-
jak
jak sme s kamoskami videli film stmivani hned sme meli hrozne rady roberta on fakt uzasnej zato zac je prome jako holcicka kdyby hral upira v tom filmu jedine co by tam delala je si pilovat nechty!!robert je bozi *14* *14* -
-
Re: jak
No jasně .Az na to ,že Robert zas vypadá jako smradlavej bezdomovec. *9*
Ten jeho zpěv se hodí leda tak k partě bezdomovců ,co pálej na ulici odpatky.
PS:Tim neřikam ,že sem fanynka Zaca. *14*
-
-
Eclipse
http://www.youtube.com/watch?v=MOh- fsXCPi0
*14* *14* *14* *14* je to z nataceni eclipse + 1.zveřejněná scéna a este k tomu CZ titulky!!!!!! *14* -
-
Re: Eclipse
Lidičky už po pátý mi to nejde otevřít..a chytám nerva... *9* -
no paráda,díky za odkaz *14* -
-
Re: Re: Eclipse
v poho taky sem z neho nemohla nadšením *14*
-
-
no paráda,díky za odkaz *14*
-
-
kristen
ja sem asi uz radeji nic nenapisu .....xD -
-
Re: kristen
tak radši ani nepiš....kor vo Robertovi a jeho vztahu s Kristen vo kterym si myslim že to je jen propagace filmu a když se tolikrát sešli a rozešli takže by to nemělo žádnej smysl..kor s Kristen..namyšlenou potvorou která dolejzá za každym chlapem *16* byla s Robertem a ani jí nebylo blbý lízt za Taylorem..obyčejná holka by mu nic takovýho neudělala..chudák kluk pak se akorát trápí...a jen kvůli holce která mu za to nestojí *16* *8* *10*
-
-
lidi brzděte
Neeeeee, hele fakt tohle je fanklub a ne soud.... *13* *13* -
prosim
tak uz se tu nehadejte.. *9* nestoji vam to za to *9* tohle ma bejt diskuze o Robovi a ne zadna hadanice *7* -
-
Re: prosim
jo přesně tak...jako co z toho máme.... *9* akorat sou tady pak všichni na sebe naštvaný a toe blby *9* podte si zase normálně povídat...! *3* -
-
Re: Re: prosim
¨ja sem pro :D *15* -
-
Re: Re: Re: prosim
tak to mam radost *15* ..hele nemáš nějaky novinky ohledně New moonu???...co říkáš nna ty herce co budou hrat ve smečce??? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: prosim
no ja si myslim ze ten herec co bude hrat Jareda by mel hrat spis Sama... ale tak to je jedno ... uz *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prosim
Taylor bude mít podpatky a Robert bude na kolenou *15* *15* *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* noo třeba...bo tam bude na chůdách *15* *15* tyo chudak to mu ako nezávidím:D *15* *15* si to představ...jak je tam na potpatkach *15* *15* z toho nemůžu *5* *15* -
treba mu daj podpadky :D *15* -
jjj *15* ale jako přídou mi všichni proti Taylorovi takovííí víc vymakany *15* *15* ten co bude hrat Paula ten je mi takovej sympatickej *15* *15* ...ale jako pořád přemejšlim nad tim jak to udělaj že Taylor bude vyšší než Rob *5* ?
-
-
-
-
-
Re: prosim
no já se hádat nechtěl....vy jste na mě vyjeli *15* *15* *15* -
-
Re: Re: prosim
mi se ti snazime jenom naznacim cos ty nechapes abys neurazel roba .úúú -
-
Re: Re: Re: prosim
omg *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: prosim
hmm
-
-
-
-
-
Happy Birthday=)
*4* Wšecko nej k narozeninkám *14* *4* -
Návštěva
To víte, že kolují řeči o tom, že by k nám měl Robert přijet? Měl by se objevit v Praze na premiéře New moon, ale nevim nevim. Měl se objevit i na tom festivalu v Karlových varech a taky nepřijel. Tak co si o tom myslíte? Máte někdo nějaké novější informace??? *7* -
-
Re: Návštěva
hej ja wubec newm *9* sem akorad slysela ze by mel prijed nejak 26 bo tak nejak *1* ae co je na tom pravdy tezko rict.... *7* hej ae pokud by prijel hej tak to by bylo upe good... *15* hej a newite kde se daji sehnat na takove akce a kolik tak ty listky stoji??? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Návštěva
Já si myslím jedno ...ON JE LÍNEJ xDDD *1* *15*
-
-
Re: Návštěva
ja teda taky nwm no *7* s tim festivalem to byl taky kec, tak nwm jak je to s tou premierou *9* ...ale každopádně kdyby přijel tak by to bylo supeer *14* a kde si to sehnala?
-
-
sonc
Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc
http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar -
edard
edward je neeeeeeeeeeeeej robet je neeeeeeeeeej chtěla bych se s ním a s kristen setkat *14* *14* -
=o*
Dear Robert,
I wish you Happy Birthday!<3 Lots of luck, health, success and love!!
Whether you meet all your wishes..
Heh.. sice si to nikdy nepřečte *1* ale nevadíí.. Jinak sem nepíšu jako "nána" a vůbec se tak necítím.. když nemůžu jinak, tak alespoň takhle, ne? Copak my můžem za to, že neumí česky..? Určitě by mu to udělalo radost, kdyby si to mohl přečíst.. *3* takže co.. Mrzí mě, že se najde milion lidí, kteří ho mají rádi jenom jak Edu a který přestane po BD zajímat.. *9* ale snad se najdou tací, kteří ho budou mít rádi pořád.. takže všechno NEJLEPŠÍ.. hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, úspěchu a síly.. prostě jen to nejlepší.. Takže.. především se neměň.. myslím, co se povahy týče.. buď pořád sám sebou.. *4* .. protože já osobně si myslím, že nadruhou stranu ti Twilight dost pomohlo, poněvaž ses zviditelnil a teď pro tebe snad bude snažší budovat si kariéru. Takže hurá do toho!!.. Prostě mu věřím a mám ho ráda!!<33 Dneska jsem si za něj dokonce dala v cukrárně dort.. *1* *1* *15* *15* Takže ať je jedině šťastnej, neláme si hlavu s drbama, který napíšou novináři a podobně.. *3* *3* a ať si ty svoe 23. narozeniny pořádně užije!! <333..:*** a taky, ať někdy dojede do ČR, třeba na ten karlovarskej festival.. *3* *3*