-
ja milujem twilight *14* *5* *14*
-
kde tedka zije? v Americe?
-
-
ted momentálně v Los Angeles *3*
-
-
Robert Pattinson *MUCK*
Jo holky máte pravdu...je k sežřání.A hlavně ten jeho uhrančivý, fakt tím dokáže člověka nakazit.Já ho žeru. *14* *14* *14*
Ale nesnáším toho debilního Jacoba, je to debil. Co si myslíte o debilním Jacobovy???
Rob je prostě nej -
-
Re: Robert Pattinson *MUCK*
Je samozrejme,že edward je najlepší ved je upír a vlkodlaci nie su nejako prítažlivý ale Jacob je fajn sranda je ze v knihe ma len 15.Aj ked mne osobne sa z filmu paci kazda postava ako napr.Carlisle je super a Jasper s tym jeho výrazom je upír na prvý pohlad a ten super Emett taky srandista a pohodak.Na druhej strane James je skôr hrozivo a diabolsky pekny. *16*
-
-
Rob je úžasnééééj!
Ach jo!!!Robert je fakt úžásnééééj!!!!KUpujte si ted bravo bude tam hodně o něm....Už is štřim!!!!MILUJU HO *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* !!Vůbec nechapu ze ho zadna nechce!!!!! -
-
Re: Rob je úžasnééééj!
jn v bravicku je o nem hodne veci.... *1* a i plakaty *14* uz je mam vsude po pokji *3* ale i v in touch sou o nem hodne clanky :) broucek *14*
-
-
Fotešky z natáčení
Mně je strašně líto holky že když jsou ty nějaké fotky z natáčení New Moonu tak tam na nich nebude Robík,ale ten Tylor(sorry zase skomolené jméno,já vím)tak to musím brečet(béééééé) *9* *9* *9* -
23!!!
Robe! Přeju ti všechno neyky!!! *14* *14* 23! To je krásný věk!,...MT *14* -
Please
Zdravím všechny fanoušky Roberta a prosím vás o podpoření mojí kamarádky, děkuji :) http://www.bavse.cz/#/galerie/9168 -
uch ech
slyšela jsem něco (nevím jeslti to je fáma, nebo pravda) o tom, že prý Rob dostal kopačky..eeeeh holky, je to tak? *9* -
-
Re: uch ech
Ano, to je pravda, a zároveň dostal i rýčem po ry*áku. Hm, nechtěl bych. Ale dobře mu tak. *5* -
-
Re: Re: uch ech
no jo prosimte, co furt mas s tema hvezdickama to nemuzes napsat jedno slovo normane!?:D rypak to je normani ale u prasete ne u Roba, no u tebe to normal je taky sry ze sem na tebe zapomela,bye -
chudák jeden...no hehe, o Robsessed navím taky nic...chjo..štve mi to pěkně -
-
Re: Re: Re: uch ech
Mohlo by to u nás vyjít třeba při naší premiéře New Moon... ale stejně to bude opět velmi drahé a myslím, že další investici do tohoto hezouna by už mé okolí nepochopilo... Tak uvidíme, kdy se to objeví na netu :) -
-
Re: Re: Re: Re: uch ech
no hehe:D tak to taky doufam...jooo jdeš na premiéru? já určitě..chtěla jsem do Práglu ale asi to vidim na Plzeň
*9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: uch ech
no to budou asi všechna kina, narvaná spoustou pištících třináctek... normálně bych na ten film pouštěla minimálně od patnácti... hned by se tam dalo lépe dýchat :) a kdyby tam byla třeba nějaká obnažená část tak od osmnácti, ale to je nereálné... i když, taková představa nahého Roba ve sprše... no měl by možná změnit žánr... :D -
no hehe..facebook :D jo Plzen bude slušně narvaná... -
nene Lol :) jen sem se trochu zasekla... hraju Farm Ville :)
Jenah já bych je brala hned v ČJ :) anglicky je to trochu těžké... takže jak to vypadá, bude v Plzni spoustu lidí... :) -
Niki si zmatená? pošleš nám to ještě párkrát? -
oooh nee:D holky to mi nedělejte...já bych taky ráda našla místo..každopádně předprodej..uch...potřebujuu:D:D: D...jo já mam jenom česky a pěkně mi to štve... -
Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vydání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji? -
Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vydání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji? -
Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vidání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji? -
jéééééééé krutá závist:D já chci taky anglický knížky..to bych fakt horzně ráda...jedničku už mam doma jako film a knížky všechny..ale tohle mi chybí...pravda je že Plzeň bude asi dost obsazená...ale Praha...i když...klidně bych vyhodila 300 za lístek:D to je fakt:D -
no chtěla bych, přemýšlela jsem nad Plzní, ale těch lidí, co tam bude... to je děsivé... ani nevím, zda jsou lístky v předprodeji, abych tam nejela zbytečně... :) ale v každém případě počítám s tím, že do týdne po uveřejnění v kině to bude na internetu, takže si nebudu kupovat originál domu :) mam sérii knih v ČJ i AJ a také origoš filmy,... :D tak tentokrát to pro změnu stáhnu :)
-
-
-
-
-
také jsem to četla, ale kdo ví, vždyť nebylo ani potvrteno, že spolu chodili. A ti, kteří spolu nechodí, se nemůžou rozejít. Ale v tom článku, co jsem četla stálo, že on začal mluvit o svatbě a Kristen se zalekla... ale kdo ví *7* -
-
no hehe...nechci být hnusná, ale nebylo to přesně takhle i s tim jejím bývalým? On si jí přeci taky chtěl vzít a v tu chvíli od něj utekla ne?...proto bych tomu byla schopná i věřit... -
-
a kdo by se taky chtěl vdávat v 19??? možná tak před padesáti lety, ale dnes??? děsivá představa se takhle uvázat -
-
tyhle dospelacky keci nikoho nezajimaj furt nejakej problem! -
-
a nechapu proc sem vubec lezes ty 1005nc1989 nebo jak se to trapne menujes, kdyz ani nejses v Robove fanklubu, no comment -
nj zase mate problem, jo s ballem se klidne dohadovat budu ale vzdycky sparil takze je to asi zbytecny -
*13* *15* každej má svůj názor -
Ale notak, nepleť se do toho, v čem se nevyznáš :) běž se radši donekonečna dohadovat s 8.Ball.8 to ti tak jde ...
-
-
já bych se klidně vdala...jsem tak trochu staromodní:D -
-
Já bych se za Roberta klidně vdala hned *14* -
v 16 mluvíš a myslíš jinak, než budeš mluvit a myslet za pár let, věř mi :) -
já bych se taky klidně vdala v 19 mě by to vubec nevadilo kdyby mě měl ten člověk rád tak proč ne -
já na Kirsten měla dobrej názor..ale zdá se mi trochu "divné" když se přesně tahle situace stala u jejího bývalího přítele...jestli spolu chodili, tak ...nechápu a nepochopim...jestli spolu nic neměli okey,j e to tah...ale jako fujno...přesně tak, přeju mu aby našel lásku...nejenže je život bez ní smutný..ale hlavně to hrozně bolí -
taky bych mu přála, aby se někde pořádně zamiloval a aby to ta dotyčná opětovala, jelikož život bez lásky je smutný a dost prázdný. Ale pokud je pravda, že spolu byli a ona ho odkopla kvůli tomuto, tak na Kristen budu muste změnit názor, jelikož by z toho vyplynulo, že ho pouze využívala k popularitě a to je dost drsné... ale jsou to vše jen dohady ... -
přesně tak...média jsou svině, ale s tim nikdo nic neudělá, protože takhle to holt je..tržba...boužel...a to mě trápí asi nejvíc...když máš člověka ráda tak bys to chtěla vyřešit jinak a né se hned rozejít..naprostá blbost...a to by mě mrzelo ještě víc, protože Robovi samozřejmě přeju všechno nej... -
ale opět se opakuji, kdo ví, zda je to pravda. Však jistě víš, že média se také velmi snaží, aby měly co prodávat a tak nás klidně mystifikují, jelikož jim to zvedne obrat a slavní se tomu moc nebrání, jelikož jim to také navýší sledovanost a zisky :) takže těžko soudit bez spolehlivých informací, ale v každém případě, pokud to je pravda, tak se to rozchodem neřeší, tedy přeci se nerozejdeš s člověkem, kterého miluješ, jen kvůli tomu, že s tebou chce žít... :) takže je otázka "pokud se to stalo" "měla ho ráda?" *7* *7* -
zasnoubená jo...heh souhlas, najít někoho tak jsem se kliďánko zasnoubim...ale víš...já nevím, prostě když to je člověk, u kterýho je jistota..tak bych to zvládla...a přeci jen ho nemusela odmítnout, jestli ho má ráda, tak to mohli vyřešit jinak...aby počkal..a ona hned uteče..stejně jako utekla u jejího bývalýho... -
Nevím, v 19 bych se opravdu nevdávala. Ale tak před svatbou jsou zásnuby a být zasnoubená by mi nevadilo, je to doba, kdy víceméně poznáš do čeho deš :) mimo to zásnuby nejsou časově omezené, takže by mi nevadilo se zasnoubit třeba i hned :)jen najít toho, který by za to stál :) -
rozpitvaly jsme tu svoje sny... tak se můžem vrátit k Robovi... co víte o Robsessed? chtěla jsem to někde stáhnout, ale nic jsem k tomu nenašla -
přesně tak..ono vlastně záleží asi na tom, kdy toho člověka na celý život najdeš...proto bych byla schopná dát svojí ruku klidně i v 18 nebo 19 ... kdybych ho našla...nemělo by smysl čekat nemyslíš? -
já mam ráda svojí volnost, nemam partnera, takže to nemam naplánované, ale připadá mi to jako ideální věk, pro založení rodiny. Zase na druhou stranu, když se budu vdávat, tak s myšlenkou vztahu na celý život a né na to, že se za deset let rozejdem... neberu manželství jen jako pojistku při dělení majetku :D -
Pro mě je...ale pro ostatní to tak nemusí být ne?:)) já nevidim lidem do hlavy:D a už vůbec ne do srdce:D -
myslela jsem, že je pro tebe vztah svoboda :) -
no já ti nevím..mě k sobě šli..ikdyž si tak povaha je rozdělila... -
Myslím, že v tomhle dost chápu...i když je to fešák a teda *1* kdyby mě požádal o ruku, neváhala bych *1* ale když člověk hledá něco...je pak dlouhá cesta k tomu, než to najde..z vlastní zkušenosti...a jasný, ale tak máš to naplánovaný...ale kdyby si prostě žila, bavilo by tě to...a volnost je přeci tak dokonalá...málo lidí chce něco tak dusivýho jako je vztah...na celej život -
a myslíte, že s ní opravdu chodil??? nebo ne? já nevím, co si o tom myslet... ale podle mě se k sobě oni zrovna moc nehodí, tedy ne chováním... vzhledově jo... ale jinak -
vzhledem k tomu, že bych chtěla dítě v pětadvaceti, myslím, že začít plánovat rodinný život ve třiadvaceti je ideální doba. I když dítě ve třiceti také není špatná volba... sice nechápu, jak může mít Rob problém s holkama, když by ho podle mě chtěla minimálně 1/10 celkové ženské populace, ale tak třeba hledá něco určitého a nenachází... ale to je pak těžké ... -
nemyslím si, že 23 je věk, kdy už přemýšlíš o pevným vztahu...ještě pořád si chceš užívát mládí a svobody, kterou nabízí například vysoká škola a tohle...ale každý je jiný...a jestli je už tak dlouho sám...dá se to pochopit...někdy je těžký najít někoho, kdo s tebou zůstane napořád -
no mě je 20 a představa, že bych se musela vdát je pro mě děsivá, naopak na mě působí vztahy tak trochu klaustrofobicky, takže jí v tomto ohledu chápu, zase bych pochopila i jeho postavení, jelikož ve 23 už asi začneš přemýšlet jinak... ale tak podle jeho rozhovorů s jinými časopisy se spíš zdá, že je sám... dlouho sám, ale to ví jen on, jak to ve skutečnosti je :) -
nu na řečnickou otázku neodpovídám:D ale...jo dokázala:) jsem fakt pošuk, uznávám:D ale...nejsem typ holky, která by se vyžívala v užívání volnosti..pro mě je vztah svoboda... -
no tak někteří ano, ale máš přítele?(neodpovídej-mluvnická otázka) opravdu si umíš představit, že s ním strávíš zbytek života a už si s nikým dlouhou dobu nezačneš??? není to škoda, zahodit mládí?
-
-
-
-
-
kopačky? od koho? *7* -
-
od Kirsten -
-
Heleď,přesně. Ani není potvrzeno,jestli spolu doopravdy někdy byly.to ví jen oni.Pochybuji že to nějakým paparazzi řeknou. *3* *4*
-
-
-
-
Podpořte Roba
Na facebooku vznikla skupina lidí, kteří se rozhodli, podpořit Roba proti šíleným fanouškům....Registrujte se na Respect Robert Pattinson -
jsem zpatky:D
Nazdar ženský *1* uz si na me asi nikdo nepamatujete pac sem tu dooost dlouho nebyl, ale sem zase nejakej nemocnej, tak sem se rozhodl, ze si poctu co tu pisete:D zije jeste vubec betuli? s tou bych si rad poecal *3* a co jinak rikate na new moon? zamilovanych fanynek mu asi pribylo, jak koukam:D *15* *15* -
-
Re: jsem zpatky:D
jsi hodnej skřítek, nebo zlej? -
-
Re: Re: jsem zpatky:D
jak se to tak vezme:D nekdy hodnej a nekdy zlej... prave ted budu hodnej, protoze nema cenu se hadat, jak minule... *15* -
-
Re: Re: Re: jsem zpatky:D
takze ty ses minule hadal jo? :D a byls za toho zlyho.. a ja ti nadavala co mi slova stacily :D je to ´tak spravne? :P -
-
Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D
ne praveze s tebou jedinou jsem si rozumnel *3* tys jedina nebyla padla na hlavu...teda jeste na par holek tady... ale jedna tu trosku blazniva byla a furt je jak vidim *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D
ja? proc bych to mela jako rikat ja, ze chranim Roba jo, no mozna tak za 100 let v hrobe -
hele vaz si toho, ze ted nebudu psat nic hnusnyho, ale jako nejaky reakce jako: taky promin.. by te nezmohla ne?! nezapominej ze chyba je na obou stranach *3* -
no to je good zes to uznal, no tak ja ty hadky klidne skoncim,jestli chces ja se tady nebudu hadat do mi smrti -
*15* o co ti jde? kdybys mozna mi nekdy prestala nadavat a psala sem normalni veci, tak by sme sem nepsali jen my s Bet vis *3* jenze jako zatim sem nevidel, ze by sem nekdo neco psal *15* a jestli sem te tak moc nasrl, tak se omlouvam. uz me ty hadky nebavi *15* -
no apson my statni mame icko,ne jako vy dva ze sebe delate zajimavy a pisete si tady spolu romany, i kdyz to nikoho nezjima. -
nj..jeste abych nemel diskuze s betuli *15* kdyz se s ni tak pekne povida a jedina tady pise *15* *3* furt rikate jak je to cely o patyzonovi a pritom sem nic nejste schopny napsat jinyho nez ze se vam furt neco nelibi *15* -
no nahodou me je to uplne jedno ze tady ses protoze jak vidim tak tady mas jiny plany nez pomlouvat Roba:D, ty tady mas dost velkou diskuzi s betuli ale tohle je diskuze o roboj takze si piste nekde jinde ne,oúúú. boze :D -
ja nevim proc ale proste tak :P .. :P jo ja bych mu zavidela spis krasny fanousky :D ale tech asi moc nebude co.. :D kde si videl ty sceny z jarmarku marnosti? :)) -
s jakou odpovedi sem ti tak prisel? *15* pekny fanynky mu zavidim *3* *15* jo videl sem sceny z jarmarku marnosti, ktery byly nakonec vystrihnuty *15* a harryho pottera *15* -
