Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tyna.bn5

I love you

Miluju tě LÁSKO?Jsi tak krásnej! *4* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Magor nesnašim ho neni vubec krasnej je divnej mně se nelibi*12**12**12**12**12**12**12**12**12**12*
  • Prosím Vás,nevíte jak se jmenuje nebo kdo složil skladbu,kterou hraje Edward v 1.díle na klavír?
    • Clair de Lune - Debussy
    • Bella's lullaby-Carter Burwell :D
      • Verunkaf
        Moc děkuji!!!Je nádherná *14*
        • Nemáš zač:D a máš pravdu-je nádherná:DD
  • vodka-s-dzusem

Mňam =c*

šukézní*sladkej*roztomilej..*k sežrání =)) *14* žeru ho.. =c***
  • renesmee

se stárnutím renesmee je to v rozbřesku vysvětlený, nebo když ne, tak někde na netu. ona po narození stárla hrozně rychle, ale zhruba v 6 letech by se to mělo zastavit a měla by zůstat takhle malá navždy .. tak asi tak
  • pro bellinku

Všichni jsme jen lidé a jsme omylní. Věřím, že knihy i filmy se vám budou líbit, i když mně asi ne. Mně se nejvíc líbil Twilight a dopustit na něj nedám. Na závěr pro bellinku: možná to byl jen překlep z tvé strany, ale možná taky ne - já jsem mužského pohlaví. Ne že by mi tolik vadilo, že jsi to o stránku níž spletla, ale to víte, my kluci jsme egoisti a jsme na to hákliví, když si nás lidé pletou s ženami. V budoucnu si na to dejte radši pozor. Co říkáte na Roberta, že si prý nemyje moc často vlasy? Nevadí vám to? Sám to někde na youtube.com přiznal v rozhovoru.
    • mysak.kol

Re: pro bellinku

jeho vlásky? to, že si je nemyje každý den, neznamená, že je čuňátko ne? to musí být každý den naložený ve vaně s šamponem na hlavě? podle mě to je přehnaný, prostě chtějí vyšťourat nějakou špínu a že to řekl Robert? to je možný, ale oni jsou novináři šikulky, dokáží to překroutit tak, aby se jim to hodilo do jejich špíny. sama Kristen řekla, že Robert jí neskutečně voní a jeho přátelé říkaj íto samé, že nikdy nesmrděl jinak, než voňavkou, nebo mýdlem a když, tak byl po dlouhý cestě letěl rovnou z letiště, takže neměl čas to stihnout. takže mě Robert voní a at si každý říká, co chce. *3*
      • kikines

Re: Re: pro bellinku

mám kámošku, ta si myje hlavu jednou za týden a vypadá to jako by je měla umytý *4* *4*
      • kikines

jj přesně souhlasím s tebou *3*
      • nik011

souhlasim, je best
    • bellinka

Re: pro bellinku

Tak za to jediny se ti omluvim..ale za nic jinyho!...
  • kaculencicka

A TEĎ ODJINUD....

TAK U MĚ TO POZÍTŘÍ VYPUKNE-ČTVRTEK,16.50 HOD.,NEDOČKÁM SE....JEŠTĚŽE POVINNOSTI PŘEVLÁDAJÍ A VYTRHUJÍ MĚ Z TRANZU.... *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14*
  • presne ja myslim ze zavidi Rob je borec a je jedinej kdo nepropadl slave je best a kdo ho nema rad ok ,ale psat o nem takove kydy to je ubohe chtela bych videt tebe rebelka(inkognito)on je nej a ty mozna taky ale jsi divna a otazka ZNAS HO VUBEC
  • Peníze nejsou všechno!!!

• dcl peknej hlavne ve stmívání
    • jako upíra bych ho též brala *15* ale moc me k nemu nesedi ty vousky... ale to je asi tím že ho znám ze stránky upíra... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit