-
mtv
hiiii nejlepsi mtv movie awards!!!! *14* *1* *14* nejlepsi kiss, herec, film!!! jooo -
ahoj
čau lidi , taky sem chodím nakouknout každej den a většinou nemám potřebu něco komentovat , ale teď přemýšlím nad tím , že se blíží premiéra Eclipse a nějak se o tom vůbec nediskutuje , co to , co to? -
-
Re: ahoj
no sem nepiše nikdo asi proto, protože tu premieru zetmeni mrte protahujou a tak ta popularita klesa . ,ale az ho davat budou tak se to tady zas rozjede ..:D -
-
Re: Re: ahoj
já myslím , že právě proto to dělají , protože vědí , že vzbudí ještě větší zvědavost , když posunou premiěru , i když jsem nevěděla , že měla být dřív , zájem by opadl , kdyby prohlásili , že film se posune o rok :-))tím to nebude
-
-
Je tu až bolestivé ticho *7* -
-
Re: Re: ahoj
tak to by s tím asi chtělo něco udělat :-)) já už se na Eclipse hrozně těším , chystáme se se sestrou na premiéru , jestli se tam dostanem :-)jen nevím kdy bude. Ale jak jsem tak koukala na Roba , tak sladkej jako v prvním díle už přece jen nebude.stárne hoch , už vypadá moc jako chlap.:-) -
-
Re: Re: Re: ahoj
Kým to príde k nám do kina tak budú vianoce:((( Prvý diel býva vždy najlepší,tak som zvedavá ako sa im podaril ten tretí.Veru Edward nám zmužnel:))) -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
tak já si ani nemyslím , že tady platí , že první díl je nejlepší , protože to není nalepování dalších dílů na úspěšnou jedničku , ale všechny díly byly napsaný původně a každý film natáčí jinej režisér , takže pokaždý novinka , tohle prej bude hlavně horor :-)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
UUUUUUUžžžžžžž aby bylo zatmění.... Jsem z toho celá hin *14* *14* *14* *14* *14* -
Já už se nemůžu dočkat!!! U nás bude premiéra 1.7. a od pondělka začína předprodej. Půjdu si pěkně vystát frontičku *3* Robert nám krásně mužní a já bych ho nejraději snědla. Roztomilost je tatam,ale k sežrání je pořád *1*
-
-
-
-
-
-
českej Edward...
nasmála jsem se jak nic, když jsem to četla... to nemůže ta reportérka myslet vážně... vždyť maj akorát tak skoro stejný vlasy, toť vše... *15* *15* *15* -
-
Re: českej Edward...
no jo no..moje slova...ten chlápek neni ani hezkej, tak jak se mu může podobat.. *9* -
-
Re: Re: českej Edward...
asi tak *9*
-
-
-
Your´re my favourite actor. *14* *2*
-
JACOB nebo EDWARD?? :D
Tak co, jste team jacob nebo team edward??? já vím, že je to možná zbytečná otázka, protože jsme na profilu roberta...ale třeba se jeden milovník vlkodlaků najde... :D
já jsem teda samozřejmě team edward :D:D:D:D
a btw... četli jste už midnight sun? nebo spíš tu část, co unikla?? :D -
-
Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
já jsem team Edward i když proti Jacobovi nic nemám,ve dvojce mi ho bylo strašně líto na konci, ta slza v oku, když mu Bella řekla, že bude chtít vždcky Edwarda mě fakt dostala....Midnight sun jsem ještě nečetla, ale budu se snažit ji sehnat. Jinak mám všechny 4 díly knížky přečtený a musím říct, že knížky se mi líbili ještě víc než film a to film prostě žeru *3* -
já jsem určitě team Edward *3* popravdě musím říct, že knižního Jacoba fakt nemám ráda, ale filmového Jacoba mám ráda. nevím čím to je, ale ve filmu je mi ho líto a spíš teda tíhnu k němu než k Edwardovi (ale teda jenom ve filmu) *3* MS jsem četla a moc se mi to líbilo. Musím říct, že mě tam moc překvapila ta Jessica. Ve Stmívání by člověk řekl, jak je v pohodě a tak a v MS se pak dozvíš jak vlastně o Belle smýšlela *13* -
-
Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
Jojo... Jessica byla další věc, která mě udivila... =)
-
-
Tak ja neviem teda ...pockat Eddy sa ide skerit...ok /cumim na new moon a dnes na to idem do kina / takze ani neviem co som -podla mna tam ma vsetko svoje miesto a kazda postava ma svoje chyby /no najviac bella/ na eddym mi vadi to ze sam o sebe hovori belle ze je nebezpecny a pritom ju nece pustit za naj kamosom ktoru vlatne pred nim chrani /keby daco/ ale milujem postavu jacoba / asi preo ze som vzdy cela mat psa a moje meno je babeta tak potrebujem dobreho mechanika kedze je to motorka/ ale som za vztah E+B takze ja ani neviem ale som tu aj ao zastupca vlkov -
Za 1: Ne MS jsem nečetla.. podle mě to byla jen strašná krádež a kradený věci nehodlám číst.. a za druhé i když jsem na profilu Roberta Pattinsona.. jsem Team Jacob *3* (teď mě budou všichni soudit) *15* -
-
Chm, takhle to řeknu. Team Edward jse mbyla na začítku Twilight.. ale po tom co jsem si přečetla knížky.. ne. Za všechno vlastně muze Isabella.. nemám ji ráda a mohla bych i řáct že ji nesnáším. Protože kdyby neublizila Jacobovi.. a Edwardovi by nelezla do prdele.. byl by klid. *1* -
nee.. nikdo te nebude soudit :) proc bys proste nemohla mit rada oba? :) ja mam taky rada oba :)ale spis teda tihnu k Edwardovi :) -
-
Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
Přesně =)
-
-
-
Noooo jak jinak než Edward nevim proč ale Jackob mi přijde takovej mm no slzkej nic proti fandům Jackoba ale prostě ho nemám ráda ale je k sežrání se musim přiznat XD ale edward je neeej na něj prostě všechno neeej.... nojo a nečetla jsem to ještě neřekl by jste mi pls někdo ke to najdu *7* *1* -
-
já si to stáhla na ulozto.cz, dej si do vyhledávače midnight sun, nebo půlnoční slunce a najde ti to nějaké soubory... tak dobrý jsou ty ve wordu...
