-
:-)
ja mam kristen hodne rada a roba zboznuju :-D ae nesnasim taylora -nelibi se mi a pripada mi takovej detskej a namyslenej PS vsimli ste si ze je robert druhej???? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-)
no tak to já taky nesnášim taylora ale ještě víc jacoba to je takovej kretén a čokl fuj blééé ale rob ♥ no ten je ůžasnej krásnej a edward jéééé miluju kristen mám taky docela ráda *4* *4* -
-
Re: Re: :-)
Přesně, prostě TEAM EDWARD je néééééj *14* -
-
Re: Re: Re: :-)
jo, že je Rob druhej, je super ale že je Miley první.... Fakt ju nemusím, hlavně kvůli tomu, jak moc velkou změnu Image podstoupila, kvůli tomu jí spoustu fandů opustilo.... -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
Taky jí nemusím, ani nevím proč...Prostě mi vadí, že vejdeš do obchodu a všude je ona...
Něco se ti líbí, otočíš to a kdo je na obrázku ? Miley...Fakt už mi to vadí..Jóó,kdyby tam byl Rob tak by mi to vůbec nedělalo starosti... *14* *14* *14*
-
-
-
-
Re: :-)
Jo taky Taylora nemusím a to že je Rob druhej..to je super..taky sem na to koukala...:-) *14* *14* *14*
-
-
ahooooojky
ahooojky tak vas zas zdravim *15* ...konečně tady máme další posilu vid maj_ki... *5* a jak se dneska mate...dneska sem dorazil Obama ...škoda že místo něj nepřijel Rob že jo? *15* *15* ...a plsky písejte další napady na to video...myslíme s bellinkou že je to fjn napad *1* -
-
Re: ahooooojky
a vy umíte dát video na youtube?? *7* -
-
Re: Re: ahooooojky
jj to není problem to tam dat jen tam musiš bejt zaregistrovana což to ja sem pač sem dělala mí nej kámošce video (ale jen z fotek) *15* a díky za napad taky je dobrej *5* a jestli to umíííš tak to bude súúúpa *15* ty napady pak můžem složit dohromady co říkate??? *5* *14* -
-
Re: Re: Re: ahooooojky
holky viděli jste tělo od emmeta cullena? *14* *14* upe jefíc sexy *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooooojky
jj, úplně dokonalý *slintám* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: ahooooojky
yes Emmet is SEXY!.:D.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahooooojky
jooooo to jeho vymakané tělo upe nejfíííc *14* *14* *14* z něho nemůžu !!!! *14* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: ahooooojky
jooo to bude supíííííš už jsem jedno udělala ale zvratli se mi titulky.. :-) mno *16*
-
-
-
Kez by prijel!..
je to dobrej napad! -
-
Re: Re: ahooooojky
JA nwm tak ale mohli by jsme z obrazku poskladat animaci v microsoft movie (umím to ale blbnou mi titulky)nějak podle toho filmu a pak to dat na to youtube!! třeba... *14*
-
-
ahoojky zdravím vás no místo obami moch přijet rob s kristen !!! to by bylo žůžo !!!!ne nějaký obama! *15* a jaké nápady jsou na video nebo co ??? jaké video??
-
-
kniha
prosíííím rychle hlasujte pro stmívání nebo rozbřesk v knize mého srdce MUSÍME POSTOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!! KDYŽ UŽ JSME SE DO STALI DO PRVNÍ STOVKY TAK MUSÍME I DO DVANÁCKY ZATÍM NÁM TO DOCELA NANDÁVAJ TAK PŘILOŽTE RUKU K dílu a hlasujte !!!!!!!!!! na www.knihasrdce.cz a nezapomente i svuj hlas potvrdit na emailu !!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* -
happy
mam Robovy brejle!!! úú -
-
Re: happy
cože???? *1* si v pohodě...xD -
-
Re: Re: happy
nezaviiid -
Re: Re: happy
já? ja sem vic nez v pohode.bye
-
-
-
Nejky Rob
Čauky, mně přijde Rob uplně úžasnej. Je fakt, že ve Twilight je ještě hezčí než ve skutečnosti. Prostě muck *14* *14* *14* *6
Edward THE BEST! *4* -
Nazdááárek
Nazdáááárek...:0) -
nápad:-)
A nad jejím stolem je velká dřevěná nástěnka (ve Twilight byla pokrytá nějakými dětskými čmáranicemi:-D), která je zaplněná desítkami (hmm, stovkami:-D) fotek Belly a Edwarda, Edwarda a jeho rodiny, Edwarda a Alice (vždyť je to jeho oblíbená sestra:-), Belly a Alice s Emmettem a Jasperem atd. Někde by tam mohl být i přišpendlený kousek partitury s notami - vlastnoručně psanými od Edwarda (samozřejmě, noty Belliny ukolébavky:-).A jak tam Edward čeká na Bellu, tak si ty fotky prohlíží, vzpomíná, usmívá se (takovým tím pokřiveným úsměvem, co sráží do kolen:-D).Bella přijde do pokoje a usměje se sama k sobě, když vidí, jak si Edward fotky prohlíží. Přijde k němu, usmějí se na sebe, on ji opatrně obejme, něžně ji políbí na čelo. "Tahle se mi líbí," ukáže Bella na jednu z fotek Edwarda (samozřejmě na té fotce vypadá naprosto úžasně!:-D). "Mmm, mně se víc líbí tahle," a ukáže na fotku usmívající se Belly sedící na jejich louce... A pak, až bude po tom kruté rozchodu, tak když Bella přijde do pokoje, tak celá tahle nástěnka by byla prázdná a zůstane jen ten krutý vzkaz "Bude to, jako kdybych nikdy neexistoval."