-
WOOOOW
TeĎ jsem si přečetla článek a Eclipse a všichni herci z Eclipse jsou nominováni za nejhorší herecké výkony a Eclipse ja nejhorší film. *16* *16* *10* *8* *5* A rob jako nejhorší herec . *16* Jsem rozzuřená. *16* -
-
Re: WOOOOW
to je nějaká sra*ka ne... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: WOOOOW
Bohužel, opravdu byl Eclipse nominovaný na Zlatou Malinu, a né jen v jedné kategorii. Tady se můžeš podívat, kde všude je nominovaný
http://www.intoxicat ed.cz/index.php?subaction=showfull& id=1295898724&archive=&start_from=& ucat=16&
Ale jak jsem psala, nic to se mnou nedělá, jen se tomu směju *15*
PS: v odkaze možná bude mezera
*3* -
-
Re: Re: Re: WOOOOW
to někdo udělal schválně, ne...když to vyhrává na nejlepších filmech hercích apod., tak to ted nemůže bejt tady....jako nejsem žádnej odborník.. *15* *15* ale rozhodně to nejhorší film není... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: WOOOOW
No udělali to papalášové z Ameriky, kteří si myslí, jak moc jsou důležití a že všemu rozumí a říkají si "odborná komise či porota" *15* Podle mě to jsou ti samí, kteří rozhodují i o tom, který film bude nominován na Oskara. A jak jsem psala už hore, jsou to zřejmě magoři, protože na Oskara nominovali jako nejlepší film roku 2010 Toy Story 3, což absolutně nechápu *15* Jako samozřejmě, že Eclipse není tak moc dobrý film, aby se mohl ucházet o Oskara, ale tohle si podle mě taky nezaslouží. Jsou mnohem horší filmy. Mě to ale fakt nějak nebere, jelikož takovýhle ceny, kde o vítězi rozhodují joudové, který ty filmy ani neviděli, mi přijdou směšný. A u těch ostatních cen, kde Eclipse vítězí, tam je vidět, že rozhodují fanoušci a diváci, tudíž je vidět, že jim to líbí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOOOOW
je to celý nějaký zamotaný, ale já už tohle řešit nemůžu...:-) podle mě jsou stejně tyhle velký soutěže většinou podplacený, protože jinak by nemohlo být nominovaný toy story, jak si říkal....-) to je prostě blbost...to mohli rovnou nominovat Shreka neba Jak vycvičit draka...je to stejný...
Eclipse je prostě nej a ať mi ostatní třeba políbí...:-*
-
-
-
-
-
Re: WOOOOW
Nebuď. To chce klid, jelikož ti lidé, kteří vybírají do nominací na Zlaté Maliny většinou ty filmy ani neviděli a nemají vůbec ponětí o co tam jde, jak je to natočené a tak. POchybuji, že všichni ti kritikové poctivě koukali na každý film, který byl uvedený v Americe do kin a dělali si poznámky, aby pak mohli říct "jo, tyhle filmy jsou nejhorší, tak je tam dáme". Vem si, že když byli další ceny, třeba Movie Awards, People choice awards a další, tak tam Eclipse vyhrálo. Takže tohle bych zase až tak jako katastrofu nebrala *3* Vem si loni. Zlatou Malinu vyhrála Sandra Bullock jako nejhorší herečka roku a den na si došla pro Oscara jako nejlepší herečka roku. Takže v tom mají pěknej bordel *15* -
-
Děkuju *4* -
-
Re: Re: Re: WOOOOW
Není za co *3* Teď jsem se třeba dozvěděla, jaký filmy jsou nominovaný na Oscara a představ si, že tam je film Toy Story 3. Chápeš to, takovýhle film, ještě ke všemu kreslený a je nominovaný na Oscara v hlavní kategorii - Nejlepší film *15* Neřekla bych zrovna, že Toy Story se může ucházet o titul nejlepší film roku 2010 *15* Takže tady je vidět, jak jsou ty nominace fakt ulítlý *15*
-
-
Přesně. Mě to třeba vůbec nebere, že jsou nominovaní na Zlatý Maliny. Já mám na tento film svůj názor a nějací blbečkové z Ameriky, kteří taky podle mě film ani neviděli mě vážně nerozlobí. Film se mi líbí, myslím, že herci odvedli dobrou práci, režisér také odvedl dobrou práci, hudba se hodila, triky dobrý, takže já jsem spokojená *3* Samozřejmě, že to není film, který by mohl být nominovaný třeba na takovýho Oscara, ale jak psala tady nahoře Vendy, vyhrál Eclipse nějaké další ceny, které se udělovaly loni a které vybírali sami fanoušci *3* Takže já bych určitě rozzuřená nebyla *3*
-
-
-
...
nojono.... já zatim mrtvá nejsem, ale hrozně mi nefungovali osobnosti...nevíj jestli ještě někomu(já vím jen o jedné)
ale prostě to nešlo no...:-)
ale už sem...
a ve čtvrtek jdu konečně na Vodu pro slony...tak se nemůžu dočkat.....:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ...
Já s kámoškou pudu (snad) už ve středu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ...
my chtěly ve středu do Budějovic, ale to by nás asi na intru nepustili, tak půjdeme až ve čtvrtek...:-) -
-
Re: Re: Re: ...
