-
tak mi tak připadá,že Rob udělal radost několika,ženám *4* přišlo mi to jako by fotil do dívčího kalendáře (do kalendáře pro ženy) *15*
-
Robe vím že si to nepřečteš,ale přeju ti k narozkám všechno nejlepší,hodně štěstí a zdraví a všeho,po čem toužíš *3* *14* *4*
-
positive
Comen on Pattinson fans think forward!
http://www.hellomagazin e.com/vote/mostattractiveman/month/ index.html *3* -
-
Re: positive
hej to je nějaký divný ne...To že se Rob propadl až na třetí místo,dobře,ale to že jenom stouply hlasy jen o pár stovek a těm další kreténům skoro o sedm tisíc..to je divný ne...
Nedá se hlasovat víckrát???
*16* *16* *16* -
-
Re: Re: positive
hm, vypadám to, že Brad pitt už není nejžhavějším mužem planety, stárnutí děoá hodně ;) jinak your-darling jde hlasovat váckrát. Jednou za deset minut *5* -
-
Re: Re: Re: positive
jo já to zkoušela,ale když jsem se pak dala tu stránku znova,tak tam bylo hlasů stejně...=o(
nwm..asi to nejde jen mě,ale každopádně mě to štve... *16* -
-
Re: Re: Re: Re: positive
hlásnu několikrát za tebe ;)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: positive
děkuju...=o) *14*
-
-
-
-
-
-
Pro :P
Ahojky, jestly máš icq tak si mě přidej:) Mimochodem, jsem Žaneta! 563295532 -
-
Re: Pro :P
ok jdu na to :-) mimochodem, ja jsem Market *3* *1* -
-
Re: Re: Pro :P
Moc mě těší:)
-
-
-
uch prvni maj
Achjo a je prvni maj a ja budu doma ale tak aspon jsme si uzila carodky§..a co vy holky dete se svyma amantama nekam ven?..Ja si myslim ze asi vsichni=D *15* *15* Ty wado co by asi delal Robert na prvniho maje?..a ostatni?..no Kristen by urco byla se svym pritelem a Robert?.. *15* by mohl prijet sem k nam! *15* *15* to by mel o pusu postarano nespocitatelne *15* ten by neuschnul ani kdyby uz byl 100let po smrti nekdy zakopanej ty woe *15* Ale jak jsem se tak divala na Novu Cinemu a byl tam on a rikal tam jako jak si daval tu pusu v new film ja nwm jak se to jmenuje sito asi nidky nezapamatuju tak na to rekl:Bylo to mno aaaa *15* *15* *15* Takze nwm holky a jeste tam rekl prej ze uz si nebudee hledat holku *15* asi mame smuluu *15* *15* *15* *15* *15* Tak se mejte hezky pa -
-
Re: uch prvni maj
... *15* noo nechtěla bych bejt v Robertovi kůži...když se na něj všichni vrhnou xD...chudáček by sme ho totálně umačkali:D *15* ...njn tak je krasnej tak s tim musim počítat že?:D *15* -
Re: uch prvni maj
A jak to jako myslel, že už si nebude hledat holku?? *1* Snad kluka? *9* *1* -
-
Re: Re: uch prvni maj
No proste prohlasit ze uz nehleda holku *15* *15* *15* to nwm asi ho kluci berou bo co.. *15* *15* Kdo vi treba to zachvili bude tahnout s Jacobem *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: uch prvni maj
tak to by bylo fakt hustý *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: uch prvni maj
Zejo?..ja byhc se smala ty woe!..mno ale ne ze by jim to nesluselo!=D *15* *15* Takovy dva sexousove ale lepsi nez treba Robert a Zac to teda neeee *15* *15* *15* sice sou oba sladky ale ne fakt ne to raci Robert a Taylor(Jacob).. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: uch prvni maj
nooo tyvoe...Rob a Taylor... *15* úpa nejžhavější týpci spolu:D:D....no tak to by byl šok *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Robert Pattinson: What I Wanted To Do After Having Sex With Kristen Stewart!
We told you that Rob worked for six months to get his rock-hard abs for the ‘Breaking Dawn’ sex scene but you’ll never believe what Rob says he raced to do the moment it was over!
Robert Pattinson is such a guy! The 25-year-old hunk gave a revealing interview to Mexican magazine 15 a 20 and got pretty personal when it came to his sex-habits with Kristen Stewart!
“I worked out so hard for six months,” Rob told the magazine. “So after filming the sex scene, the first thing I thought was, ‘Time to eat!’”
That is just too funny! We also told you that in the interview Rob said the sex scene had him completely insecure about his body!
“The entire time we were filming it we thought ‘We have to make this look spectacular to everyone,’ and we were thinking on how to meet people’s expectations. But you also worry about how you’re going to look,” Rob said. “I had never been so worried about that before, but after seeing how much Taylor works out for the movies, I thought ‘Well, everybody is really going to judge me now.’” *15* *15* *15* *14* *14* -
-
:DDD úžasný *14* . Už se nemůžu dočkat 17. listopadu:DDD *14*
Skvělý články. Kam na ně pořád chodíš? *1* *3* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Ahoj dobrá sice se říká autor neprozrazuje své zdroje ale dobrá občas je se vám kopírnu ze www.hollywoodlife.com - nebo i ze twitter *1* *3* a zkuste očekovat www.twilighttimecapsule.com
-
-
Děkuju, ale to si nemusela *3* ale díky *3* *1* *1*
-
-
-
skvělý článek *14* *14* *2*
-
-
mne sa nepaci ale je dobry herec *1*
-
Robovi Rodiče
Hej nevíte někdo jak se jmenujou jeho rodiče a jak vypadají *7* Kdyžtak písněte... *14* *3* *4* *4* *4* *1* *1* -
-
Re: Robovi Rodiče
čus no jeho máma se jmenuje Clare a jeho táta Richard, predtim sem nekde videla fotku jeho tatky a sou si teda docela podobny hlavne nosem. a ocima:D:)
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám *3*
-
anglie-panenky
Myslíte, že bych panenku Edwarda sehnala v anglii ??????? *1* *1* Hrozně bych ji chtěla *7* *14* *14* -
-
Re: anglie-panenky
tak ne asi xD jo podle me sezenes kdyz se da z nemecka objednat k nam -
-
Re: Re: anglie-panenky
Fakt a nevis kolik by stála ???? *1* *1* -
Re: Re: anglie-panenky
myslíte, že někdy bude v prodeji i v ČR ? -
-
Re: Re: Re: anglie-panenky
Ja v to doufám nevim co mě to najednou chytlo za posedlost *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: anglie-panenky
*1* tj, já doufám, že u nás budou v prodeji nějaká Twilight trička *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: anglie-panenky
jo jasne to je porád se na nej muzes dívat *1* *1* *1* -
njn pravda jako vždy *15* tak to musííí bejt fajn pocit mít na sobě Robíka *1* *14* -
jo jasně že mu to tam sluší ...jako vždy *1* *1* *1* to triko sem si nechala udělat za 2 stovky *3* *3* -
*7* ty máš fakt triko ,? to se máš *1* ...sluší mu to na něm?? *14* -
cože ? *9* *9* *9* kde jsi ho sehnala ??? -
ja už triko s Robem mám *1* *1* *1*
-
-
-
-
-