-
Michelle
Robert je nej. *14* -
-
Re: Michelle
to je jeste slabý slůvko :o) -
-
Re: Re: Michelle
Ano, to co je, se ani slovy nedá popsat, jak je to sprosté. *4* -
-
Re: Re: Re: Michelle
hej ty smajliky si odpust ,Rob nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ty-s-tim-nic-neudelas a jestli si myslis ze to je kokot tak sbohem.
-
-
-
-
nádhera....
http://www.youtube.com/watch?v=nbWv ct7j8oo -
-
Re: nádhera....
ježíššššš ten je prostě k sežrání já si nemůžu pomoct *14* -
-
Re: Re: nádhera....
je dokonalej!
-
-
-
zpevak
Dnes som nasla a vypocula dalsie Robikove pesnicky a niektore su perfektne, takze trochu menim nazor *4* v niecom sa mi paci aj ako spevak *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: zpevak
Písničky jsou fajn a hezké,ale jako herec je Rob fakt asi lepčí... *4* -
no šup sem s odkazama... *3* -
fakt?tak sem s nima , taky si poslechnu:-) -
-
Re: Re: zpevak
nieco som nasla na Youtube ale vyviedli ma uz z omylu ze to nespieva on *9* *9* napriklad:What you wish for.tak sa ospravedlnujem za zbytocny poplach *3* tiez sa mi to zdal uplne iny styl a take pesnicky by som od neho brala. *4* takze sa dalej venujem jeho hereckej kariere *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: zpevak
vybavujete si písničku ze stmívání, jak je bella kousnutá a jakoby umírá, než se probere v nemocnici. Ta písnička se jmenuje "Let me sign" a zpívá ji taky Rob -
ale ani se mi nepodařilo najít tu písničku co jsi myslela , jenom něco od eminema , ale to je fuk , když stejně není od Roberta -
hm , fakt škoda , jenže problém je , že Robert oznámil , že se cítí líp při práci s hudbou ,končí s hraním a bude zpívat.doufejme že kecá :-) asi se nenajde nikdo , kdo by měl to srdce mu říct , že zpívat neumí :-) -
-
Re: Re: Re: Re: zpevak
tiez dufam ze nas iba strasi,ze prestane hrat.Tie nestastne srdcia milionov fanusikov si nemoze zobrat na svedomie *13* .A to moje uz vobec nie *13* *4*
-
-
-
-
-
?
dcl by me zajimalo co se deje s Bel Ami, protoze se zacal natacet daleko driv nez Voda a Voda uz ma premieru a Bel jeste ani trailer:D...natoz datum nejake premiery.... -
-
Re: ?
někde psali, že to bude tak v půlce května, ale to pochybuju, protože neni ten trailer a ani žádný informace o tom...docela mi to vadí..už sem přečetla knížku a myslím, že to bude dobrej film...:-)) *14* *14*
-
-
https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDMQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.laineygossip.com%2FKristen-Stewart-and-Robert-Pattinson-together-again-after-breakup%2F28507&ei=R-h0UpuvNcGOtQbNioHoAw&usg=AFQjCNGHb9xbW_1OGelrEE9xOeD5iCCtIA NA TENTO CLANEK SE NA INTERNETU NEBO GOOGLE PODIVEJTE A PRECTETE JSOU TAM I FOTKY
-
Vampire shop
Třičko, mikinu nebo polštářek si můžete navrhnout a pak si ho i koupit. Mělo by to jít poslat i do Čr. Chystám se na to přiští měsíc tak vám pak dyštak dám vědět (:
http://www.customizedgirl.com/tag /team-vampire-tees&cm_d=30&cm_v=1 -
-
Re: Vampire shop
OME! Ten e-shop nemá chybu !!! Takový dokonalý mikiny a trička !!! Jde to poslat i do ČR ? A jakým způsobem se to bude platit *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Vampire shop
Mělo by to jít.. a plati by se to mělo kartou.
-
-
-
In touch
tak sem si ho teda dneska koupila *3* ale nic moc tam nepíšou *9* ale fotečky sou samozřejmě pěkny *15* a co vy? myslite že to daj dohromady?...no ja nwm no ...hodili by se k sobě a to dost, ale krissten ma 4 roky přítele tak nwm no *3* *9* -
-
Re: In touch
jasne ze ja ho mam!.rano ho po me mama hodila kdyz prisla z prace!me tim probudila!=D...Jo hele ja chci tayk aby konecne byly spolu a porad to prej jiskrii hmm!..aspon ze tak!..a ze se k sobe maj *15* Jo jsou spolu sice 4roky ale jako Robert *15* je Robert *5* *5* -
-
Re: Re: In touch
jj robert je robert ...toe pravda no *15* třea to mezi nima fakt jiskří tolik že to daj fakt dohromady *5* -
-
Re: Re: Re: In touch
tjn ale jestli ho kristen opravdu miluje a vydrzeli spolu tak dlouho... *9* nevim no... prala bych Robovi aby byl stastnej s ni ale kdyz ona ma tamtoho asi hodne rada a on ji -
-
Re: Re: Re: Re: In touch
jj ja si taky myslim že se maj hodně radi pač 4 roky to už je slušně dlouhej vztah a ještě vííc že je slavna *3* ..ale robovi taky přeju ab byl stastnej to 100%...on si určo někoho najde *3*
-
-
Re: Re: Re: In touch
Kezby ja chci aby to dly dohromady *14* jsou fakt uplne skvelej par *14* hodi se k sobe ! *14* a kdyz to mezi nima i tak jiskri myslim ze neni co resit *14* Uz se nemuzu dockat az to bude! *14* Teda doufaam ze se k tomu schílý *14* *15*
-
-
-
-
Mmmm
Mmmm .. néé že by se mi nelíbil .. ale nechápu proč tu jak nány píšete " Vše Nejlepší Robe " .. snad nemyslíte že to bude číst omg ? *16* -
-
Re: Mmmm
Joj twl a kdo je u tebe Nána Pizdo!!!!!!!!!!!!!!!!! -
No a co má bejt ty p***,my mu jen něco přejem narozdíl od tebe! -
i když si to nepřečte tak je to pro naší radost a co. Ja s toho mam např dobrej pocit a navic jsem mu posílala i v Aj na e-mail *8* -
JOJ sice si to nepřečte:-D Ale ty mu asi zavídíš bo co:-D -
no a co to je snad nas problem ne, tak jestli te to tak trapi tak si to di resit jinam
-
-
ehm
Ahojte, chtěla bych vám říct, že dole jsou teda pěkné kecy... A taky se zeptat jestli jsou nějaké novinky ohledně Roba *14* -
Rob
jupí je první :))) =** -
-
Re: Rob
Myslíš první na TOP osobnostech??