To já naštěstí v Budějovicích bydlim, ale asi pudu sama, páč moje kamarádka nemá čas, sice mi to je blbí jít bez ní, ale já to prostě nevydržim... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Ale já na ní stejně počkám, taková já nejsem, ale když jde o Roba, tak jsem neovladatelná, takže za sebe neručim *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
no my kdyby jsme šly ve středu tak bysme se do Třeboně vrátily bůh ví kdy a to by se vychovatelkám asi moc nelíbilo... *16* *16* ...ted ale zase půlka holek nechce, protože je složitější vypadnou dosud přes studijní klid...fakt děs...:-DD takže až ve čtvrtek... *9* *9* každopádně to asi nedospim...:-) -
Re: Re: Re: Re: ...
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
Re: ...
mě to šlo dostat se sem ,ale do diskuze ne *9* *9* -
-
Re: Re: ...
jo to já osobnosti zapla, ale nemohla jsem se přihlásit a do diskuse to taky nešlo...prostě na prd no...:-) *3* -
-
Re: Re: Re: ...
mě nejde se přihlásit do diskuze :( nevím co mám dělat *9* *9* *9*
-
-
-
-
hlasujte pro Roba
ahojky nějak nám prohrává tak hlasujte http://www.accessatlanta.com/entertainment/content/entertainment/stories/2009/02/09/pop-culture-vampire.html *4* -
-
Re: hlasujte pro Roba
Protože mám taky Roba ráda,tak každýmu pošlu tento odkazík aby hlasoval...Souhlasíte??? *3* *5* -
-
Re: Re: hlasujte pro Roba
jééé fajn nápad hned jdu na to taky *1* díky za typ *15* to mu určo pomůůůže!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
tak už jsem to rozeslala pár lidem ...a slíbili že hlásnou tak uvidíme *3* několik lidí mi slíbilo že pošle odkaz i dál nooo tak možná *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
přidávám se k vám....fakt je dost pozadu a to se divím..já ty ostatní upíry ani neznám ale byla by to škoda kdyby to takhle projel *9* *9*
-
-
-
J, to bude super !
-
-
NOO docela silně prohrává *10* *9* ...musíme každá pro něj hlasovat a určo to dotáhnem *3* nenecháme ho prohrát *5* *14* *14* *15* -
-
Jo hned jsem hlasovala *1* -
-
tak toe fajn mi to nějak zvládnem *5* musííme *3*
-
-
-
Jak je to možný ): LIDI POVINĚ KAŽNEJ ASPOŇ JEDEN HLAS, JASNÝ ? xD -
-
ale na tom blbý je že se může hlasovat jednou za hodinu... -
-
*tak co -
-
Re: Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
musíme se hold všichni snažit aspon ho dotáhnou na 2 nebo 3 místo to by mohlo stačit ale stejně by bylo nej kdyby vyhrál -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
jj to by bylo...du hned hlasovat *3* *5* *5* musííí se aspon umíístit *1* ROB JE NEJ....!!! *14*
-
-
-
Tjn ale když se budem všichni hodně snažit tak by mohl VYHRÁT.. nooo tak už by to asi nedohnal ale takco xD
-
-
-
-
Všechno neeej !!!
Ahoj robíku tak už je tu ten den !!! tvoje narozky !!! doufám že to pořádně oslavííííš *5* *5* *5* a neblbni s tim alkoholem :D:D:D *15* ... jinak bych ti chtela popřát všechno nejlepší hodně štěstíčka i zdravíčka a at se ti daří na filmove scene *15* mtr -
Re:Eclipse
úpa LuXuS video *1* -
?
Ahojík, chtěla jsem se zeptat jak poznám kdo je správce osobnosti? Děkuji. A jinka Edward forewer :-* -
-
Re: ?
Poznáš to podle toho, že má u svého nicku červenou hvězdičku (jako já ) nebo žlutou - to jsou hlavní adminové a najdeš je v seznamu vpravo nahoře. Ovšem kdo je správce u jaké osobnosti, si musíš projet v seznamu jeho fanoušků, takto oficiálně udělaný seznam ještě není.
hezký den hudy -
Re: ?
To nepoznáš ... musíš hledat ... *4* A nebo se skus zeptat kakadu *4*
-
-
¨robert
je nejhezci na celym svete , jedu do anglie bye!! *15* *14* -
-
Re: ¨robert
NAPROSTO SOUHLASIM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Hustěěěě
Tak to je teda hustýý *1* *1* *1*
Vy jste tak dobří že jste překonali (sice ne o moc ale super)diskusi na Stmívání... *1* *1* *1* *3* -
-
Re: Hustěěěě
vážím si toho *15* -
Re: Hustěěěě
ale hlavne to necti!!!! *15* *15* *15* dost se to zvrhavalo od tematu *15* *15* *15*
-
-
Ahoj videli jste nekdo parodii na Stmivani? Jmenuje se to Vampiri nebo Vampire suck a je to fakt dobra parodie od tvurcu Scary movie. *2*
-
-
jojo... to už myslím vidělo hodně lidí :) každopádně je to největší prča... někdy jsem nechápala jak nějaký scény mohly vůbec někoho napadnout... *7* *7* *15* *15*
a jestli to někdo ještě neviděl, tak rychle dohnat :) -
-
tjn prča největší...chlámala jsem se jako cvok:Dmám to i stažený v kompu *1*
-
-
-
vsechno nejlepsi k narozenuinam at se ti dari mame te rada a prijed nekdy do Cr jsi nej vampire boy i love you