-
hehxD..
Tak tady se člověk zasměje.. myslim tim hlavně toho odborníka co řešil to upíří sperma apod. xDD .. Ou a jsem zvědává jestli se někdo začne hádat v kině kdo je víc sexy jestli Rob nebo Tay *15* ... No řekněte sami .. co myslíte kdo je víc sexy?.. No asi když tohle je Robova diskuze tak vyhraje asi on *15* *15* -
-
Re: hehxD..
jezs to je otazka boze!!! to je jasny ze Rob! -
-
Re: Re: hehxD..
přesně Rob je víc sexy ! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: hehxD..
A nejni!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hehxD..
i když Taylor je taky k nakousnutí *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hehxD..
Nooo aspon nekdo se mnou spouhlasi konecne!=D *15* *15* *3* *14* -
Souhlas.. Rob většinou vypadá upraveně jen na focení nebo tak .. ale Taylor je sexy pořád!! xD -
Tak to bych teda nerekla....jako nic proti robovi ale taylor je aspon porad uporavenej..jo Robert taky muze byt upravenej ale nekdy to tak tedy\ vubec nevypada!!...vlasy ma tak upraveny az vypadaj jao kdyby si je tejden nemyl!..to nerikam ze je pravda rikam ze to tak vypada!!!! -
Taylor je sice pěkný, ale Rob je přitažlivější *14* -
vis nez k nakousnuti!=D=D *15* *15*
-
-
-
-
-
-
robíik bobík patyzon
Nechápu proč má Robert fousy, když hraje voholenýho upíra proč na to nedělá reklamu a nevoholí se. Takhle je vidět že Stmívání je mu u pr..le!!Je to namyšlenej kokot s nagelovanýma hárama. Chudák Kristen takovýmu chuligánovi dala svoje srdce, přitom on o ni nestojí dyt flirtuje s ostatníma jako by se nechumelilo.!!!! *16* *16* *16* *5* *5* -
-
Re: robíik bobík patyzon
Jděte už do pr.... nechápu, proč sem pořád lezete, tohle jsou stránky pro fanoušky Roba a ne pro nějaký starý zakomplexovaný idiotky a idoty, kterým zřejmě nezbývá nic jiného, než házet špínu na ty, který si to aspon umí zařídit a žít v pohodě *16* *16* -
Edward je symbol dokonalosti a krásy mystická postava. Robert je normální kluk kterej má v reálu svůj styl a ten mu nikdo nemůže brát! Justica to vystihla dost přesně. Myslím, že právě Kristen byla ta kdo mu to srdce zlomil. Že ve 23 letech flirtuje s holkama jako každej mladej kluk využívá zájmu, které se mu ještě před pár lety dle jeho slov nedostalo, to mu fakt může vyčítat jen magor, závistivec a zakomplexovaná nula..... -
-
Re: Re: robíik bobík patyzon
Symbol dokonalosti jo ?? *1* *1*
Tak to si asi slepá že ?? Robert je tak maximálně symbol trapnosti *5* Kdybych ho potkala někde na ulici tak bych si řekla co je to za bezdáka hnusnýho !!! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: robíik bobík patyzon
no neboj, on by na tebe reagoval asi stejně, nemáš ani dost slušnosti se zaregistrovat. To si stojíš za svým názorem? Těžko, když se schováváš za neregistrovaného. Zmiz odtud trapko *16* -
no jasny ty by sis rekla co to je za bezdak hnusnyho a bodikardi te za to totalne zmlatej, si jako myslis ze bude chodit po ulici sam bo co, no comment, myslet by to chtelo -
Ten symbol dokonalosti to bylo na Edwarda. Mezi Edwardem a Robertem je dost velkej rozdíl víš. No co si o něm ty myslíš to je čistě tvoje věc, jen trochu nechápu, proč nám to tady vnucuješ?
-
-
-
on je normal clovek tak proc by vipadat stejne jako kdyz hraje edwarda? no nesnaz se to pochopit, bude to pro tebe urcite dost tezky! -
Protože to je jen jeho role. On není Edvard-upír, ale Robert-herec, člověk. Chtěla bys, aby vypadal např jako bezdomovec, kdyby ho hrál v nějakým filmu? Trochu ujetý ne? Je sám sebou a to je na něm úžasný, nehraje si na někoho kým není... *14*
-
-
Ahojky, neznáte nějakou webovou stránku či web, kde by byly aktuální informace o Robovi?? Jako co dělal včera a pod.? Našla jsem o různých lidech aktuality ale jen né o něm a co jsou odkazy tady, tam mi třeba nešli otevřít nebo to bylo něco jiného. Díky *3*
-
-
http://networkedblogs.com/nniwD
Tady to je, ale pouze v AJ. Snad se ti to podaří otevřit *3* -
Mi chodí informace na facebook, možná se mi podaří ti zaslat odkaz.
-
-
ÚŽA!!!
Jj,Rob je fakt úžasnej!Ani slova krásnej,skvělej atd. vůbec nestačej,on je fakt super!! -
Pls běžte pryč...
Hele fakt nechte pls už toho...Já vím že někdo může být fanda Roba a někdo zase nn,ale to se nevztahuje že tady budete psát neslušné komentáře...Můžete třeba napsat jenom že Robík je hnusnej chlap,ale nn že tady budete psát jak ho má velkýho,to jste děcka nebo co???A byly bysme radši kdybyste šli a už nepsali žádné komentáře,tohle se asi žádnýmu fandovi nelíbí...Co???Tak co na to říkáte??? *4* -
-
Re: Pls běžte pryč...
jj souhlasim s tebou....sou fakt trapny a nechápu vo co jim jako de ... když Roba nemaj rádi tak at sem nelezou ...tohle prostě přehnali!!!...takový magory sem opravdu ještě neviděla *16* *16* prostě Roba nechte bejt a vypadněte odsud!!!! *10* *10* on vám nic neudělal!!!! *8* *8*
-
-
vše nej !!!!
VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!!!! - MILUJU TĚ !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* * -
eclipse
Ešte som Eclipse nevidela,ale už sa začínam báť *9* Z príspevkov zisťujem,že je tam veľa bojových scén a málo romantiky,čo je pre mňa zlé:((V knihe jej je dosť,tak dúfam,že vo filme ju režisér nevyhodil.Neostáva mi nič iné, len ešte čakať,kým to príde aj k nám do kina. -
interview v Aj-pls překlad
neumíte některá dobře anglicky?Narazila jsem na rozhovory z červeného koberce a reporterovi nerozumim skoro ani slovo jak mele,a moc by mě zajímalo co nám tam R říká *14* *1*
http://www.examiner.com/twilight-in-national/robert-pattinson-on-the-red-carpet-video -vymažte mezery -
-
Re: interview v Aj-pls překlad
tak to vypadá,že odkaz je fungující bez úprav nebo aspon zatim
-
-
nechápu pavlo kdo ho muže mít rad kdyz je to hnusak
-
-
Twl, už to tu bylo napsáno několikrát. Protě když se ti nelíbí, dobrý, každý má jiný vkus, ale nemusíš nám to tu cpát pořád! Já ho taky nemiluju, ale nevadí mi a zajímám se o něj. Tak sakra toho nechte, připadá mi jakoby ste se úplně zbláznili.
-
-
Robert je s Kristen Stewart zasnobený a s tou druhou nechodí
-
-
Jak to vis?
-
neeeeeeeeeeeee
-
Blbost, nechodí ani s jednou! S Kristen se nadobro kvůli její nevěře rozešel a s tou druhou jsou kamarádi.
-