůj názor *5*
  • Klen

Njelepší je že chodí s Kristen Stewart, moc mu to přeju. Doufám, že jim to vyjde na věky! :) *14*
    • muhi

Re: Klen

VY HLUPAČKY HOVNO O NICH VÍTE... A CHODÍ SPOOLU JÁÁÁJ .. !! *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* A MOC JIM TO PŘEJU .. JEŠTĚ ŽE KRISTEN NECHODÍ S TIM ČURAKEM TAYLOREM (JACOBEM)
      • h.f.2babetca

Re: Re: Klen

neurazaj TEAM jacob -v polovicnom uvezku u Eddyho!!!! aspon za mna viac sa priklanam na jakeovu stranu ai tak o 5 % viac ako eddy
        • Re: Re: Re: Klen

moc si ty lidi idealizujete podle postav, nemyslíte? souhlasím, že robertovi to s kristen moc sluší a moc jim přeju, aby jim to vydrželo - pokud tedy spolu opravdu chodí... Ale proč tvrdíte o Taylorovi, že je bůhví co, když ho neznáte? On hrál postavu, která pro něj byla napsána, musel ji zahrát podle nějakého scénáře. V reálu se nemusí chovat ani z poloviny tak, jako se chová ve filmu a to myslím teď i ty dobré nebo špatné stránky...

JACKOB JE NEJVETŠÍ SRAČKOPIČNA NA CELÝM SVĚTĚ TY CIGÁNE!! *5*
      • maeve

jaktože si tím jsi tak moc jistá? neřekla bych, že víš víc, než kdokoli jiný, takže se kroť
      • Re: Re: Klen

naka zajimava ne nikdo tady na ty tvoje trapny a urazlivy kometare neni zvedavej bye

Asi by to tu mělo být trochu omezený... pro omezené lidi...zrovna Tvůj názor tady nikoho nezajímá..

a ty ses jich ptala?:D taky prd víš prosímtě
      • 1005nc1989

no máš opravdu skvělý slovník... na to, že ti je 12?! no snad z toho vyrosteš... je to opravdu smutné, ale nejsi sama, kdo si myslí, že je děsně in, když mluví tak úžasně sprostě *13*
    • Re: Klen

nechodí:)
      • Katka :)

Jo s Kristen mu to sluší :D.. voco že předhoněj Angelunu a Brada v nejledovanějším páru světa *3*
      • 1005nc1989

50 na 50... to nikdo neví *7*

jj asi tak;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit