Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaaaaa

všem

hele tak si toho prostě nevšímejte a neodepisujte na to.....jeho to vydeptá a pak ho to přestane po nějaké době bavit....prostě na to neodepisujte i kdyby sprostě nadával *13* když je prostě někdo vůl a pomlouvá člověka kteryho nezná...tak je to chudák...mělo by vám ho být líto....čistá závist roba *3*
  • pliincess

vse nej

vsechno nejlepsi si bozi roberte *14*
  • kikines

ježiš

Rob je tak oblíbenej já ho prostě milujuuuuu *14* *14* *14* *14* Diskuzi už má 3 200 to je něco *14*
    • Re: ježiš

za diskuze je seklá,. a to uz dlouho takze ma uz urcite daleko vííc
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: ježiš

se vsadim ze by mel vic jak 4000 *3* protoze tech prani k narozkam nebylo malo.. *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: ježiš

jo přesně taaak *15* a je škoda že se to nenačíta pač by mě zajimalo kolik sme sem už toho napsaliii *3* ..myslim taky tak 4000 *5* ... *14*
  • nykysek

..

edwardcullen12: no jestli tě to baví je sem dávat tak proč ne... určitě plno lidí se na ně dívá.. a jinak máš od něj krásný fotky:-)
    • edwardcullen12

Re: ..

dik *14* snazim se tak vis co ma ho rado plno lidi dalsich tak proc neudelat radist fotkama at je ten den krasnejsi xD
    • Re: ..

Je nádhernej :) přestěhuju se do anglie *14* *14* *8* *14* a budu s ním bydlet ;)
  • bellinka

Mensi dotaz

JJ!...citlive teema!=D..je to jeste cerstve§=D=D *15* *15* *15* ty woe tak to je moc! *15* *15* zabijis me! *15* *15* Mnoo hele jako ja uz jsem tady vyzívala nekolikrat at to nedko rojede poradne!..nejdirv by se melo rozmyslet co se tam bude rikad!..to by melo byt hlavni jakoo!! *15* *7* *14*
    • maj_ki

Re: Mensi dotaz

aha tak to fubec nwm jak by to mohlo být jsem měla trošku jinou představu no ..:) ale nefa *15*
      • deniska-l

Re: Re: Mensi dotaz

jakou??...jen povídej *15*
    • deniska-l

Re: Mensi dotaz

jasny že je to čerstvy *15* jako 13 dní *15* ale naše pouto je silny *15* jj jako první by se mělo fakt rozmyslet co se vůbec bude říkat no *15* taaaak dem vymejšlet ne???...HOLKY PODTE VYMEJŠLEET!!!!! *15* AT MŮŽEME ZAČÍÍÍÍT!!! *14*
      • mysak.kol

jsem asi mimo. o co jde?! *7*
        • bellinka

Re: Re: Re: Mensi dotaz

Mnoo takze pokusim se zkracene a pochopitelne!...
          Takze budeme delat video kde se bude neco rikad ooo Stmívání podrobne potom mno a mezi vsechny ty nase blaboly dame naky fotky a v pozadi bude hrat pisnicka od Roba!:)
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz

jeee no krásně si to řekla *15* šikulka moe *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz

mno rekla jsme to ale porad jak torikam dokola to az moc zkracuju a pak nikdo nw o co jde ale aspon neco zejooo! *15* *15* *15*
      • bellinka

Ty woe nezabijej me porad *15* *15* uz od prvniho dne naseho pevneho,silneho a cistliveho vztahu tak me porad zabijis takhle tu moc dlouho nevydrzim jakoo! *15* *15* *15* Joo mno jasny dem vymyslet!..ehm *15* *15* Takze ja ybhc tam treba reklaa! *15* *15* treba mohlo by tam byt Ahoj nadseni fandova Stmívání nebo nec takovyho *15* *15* a dal ja nwm co tam rict abyto nebylo zase az tak slusny vis co?! *15* *15*
        • deniska-l

promííííííííín *15* to fakt nemám v úmyslu *15* ale prostě e to tak náš vztah je nerozbitny *15* y sme prostě propojeny *15* jako jinak to nevidim *14* jj a ahoj si myslim že je fakt super *15* takže začátek máme sme dobry...teda vlastně ty *15* nechci ti brat tvoji slavu *15* ale ted váážně chtělo by to i něco zabavnyho aby je to fakt bavilo *3* TAK SE PLSKY ZAPOJTE!!! *15* BEREM VŠECHNY NAPADY ŽE JO *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz

Ach *14* *14* *14* *14* *15* *15* *5* Mno jaa vim normalne jsem nejchytrejsiii *15* *15* nee simte tady kdo co rekne je napad vsech jasny holky? *15* *15* A FAKT ZAPOJTE SEE! *5* *5* *3*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz

ach ..kráásnéé vyjádřeníí *15* joo to teda seš *3* prostě nijak to nejde *15* tak vono jako důvod je celkem jasnej vid..když seš věštkyně to se ti to mluvííí *15* *15* *15* myslíííš že se někdo přida?? aby sme hlavně vymyslely co tam říkat?? *15* snad jooo *15* pokusime se to dat dohromady *15* takže AHOJ *15*
        • deniska-l

promííííííííííííííí
  • debussygirl

Narozeninky

Takže ...všechno nejlepší Náš Robe *14* *14* *14* A ať seš aspoň dalších 50 nebo radši 100 let tak kráááásnej a úspěšnej jako teď. Protože my tě tady všechny nehorázně žerem ...tak ať můžem dááál. *1* *1* *14* *14* Robert 4ever *14* *14*
  • kikines

ježiš

Já Roba prostě miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Zážitek

Uživatelko wiki:

Tak ty si měla tu čest ho několikrát vidět jo? Doufám, že se s námi o tento bezva zážitek podělíš... A při jaké příležitosti to prosím bylo???
    • Re: Zážitek

já ho viděla,bábi bydlí v Londýně v Mortlake a Pattinsonovi maj dům o něco dál...sice už je to delší dobu,ale myslim,že se nijak nezměnil...je to fakt kus *14*

PS:Wikki1 nějak o tom pobychubuju,že jsi ho kdy viděla *3*
      • Re: Re: Zážitek

Fakt??tyyyjoo tak to se máš.Máš o dněj podpis nebo fotku nebo tak něco?? podpis určitě jo ne? *3*
        • Re: Re: Re: Zážitek

samozřejmě,že mám podpis *3* sice jsem se styděla jako blázen,ale nakonec jsem ho o něj požádala *4*
  • *14* *14* *14* *14* *14*
  • elizabethd

Pls Téma

Tak nahoďte pls nějaký téma,je tu nuda... *9*
    • deniska-l

Re: Pls Téma

souhlasim ...taky se celkem nudim... *4* *3* tak očem pokecáme *3* ...jak se vůbec máááš??? *15* *3*
      • elizabethd

Re: Re: Pls Téma

JJ díkes mám se docela good a ty??? *1*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Pls Téma

joo taky good teda až na ty dementy co nám tad pomlouvaj Robíka *9* a copak je novýho?? *4*
          • elizabethd

Re: Re: Re: Re: Pls Téma

No jo jsou to prostě idioti kteří chtěli něco dokázat ale to se mýlili...No u mně sic nového nenastalo a co u tebe??? *3*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Pls Téma

jj to máááš pravdu..!!...u mě taky nic novýho není *9* ... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit