-
Dotááázek..
Hele lidiii mama mensi dotaz...nevite jakse delaj takovy ty dobry fotky jako ty smyseny?..jako je napriklad ta druha tady u roberta jak tam jsou!..musi na to byt nakej asi specialni program ze?..nevite o nakym?.. *7* *7* -
-
Re: Dotááázek..
Lidičky plosííím přidejte si do fanklubu Kellana Lutze (emmeta cullena) moc plosííím *3* *14* *4* -
jak to myslíš s těma fotkama ja mám jeden program ale musela bych to zkusit jestli to pude... *3* -
Photoshop je nej *3* -
-
Re: Re: Dotááázek..
diky zkusim! *3* *15*
-
-
zkus PhotoFiltre *3*
-
-
:)
A je to tady! Závist všem kdo uvidí premiéru už dnes! -
-
Re: :)
Jo jo,tak nějak. Já jdu ale už zítra,takže ta závist není tak velká *1* -
:)
jo....tky závist co dou už dneska xD já du až zejtra *15* *15* -
Re: :)
přesně tak...Já můžu až 12.a nebo 22.srpna do letňáku tak fakt nwm... *9*
-
-
fotky
jak velký sem dáváte fotky?Našla jsem takový pěkný na netu a už jsem to sem dávala podruhý po nějaký době a furt se to tu neukazuje *16* nebo proč mi to nejde... -
eclipse
Takže oficiálně bude oficiální trailer Eclipse vypuštěn 30. března, je to potvrzeno! *3* -
-
Re: eclipse
*9* -
-
Re: Re: eclipse
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer -
-
Re: Re: Re: eclipse
co je na tom super..už to mělo být dneska... *8* ..tak pozdě??!! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: eclipse
jj, přesně... včera bylo pozdě.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: eclipse
J ono..4...to ted to bylo maximáně romantický a ted ještě čtyřka..na to nás do toho kina fakt nepustí...
ale jak to vypadá s trilerem na eclipse...tak se breaking down nedočkáme... -
Re: Re: Re: Re: Re: eclipse
horší bude čekání na 4.díl ... a zrovna na ten se těším úplně nejvíc *15* ... do kin ho mají uvést až někdy v roce 2011 na přelomu jara a léta *10*
-
-
-
-
-
-
Pohled
Ahoj všichni postižení Robertovou krásou! Stmívání sem neměla v plánu zkouknout než vyjde na DVD ale ted sem ráda že sem to viděla protože tenhle film mě opravdu dostal. Celá ta atmosféra to tajemno mě pohltilo a uplně nejvíc ty Robertovi oči na ty už asi nezapomenu! Ten jeho pohled je nebezpečně nakažlivý -
-
Re: Pohled
Ano,já naprosto souhlasím! Ty oči *14* *14* *14* *14* *14* *14* a ten jeho sladkej vrabčák na hlavě *14*
-
-
Popcorn
Myslíte, že Popcorn taky ještě seženu? *1* *1* *1* *14* -
-
Re: Popcorn
Jasně tet vyšel
-
-
Narozeniny
vše vše robí :) *1* -
prosíím
hlásnete pro mě prosííím tady : http://anime-fun.blog.cz/0910/sonb- 1-kolo#comment67168072
jsem tam jako Deedou, s blogem o twilight, fakt moc prosim =o*
jsem tam úplně dole ...moc kuji...!!! -
Teplouš xD
No jistě dyt Robert je trapnej !! Podívejte se na Karlíka Gotíkaa ... to je aspon mistr :D Robert oproti němu je NULAA !!! *16* *8* *8* *8*
Když uslyšíím Lady Carneval od Kájíka tak se mi uplně rozzýří očka ale když se podívám na Robíka Bobíka tak se mi chce zvracet ! *8* *8* *8* -
-
Re: Teplouš xD
Pane boze jak jste se dostaly od Roba k Kájovi.A jak muzete rict ze je namyslenej a podobny kecy kdyz jste ho nikdy v zivote osobne nevydely ani s nim nemluvily.me proste prijde normalni. -
Re: Teplouš xD
no mluvíš mi z duše..hej Kája je prostě božskej ale Robík bobík(jak si ho nezvala *15* ) je trapnej volízlej kokot, kterej si neváží toho co má..jak se říká darovanému kovi na zuby nehled ne..? *5* *5* *5*
-
-
nová stránka
Ahoj já jsem si založila stránku o Twilight.Tak jestli se vám chce tak se podívejte.Proty co nečetly knihu nebo chtějí znova tam bude kniha online (asi do konce ledna to bude kompletní).Taky najdete novinky o filmu a osobnostech a další.k dispozici je také chat a vzkaník.kdyby jste se koukli nechte na té stánce ve vzkazníku prosím vzkaz jak se vám stránka líbí.děkuju Claire http://twilightinfo.pise.cz/