On hraje opravdu dokonale! :)) vazne! videl si s nim este i nejakej jinej film? ja si stahla little ashes sice to bylo v anglictine a bez titulku, takze sem ne vsemu rozumnela ale hral to opravdu presvedcive (salvador dali byl totiz gay) a Robert ho zahral tak jak by to spravnej herec udelal :)
zavidis fanynky jo? :D a jaky trebaa.. :))
Ja nevim proc si trdlo :D proste si mi tak s jednou odpovedi prisel :D -
ja uz par tech kapitol toho slunce z pohledu edwrda cetl *15* jako on hraje dobre...to uznavam *15* a taky pravda, ze zavidim ty fanynky(jak ktery teda) *15* jenze zensky jsou zensky *15* ne tak povez proc sem trdlo?! *15* *15* -
No jo na to se taky netesim.. :( ale stejne se moc tesim az na to pujdu do kina.. :) ale tak nekdse se psalo ze uz dokoncila midnight sun (pulnocni slunce-stmivani z pohledu Edwarda) a ze se chysta na Full moon (uplnek-novy mesic z pohledu Jacoba) tak aspon ze budou knizky :)) ty si mooc rada prectu :)
Jo Murphy sem taky mela rada :) v libankach nezapomenutelna :P a trdlo.. ses proste :P -
nj, proste to je zena meho srdce *15* *15* teda jeste s jolie, tyler a a murphyovou, ktera umrela ted:'(:'(:'( *9* *9* A proc sem trdlo? *15* *7* mne spis bude srat, az bude i posledni dil zfilmovanej a pak uz nebude na co se tesit *15* -
Jo ja mam Nikki taky hodne rada posledni dobou :)) je opravdu moc pekna, ale to uz sem asi nejspis psala :D ale promin neodpustim si to rict ale ty ses vazne takovy trdlo :D:D .. ne promin asi to vyzni divne ale :D no ale myslim ze nejlip z filmovany vzdycky zustane stmivani :) sou tam nezapomenutelny rozhovory! jeje .. a ja se tesim na eclipse i breaking down a jak moc ! :)) -
TRINACTKA JE KRUTEJ FILM *15* NIKKY JE PROSTE KOC *15* ONA JE PRO ME NECO JAK PRO VAS TEN PATIZON *15* JAK PISES:KOUKAT NA ROBERA JE CHVILKA K NEZAPPLACENI, ZE? TAK BETULI ODPUST, KDYZ REKNU ZE PRO ME TY CHVILE NIC NEZNAMENAJ *15* JINAK SE MI PRAVE ZDA, ZE CELEJ TEN FILM JE JEN O JEJICH LIBANI *16* JA UZ SE TESIM NA CTYRKU, TAM UZ BY MELA BYT CASTO ROSE *14* *15* -
jo me se to taky moc libilo :) a Nikky Reed to tam vazne moc sluselo! posledni dobou ji zacinam mit cim dal vic rada :) ted sem s ni videla dalsi dva filmy trinactku a ukladnou vrazdu :) a moc se mi to libilo.. :)
jinak ten pribeh no ja nevim, u me porad vitezi knizka :D ikdyz koukat na Roberta je chvilka k nezaplaceni ze? :D:D a prijde mi ze v tom novym mesici nejsou moc takovy ty krasny sceny jako ,a tak se lev zamiloval do jehňátka´ nenahraditelný a tak.. ve stmívání toho bylo vic a tim se mi mozna novej mesic tolik nelibi.. nejsou tam zadny takovy romanticky a krasny sceny :P .. no hudba je tam krasna! obzvlast jak maj tu oslavu :)) -
JO LIBILA SE MI TAM ROSALIE NO *15* *15* *15* TO JE KUS *15* A MUSIM RICT, ZE ANI JANE NEBYLA SPATNA *15* ALE JAKO KNIHA JE LEPSI *5* I KDYZ DIKY FILMU SI TO CLOVEK UMI PREDSTAVIT TEN DEJ V KNIZE *15* A LIBI SE MI I SOUNDTRACK...TEN JE TAKY KRUTEJ *15* -
je to je pekny dekuju :)) a dekuju i za tu fotku :) no vidis :) obcas sem zajit by te nemuselo zabit.. :) napsat par svejch nazoru na film a knizky :D a co vubec rikas na new moon? libilo se ti to? :)) -