nebo jestli se ti to nechce stahovat, tak normálně přes google, hoď si do vyhledávače MS a ono ti to najde nějaké stránky...
ale řekla bych, že v tom wordu se to lépe čte :D -
-
jj díky hned to zkusim *15*
-
-
-
jo cetla sem tech 12kapitol :) je to dokonaly :) jak taky jinak zejo:).. no a Edward je tam napsanej jako trochu takovy cune nemyslite? :D jak si mysli to s tou bellinou halenkou jak ji krdn obepina postavu a proc si ji nevzala i dalsi den a tak :) jinak samozrejme team edward :) Jacob ma preci Renesmé :) johou ja se tesim na Rozbresk :-* a zatmeni samozrejme :) .. nejaky novinky o Full moon? :) -
-
já souhlasím, že je takovýhle přemýšlení u edwarda trošku divný... docela mě to překvapilo, ale zároveň i pobavilo :D:D a asi bych tomu neříkala hned čuně... :D prostě jenom přemýšlí o oblečení holky, kterou miluje a myslí si, že něco jí sluší víc a něco míň :D -
-
no tak jasny ze sem to nemyslela tak doslova ze je ,cune´ ale vemte si jak se projevuje v Bellinejch myslenkach a pak najednou tohle..jak uz rekla taylorcinka taky me to docela prekvapilo :) jinak Edwarda mam moc rada.. nejradsi ze vsech :) -
-
Re: Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
já vím, žes to tak nemyslela :D já když jsem tu část četla, tak jsem se o něm vyjádřila na facebooku jako o perverzním upírovi :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
Sakra holky, vždyť je to vlastně normální chlap *3* a líbí se mu ženský.. Nechápu, co vás na tom zaráží... Vlastně asi jo, jste mladé.. Chlapi takhle přemýšlí, tak si na to zvykejte:-)... Kvůli komu se hezky oblíkáte, malujete, chcete vypadat dobře? Kvůli sobě? Asi ne. Tak pak nečekejte, že vás budou chlapi přehlížet a nebudou se jim v hlavách honit tyhle myšlenky *3* .. -
Re: Re: Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
no proste me to uplne zaskocilo on takovej abstinent co se porad drzi a pak ty jeho myslenky :)
-
-
-
-
Co ti na tom příjde, že je čuně?? Že se mu líbí její postava? Jejda...
-
-
-
Hviezda Sumraku
čítala som pekný a zaujímavý článok o Robertovi ako sa dostal k postave Edwarda...Ak ste to ešte nečítali na neakej českej stránke a máte záujem skúste www.twilight.sk/Text2-4416/Hviezda- Sumraku -
jj
wauuuuuuuuuuuu.......sexy -
Twl co to tu je?! Co je to za debilní novou diskuzi??? *16* *16* *16* *16*
-
-
je pěkně trapná *16* ty zas něco vylepšovali až to absolutně zvorali *7*
-
-
robert....:-*
jooo robíík je úžasnej úplně celej nedá se mu nic vytknout *13* *14* ...je prostě nádhernej *1* a skvělej herec... *14* *14* ...prostě dokonalej a ideální kluk *1* *1* *14* *14* *5* *4* a má krásny fotky *1* *14* *14* *14* -
ahoj tak mám prní zářijovou novinku ohledně Roba z portálu clevverTV :
Robert se nedávno procházel po Los Angeles když si všimnul takovýho toho týpka co vám na ulici hraje na kytaru aby si vydělal alespon na chleba , týpek se ho zeptal zda mu nedá alespon drobné a ono se mu ho zželelo a on to udělal navíc zaběhl do obchodu a koupil muzi accoustic guitar ale poté ovšem rychle spěchal na parkoviště ke svému autu a odjel.
http://youtu.be/Y4vV_sumjoY
Rob laskavý to muž *14*
Ovšem musíme vždy počítat s tím zdali měli ClevverTv pravdu -
-
no kdyby měli pravdu, bylo by to hezký... stejně si herci můžou penězma pomalu utírat zadek... *15* , tak proč neudělat něco takovýho... :)
-