-
výměna
četla sem že Robert vyměnil Kristen za někoho jiného -
-
Re: výměna
cooože?....a za koho jako??? *9*
-
-
o nej blog
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):) -
Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
http://www.facebook.com/group.php?g id=115180288235&ref=ts#!/profile.ph p?id=100000736119126&ref=ts -
-
Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
Nenapsala si špatnou adresu ?? Mě to nejdeee *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
vymaž v odkazu mezery...
-
-
Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
Holčiny, fakt věříte, že je to jeho profil jo?? -
-
Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
oooh můj bože....nechceš si trhnout? jasně, nikdo z nás nemůže potvrdit, že je to jeho pravej profil, ale kdyby si ho znala..nebo se o něj aspon malilinko zajímala a pak se i s nim bavila...poznala bys, kdyby si na něj někdo "zase" hrál...takže klidni - nepřidej si ho a věř si dál tomu čemu chceš hm? -
-
Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
Trhni si sama a buď laskavě slušná, já tě taky neurážím *13* ... Jen jsem se zeptala, jestli tomu věříte, nic víc... -
-
Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
já neurážim:))) jkdybych urážela tak jsem horší...:)) ne omlouvam se.) každej má přeci svůj n ázor a je na něm jestli věří nebo nevěří...ale tak nezpochybnujte to těm ostatním:))) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
já bych to holky tolik neřešila , stejně nikdo nikdy nezjistí ,jestli jsou to pravdivý , neúplný , mylný , nebo záměrně vykonstruovaný informace , tak zůstavejte v klidu, hlavně bych hledala bezpečný zdroje jinde než v diskuzích , aspoň byste se nemuseli hádat :-)) -
Re: Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
víš co, pokud něčemu věřím, tak si to jen tak zpochybnit nenechám, ne? *3*
-
-
-
Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
Přesně tak Jani.....fakt pro dobrotu na žebrotu tady..... -
-
Re: Re: Re: Re: Robert Pattinson original fcb profil Robert Pattinson © Profile Original & Official® █║▌│█│
nevím teda,na jeho oficial stránkách je uvedeno,že žádný takový profil nemá,právě kvůli tomu,že na fcb a myspace koluje spoustu jeho nepravých profilů *9* -
-
Navíc na jeho oficiálních stránkách není uvedeno, kdy tam ten článek byl vložen že nemá fcb...Dávno si ho mohl opět založit....Ale jak tady píšu, pokud mu nevěříte, myslím že je bezpředmětné aby jste si ho přidávali...a pokud si ho přidáte, tak se ho na to zda je pravý nebo ne neptejte...Vážně mu to dost vadí....To logo © Profile Original & Official® █║▌│█ tam má svůj význam, mějte se hezky:) -
No vidíš a tenhle je pravej.....Založil si ho nedávno.
-
-
-
-
Hele....pokud tomu nevěříte tak si ho prostě nepřidávejte....Dalo mi hodně práce ho najít! A je tam logo originality! To nestačí? Musí to být úředně ověřený....Hlavně se ho prosím na to neptejte pokud si ho přidáte. Je to docela nepříjemný, už tohle byl jeden z důvodů proč ten profil málm smazal. Ta nedůvěra některých jedinců. -
-
tak jsem odeslala požadavek na spřátelení *4* tak uvidíme *3* -
-
Přijme tě to ti zaručuju:) -
-
tak přijmul *3*
-
-
-
Nevidím jedinný důvod, proč by nemohl mít fcb...O Robovi je známo, jak miluje svoje fanoušky a pro sebe si ten fcb nezaložil! Prostě a jednoduše pokud pochybujete o přátelství nežádejte!
-
-
-
-
je to tu chcíplý
vymřeli ste lidičky nebo jak? *1* *1* *1* -
.
wow...no teda, vy ste se tady nejak rozjeli *15* kdyz sem tu byla naposled tak tu bylo neco pres 450 prispevku a ted je jich 688...docela husty *15* -
-
Re: .
tojo a kdyz se diskuze zvrhne... *15* -
Re: .
*15* to vis no *15* to mas kdyz se vecer nudis *15*
-
-
blahoprani
sice trochu pozde ale preci!takze....
Just for you all this delay.
You mind me serene.
You what they amazing and perfectly.
Now and have you Congratulations for your birthday,to yout 23 birthday.
Show as all harms and how good you can,either by the was now.
Happy birthday Robert *14* *14* *14* *14*
Tod moje rec! *15* *15* hlavne si to nidko enprekladejte je to moje uleva z duse! *15* *15* *14* *14* -
trapárna!
Takhle zneuctít Edwarda *9* http://www.youtube.com/watch?v=8_7PM5eZssI&feature=related -
-
Re: trapárna!
hej tak tohle uz je trochu moc *9* *8* trapáci:http://www.youtube.com/watch?v=EvUTn5YH2jI&NR=1&feature=fvwp -
i kdyz by me to melo nastvat jako vernou fanynku musim se gebit xDDD -
ubohost!!!!!!! *16* *16* *16* *16* -
hmm pekna traparna -
jojo přesně ....je to debilní *9* ...ale taky nwm jestli se smat bo byt nasrana *3* -
nevím jestli se mám smát nebo nadávat *1* *8*
-
-
fakta ?
Ahoj, chtěla jsem Vás požádat, o sepsání informací, co o tomto herci víte. Naprosto cokoli, od značky cigaret co kouří po mazlíčky z dětství. Prosím pokud někdo máte zájem, odpovězte na tento příspěvek a pomozte mi vypracovat seznam. (pokud se Vaše informace budou lišit, nehádejte se, jen k tomu napište zdroj, odkud víte své ) Děkuji moc Niki
POKRAČOVÁNÍ Z 4 STRANY PŘED TOUTO :) DĚKUJI MIŠCE ZA POMOC -
-
Re: fakta ?