*15* tohle mi nedelej *15* jeste zacnu brecet, jak holka *15* ted si me uprimne dojala :) ja vedel proc sem juknout a ted si rikam, ze kdyz kazdy den probliknu facebook, tak proc se chvilku nezdrzet i tady *15* ale Nik018 me tu asi rada neuvidi *15* coz mam jeste vetsi radost *15* *15* jo jeste sem zapomnel napsat, ze tady mas dobrou fotku *3* -
nemuzes si z toho nic delat... tyjo pul roku.. uteklo to jako voda ale ted si vzpominam jak sem nad tim lezela do noci a rozebirala to s tebou :) byly to fajn casy :P takze je mily ze ses zas vratim :) i kdyz jen na chvili.. a jak uz sem jednou rekla.. bude se mi styskat :( ale slib mi ze sem zavitas castejc a budeme si psat :)) prosim! Taky sem se smala ale chvilema mi bylo i do breku.. ani nevim proc.. bylo to mily.. a trochu sem se bala jestli sem tam nepsala nejaky hovadiny to vis pul roku je pul roku.. no vlastne 8 mesicu :D ale ne ! porad mam stejnej nazor a sem za to rada :) takze dekuji :) bylo prijemny si to zas precist a zavzpominat :)
-
-
-
-
-
ahooj :) no jasne ze jeste ziju :D vis co vecer tak kolem devaty muzes napsat a ja se ti budu moct vyzpovidat z mejch pocitu z new moon :D a naopak zase ty :))
Nik011: co mas za problem? dyk ti nic neudelal ne? -
-
jasny hlavne ze ste se tady vy predtim tak hadali, kdyz byl predtim tak nemocnej, a ted se tady budete nabalovat , no coment -
*15* no ja jsem hlavne zvedavej na tu tvoji knizku, co si psala. uz sem tu nebyl asi pul roku nebo jak dlouho, takze doufam, ze si s tim psanim nesekla, protoze ted nemam co cist:D *15* -
-
opravdu? :) a tys este nic z toho necet? :) -
-
cetl sem dve kapitoly, protoze v dobe kdy sem tu byl naposled si s tim teprve zacinala:D jestli chces ozivit pamet, tak nase rozhovory jsou nekde na strance 99 teto diskuze:D docela sranda si to vsechno znova precist:D *15* -
-
jo a ja tam nebyl jeste regostrovanej:D psal sem pod kevin :D -
jak jsou tady nejlepe hodnocene prispevky nahore, tak je tam jeden ten 1. a je tam napsany: *jsi*15* tak na to klikni a tam to je *15* pak uz jen budes davat predchozi stranky *15* *15* urcite se mi to bude libit... uz ty prvni dve se mi libily *3* -
ja to nemuzu najit :( byla sem na strane 98, 99, 100... ale nic :/ nedas sem na to odkaz prosim? :))
doufam ze se ti to bude libit.. :)) -
wau:D tam toho uz je *15* kurna to sem tu fakt dlouho nebyl *15* konecne neco dobryho na cteni *15* i tobe preji prijemne cteni *15* ja se bavil u toho co sem tam psal *15* -
opravdu? :D zkusim se podivat :)) a jestli si ches dal cist.. tak v mym profilu uplne na konci je odkaz :))
-
-
-
-
-
neboj na tebe se neda zapomenout,ale nezajem -
-
neboj, na tebe taky nejsem moc zvedavej *15* sice nevim cim sem te nastval... ale ok -
-
se ani nedivim ze uz to nevis ...sbohem -
-
*15* hovadiny si nepamatuju promin *3* a zadny sbohem, ja tu jeste chvilu pobudu *3* -
-
*15* *15* -
nj vlastne dyt ty mas betuli sem zapomela sorry :D
-
-
-
-
-