je to supr...
hned sem to psala kamarádce... *14* -
jaksem oznala stmívání
ahoj je to už dávno , ale pamatuju si to naprosto přesně . Moje kámoška Verča hrozně miluje stmívání a pořád o tom mluvila a říkola jak je to uplně báječný.Bylo to asi tak před rokem a byla neděle.Ráno jsem se vzbudila tak v 10 a nudila sem se a tak sem šla s Verčou pokecat na icq a já jsem jí řekla že mi má poslat teda ten odkaz na stažení toho stmívání že se na to až budu mit čas podívám.No a tak mi ho poslala a pak řekla že už musí jít no a tak sem neměla co dělat a začala jsem si stahovat to stmívání . No a pak jsem se na to koukala no a jak sem se na to poprví koukla byla jsem z toho uplně vedle no a celej den sem se na to koukala vyšla jsem z pokoje jenom na jidlo .Druhej den jsme s Verčou o celý sáze kecali celý tři hodiny. Pak sem to ukázala i Míši mý nej kamošce a tý se to taky líbilo .Já to prostě uplně miluju.Všechny 4 knížky jsem přečetla několikrát : stmívání zatím jenom 2x ale to se dožene , nový měsíc taky 2x ale tet sem ju dostala k narozkám a tak se na nu taky chystám , zatmění jsem četla 3x a ze všech se mi nejmíň líbilo na mě je tam moc jacoba ale taky bylo hezký no a rozbřesk je ze všech nej ten jsem přečetla zatim 5x. A i půlnoční slunce celejch zatím napsanejch12. kapitol. Založila sem si i blog o twilight saze. Bew moon byl taky krásnej film a už se hrozně těším na Zatmění. A dodnes sem Verči vděčná že mi poslala ten odkaz.DÍKY VERU. a tady je můj blog koukněte a zapojte se prosím do twilight bleskovky nebo zanechte komentík .díky. -
-
Re: jaksem oznala stmívání
ja som Edwarda spoznala asi pred dvoma tyzdnami, som vlastne take fanynkovske mimino *1* nikdy by ma nenapadlo ze ma neaky film a herec moze tak dostat.To sa zatial nikomu nepodarilo.Dlho som ho mala pozicany´, kym som nasla chut si ho pozriet.Teraz uz Stmievanie poznam naspamet *4* .Do kin uz zanedlho pojde 3 pokracovanie a ja sa s Edwardom(Robertom)zoznamujem az teraz *9* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: jaksem oznala stmívání
taky ho neznám dlouho , přibližně dva měsíce a taky se mi to ještě nikdy s jiným hercem nestalo ,ale nic si z toho nedělej , všechny holky s kterýma jsem zatím mluvila jsou na tom stejně , stejně zblblé:-) a jsou to patnáctky puberťačky i ženské s rodinami :-)jen jedna říkala , že to na ni nijak zvlášť nezapůsobilo , co s tím všichni maj , je divná :-)) -
-
Re: Re: Re: jaksem oznala stmívání
No já když to viděla poprvé, tak se mi teda nelíbil, spíš jsem byla unešená z filmu a ságy jako takové, ale pak mi taky nějak vlezl pod kůži... S to puberťačka nejsem už dáááááávno... *3* -
Re: Re: Re: jaksem oznala stmívání
ja som sa zasa nestretla zo ziadnou ktora by bola z neho taka hotova ako ja .Pozreli to raz a to im stacilo.Pacilo sa im to ako hociaky iny film.Nevedia co je dobre *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jaksem oznala stmívání
ja sem se branila tomu kouknout se na to, pač sem si říkala že to bude podobna kokotina jako hsm ale pak sem spala u kamošky a ta má samé pí.....no a tak sem si řekla že bych se na to s ní teda koukla když je toho tolik všude. líbilo se mi to a je to muj nejoblíbrnější film. -
Re: Re: Re: Re: jaksem oznala stmívání
Stmívání sem poprvé viděla jen kousek ve škole,ale doma,když sem si to pustila celé mě to tak strhlo,že si teď připadám jako naprostý magor...
Robert je skvělí herec a asi i zůstane..
Je fakt super... *14*
-
-
-
-
-