Mám doma jeho trenky, používám je jako rohožku, chceš? *3* -
-
Re: Re: fakta ?
das? -
on se jenom nudí tak se musi nejak zabavit jako at se trosku vibije kdyz mu to pomuze....:D -
-
Re: Re: Re: fakta ?
Nevybíjím si tu zlost, bavím se tu nad vašema stupidníma reakcema na mne. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: fakta ?
jezs to je to sami ne ale tak se bav me taky bavi videt tady nejaky ty stupidni lidi .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fakta ?
diky cau -
Tak superstáár?! To mluví za vše, konverzaci s Tebou proto považuji za ukončenou. *5* -
ted se mi zrovna povidat nechce protoze se koukam na supertar ale tak jo: mam tam Roba ,a neni teplej ,proc by jako pred tim chodil s tolika holkama a ted s kristen trosku premejsleni by to chtelo a ne jenom rikat ze je teplous pro urazku a pobaveni s jeho fanouskama.naslysenou! -
Ano, kamarád mi udělal fotku, to jsem byl zrovna naštvaný. *4*
A koho tam máš Ty? Copak je to za homosexuála, v té Tvojí ikonce, povídej mi o tom! *5* -
no to nevm jestli sem to ja ale na tom profilu vidim jeden trapnej obrazek s urvanym chlapem bo o to je -
To nejspíš vidíš sama sebe *4*
-
-
jezs to je to sami ne ale tak se bav me taky bavi videt tady nejaky ty stupidni lidi tady..
-
-
-
jak keca,ale kyztak me je posli :D -
TY PIČO ROZBIJU TI HUBU A KRISTEN TAKY!! *1* *5* *8* *8* *8* *8* *5* *13* -
-
zajímavá reakce na původní příspěvek... zase jedna "dospělá" slečna se "skvostným" slovníkem -
-
*14*
-
-
To je milé, Ty budeš asi chytré děvče, viď?
Divím se, že Tě ještě nikdo nesmazal, mě mažou co chvíla. *9* -
-
co se opicich po moji vete to nemas mozek na svoji bo co, jo a este neco , pari ti to ze te mazou udala bych to asi stejne -
-
no tak to je jenom tvuj problem,aspon mi sem uz nebudes doufam psat kdyz mi nerozumis -
Ty, vůbec Ti nejde rozumět, až se naučíš psát, tak reaguj. *4*
-
-
-
-
heej tadyta diskuze je snad pro jeho fanoušky ne ?:( jestli ho nemáš ráda,tak tuto sem nepiš je to ošklivý ...my ho rády máme -
-
Já ho rád nemám, a proto to tady dávám patřičně najevo, a jestli mně ještě nějaká hustokrutěpřísná fiflenka z toho davu tady smaže, tak ať se těší na moje vzkazy. *16* -
-
smazat smazat smazat!! -
škoda že nemam tu pravomoc tě smazat, docela by mě zajímala tvoje výřečnost. To, že ho nemáš rád přeci neznamená, že musíš urážet nejen jeho, ale i jeho fanoušky.
Říct svůj názor může každý, ale měly by ty názory alespoň za něco stát a mít nějakou úroveň, to ale neplatí jen pro ty, co jej nemají radi, ale i pro faninky. -
-
néé chci to videt -
Aha, a copak bys ráda? Myslím, že bychom tuto diskuzi přesunout raději do vzkazníku, co říkáš? *3* -
ne to tedy nejsem, zahrabat, no překvapil jsi mě, čekala jsem něco přeci jen zajímavějšího, asi sem tě přecenila... -
Škoda, že nemám tu pravomoc Tě zahrabat, možná by to tak bylo lepší pro nás všechny.
Nejsi ty náhodou převlečená Terezka? *1*
-
-
-
-
-
jo a ještě jsem si tak vzpomněla, když jsem ho ted viděla s brejličkama, že má hrozně citlivé oči a proto je v Twilight ta scéna, jak vychází z auta, s brýlemi, protože už to jeho očíčka nezvládala, pokaždé mu trvalo hodinu, než si nasadil ty čočky a trpěl u toho, jak pes, chudáček. Chodil 4x týdně kvůli tomu k očaři -
-
zase se ukazala expertka *3* klanim se :)) kez bych i tohle vsechno vedela ja.. <3 -
chudáček... jéjé skořicový cerálie mňamí:)
-
-
no, pokud jsem ta Miška já, tak nemáš zač...mimochodem, víš, že Robert miluje flanel a nosí spodní prádlo značky Fruit of the Loom? a jeho nejky knížka je Exorcista? A zbožňuje řecký jogurt s 0% tuku a příchutí borůvek nebo jahod? Já už nevím, jestli jsem to sem psala. A že mu všichni z počátku nadávali za ty dlouhé vlasy, ale on si je nechal na truc a když mu potom říkali, že už si je musí nechat, tak je natruc ostříhal? Je to rebel, je to buřič! *15* *15* A nebo, že miluje skořicové cereálie? A že hrával v kapele s názvem špatný holky? A že rád sleduje reality show American Idol, nebo X-factor a jeho další klony (u nás superstar, nebo originaal idol) že se mu líbí song od Kelly Clarkson "I want you"? A že má rád skupinu Kings of Leon? A už mě zase nic nenapadá *3* *3* *3* *3*
-
-
facebook
prosim vsichni co mate Facebook nezapomente se pridat prosim !
http://www.facebook.com/album.ph p?aid=116655&id=163870074563#/pages /Boj-za-Twilight-herce-v-Cechach/16 3870074563
je to stranka pro to aby prijeli na premieru eclipse do cech! -
..
-
-
..
-