... Jo, jsem krutá:-DDD Já vím, že v knize dostane Bella vlastní foťák až o narozeniny, ale jsem si jistá, že Cullenovi jsou natolik bohatí, že budou mít nějaký vlastní foťák:-D, takže Bella s Edwardem by klidně mohli mít spoustu fotek:-)... Tak co myslíte na můj nápad?:-) No, je mi jasný, že takhle to ve filmu nebude, že to udělají po svém a budou se držet knihy, ale prostě jsem se tu musela vypsat, tak mě prosím neukousněte:-) *4* -
-
Re: nápad:-)
no myslim ze si to popsala pekne :) *3* ale porad se nemuzu srovnat s tim ze tam Rob skoro vubec nebude... asi to v kine pak oplacu *15* .... ikdyz taylor taky neni k zahozeni :D ale Rob je proste krasnejsi.....a ten rozchod je vazne strasne smutnej *9* ja bejt Bella tak bych zareagovala uplne stejne jak nekolik mesicu nelezla poradne ven a tak... kdyz se s ni rozesel nejkrasnejsi a nejuzasnejsi clovicek(upir) *15* *15* na tyhle planetce :D ale strasne se tesim na to jak ho Bella bude zachranovat a on si pak mysli ze sou mrtvi.... *7* je to takovy pekny ze po nejakejch 400 strankach se tam Edward zas objevi :) jejku ja uz se nemuzu dockat *5*
-
-
kráása
ta fotečka jak je u roba ted první(=kristen má svatební šaty)...je úpa dokonala *1* sem z ní úpa vedle je fakt kráásna *14* oba sou k sežrání *15* -
-
FOTKY!!
Ejky ale je to trapné s těma fotka jak jsem se ptala že prej to trvá i měsíc než se tam dají *16* *10* *8* *9* -
-
Re: FOTKY!!
jj je to na nic:(...tak dlouho čekat..a s tou fotkou v tílku máš pravdu ..nelíbí se mi *9* ...ale ta 1.... *15* *15* -
-
Re: Re: FOTKY!!
me se celkem libi *15* a aspon vim jaky cigara kouri a koupim si je taky *15* sem pitoma :D -
-
Re: Re: Re: FOTKY!!
*15* *15* toe dobrej napad...ale ja nekouřím *4* no tak bych si je´mphla někde vystavit třeba *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: FOTKY!!
jj jasne *15* ja to nevim jiste ale myslim ze to sou stribrny malborky *5* co myslite :D *15*
-
-
-
-
-
Re: kráása
¨jo to je upe luxus fotka *4* ale jedna tam je od roba trapna jak tam je vtom tílku a má tu cigaretu v puse *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: kráása
jn uplne uzasna *15* jen by me zajimalo proc tam ma kristen svatebni saty :D ale oba sou tam moc pekne *3* -
-
Re: Re: kráása
jj to mě taky ja jak sem to viděěla tk mě hned napadnul ROZBŘESK...ale pak sem se vzpamatovala a bylo mi jasny že je ot blbost ale to nic neměni na tom že fotka je sůůůpa *3* *5* -
-
Re: Re: Re: kráása
jn taky me napad rozbresk :D mimochodem ten sem ted zacala cist podruhy *15* ale sem do toho zazrana jako kdybych to cetla poprvy :D -
-
Re: Re: Re: Re: kráása
jee toe celkem telepatie ja ho čtu taky podruhy *15* *15* už sem u toho jak musi pít krev *3* a taky sem do toho zažrana jako poprvy *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kráása
jj papa a pekny poctenicko *15* -
jj ted když je hezky tak je to lepší *4* ale jak bylo ošklivo tak sem pořád jenom četla *15* ...ach ju ja musim tak pp:-*....zase zítra *15* -
jj jasne :D ja taky numuzu prestat ale tak treba du na pocitac nebo ven hlavne nesmim mylset na to ze chci cist :D *15* -
joo to ja sem si taky říkala ale jak se pustim do čtení prostě nemůžu přestat *9* ale ještě mam před sebou tak 400 stran a toe dobry *15* -
to ja zas tak daleko nejsem... jsem teprve u svatebni cesty... *15* chci to cist co nejdyl a vychutnavat si to :D *3*
-
-
-
-
-
-
narozky
Robe vše nejlepší !!!!!!!!!!!!! at ji to dnes užiješ !!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
film
neviete ci Rob nataca novy film?na stranke www.twilight.sk je medzi novinkami video a fotky kde je vo fraku a s klobukom na hlave????? -
-
Re: film
Je to film Bel Ami (Miláček) podle knihy G. Mauppassanta. Je to o muži, který se pomocí sexu snaží dostat na vrchol. -
-
Re: Re: film
tak to bude velmi zaujimavy film *1* *1* *1*
-
-