-
jj
přimo proč v Čr..proč ne v americe je to v
pytli -
uz je to tu...
takze, v prvni rade bych ti chtela poprat vsechno nejlepsi, hodne zdravicka, stesticka, uspechu a hodne lasky... je to tvoj den, tak si to uzij!!! happy birthday *14* *14* *1* -
pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli
Pro antidicaprio ja tě naprosto nechapu,
ve fanclubu J.Deppa pišeš jak je Dicaprio sladoušek kterej neumi hrat a pak si pišeš na tady ,když Pattison je to samy akorat vypada jak když vylez z kanalu a všechno zakončiš prosloven:věrnej fanoušek se o herce zajima i když neběži zrovna v kině. -
-
Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli
tak se v tom nějak ztrácím a nějak nechápu, co tím chtěl básník říct... *9* -
jako že Dicaprio a Pattinson si jsou podobný , jo? a kolik že ti je prosimtě? :-) -
není to to samí,ani omylem!je to muj nazor !proostě kapra nesnašim není mu v ničem podobnej. nechapu jak mužeš tyhle dva světy vubec srovnavat *9* -
-
Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli
Ted rozhodně nemyslim vzhledově,ale hereckym výkonem.R.Pattinson je něco jako Megan Fox(zaze nemyslim si,že jsou si podobny).Ona je hezká a tak vlastně nehraje jen tam ukazuje jak ji to sluši.No a Robert dělá to sami,jeho kariera je postavena na tom jak vypadá(a že vypadá fakt dobře).*14* Jo a jen pro zajimavost kapra přimo nesnášim *16* . -
-
Re: Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli
ale podívejme , dokonce filmový kritik :-)) nezlob se , chápu , že to nemyslíš špatně, ale zaráží mně , že opravdu máš tu drzost posuzovat , jak kdo hraje dobře nebo nehraje a tím nemyslím jen Roberta.myslím , že k tomu nejseš ani minimálně kompetentní.takže chápu , že je to tvůj názor , ale to je asi tak všechno :-)) -
-
Re: Re: Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli
Pro marsk602 :Hele a proč bych nemohla hodnotit herecky výkony? *7* A nvm proč na mě utočiš všichni napišou normálně:v tom s tebou nesohlasim a ty hned a kolik ti je prosimtě.Já ti nic nedělam,nijak tě neuražim a doufám ,že nejsem tak trampa jako ten kočičí potah (nebo co to bylo).
Tak nvm vo co ti de i kdyby mě byly 2 roky ,tak jako nebudu člověk a nemam pravo se vyjadřovat. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli
Omlouvám se za pravopisné chyby.
-
-
-
Re: Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli
tak já s tebou teda moc nesouhlasím.. nemusím moc ty sladké krasavce, a to podle mne právě Robert není, to co mne okouzlilo je jeho charisma... a že nemumí hrát? no jestli to hodnotíš podle ságy Stmívání, tak je to špatně... ta role je tak napsaná, tak ji tak strnule, skoro bezemočně musel zahrát, tudíž si myslím, že se s tím popral dobře... no ale to už se asi po několikáté opakuji -
-
přesně, kdo četl celou Twilight ságu, ví, jaký Edward podle knížky je, tudíž i ví, že to Robert zahrál tak, jak měl...:-)) -
-
Tak já sem ji teda četla (ani nvm jak se mi to mohlo líbit),ale když sem viděla kdo má bejt Edward tak jsem se docela lekla je pravda ,že Edwarda asi nemohl zahrat líp ,ale představ si Roberta jako Jacka v Pirátech z Karibiku to by dopadlo hrozně. *1* *9*
-
-
Jo v tomhle máš pravdu soudím ho podle Stmívání, protože ten rozruch kolem toho je naprosto děsnej.Chápu někoho kdo sbírá plakáty,nosí trička Stmívání nebo čte ty knihy,ale když jdu po městě a tam si asi 15letý holky si hrajou na postavy ze Stmívaní(pardon jestli jsem někoho urazila) tak je to docela divny *7* Jo proti němu nic nemam jako R.Pattinson je skvělej,ale ja Edward je hroznej *10* . -
-
Konecne nieco, co je ine ako ostatne filmy.A podla mna je Robert ako Edward dokonaly.Kazdemu sa paci nieco ine to je v pohode ,ale naco tym kazit radost inym.Ja uz davno nie som mala holka ,ale z toho rozruchu okolo Edwarda sa velmi tesim ,po dlhej dobe sa konecne nieco deje .Popredu sa ospravedlnujem za pravopis ale tiez som zblbla *1* -
Máš recht, na to, jaká je to slátanina je kolem toho vážně hroznej rozruch... Netvrdím, že je Pattinson špatnej herec, ale to v čem hraje je docela otřes (alespoň, co se Stmívání týče). A jeho fanynky sou převážně tak zblblý, že zapomínaj pravopYs *7*
-
-
-
-
-
-
Jestli je tohle budoucnost filmu, tak úprímnou soustrast. Doby Stalloneho, Willise a Schwarzeneggera jsou už tatam bohužel, a tyhle novodobé celebrity typu Patizon neznášam *11*
-
-
happy birthday robert.you have a lot years :) bye :)
-
Mensi dotaz
Joo taky si myslim ze se to slusne rozjizdi a to jsme dneska zacaly!..napady jsou skvely!..myslim ze fanosku se pridava porad vi a vic!:)..a jsem rada! *1* -
fanklub
Hele Robovi chybi uz jen 34 fanousku a bude mit 2000 *3* SUPER to by chtelo pak nejako oslavit !! -
-
Re: fanklub
tak to se snad do jeho narozek stihne *3* -
-
Re: Re: fanklub
jasne se musi !! *3* -
-
Re: Re: Re: fanklub
tjn toe to nejmenší co pro něj můžem udělat *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: fanklub
jj on si to zaslouzi.... *4*
-
-
-
-
Re: fanklub
tak to je super až budu mít chvilku časí tak udělám prezentaci jenom s jeho fotkama *14* -
-
Re: Re: fanklub
jj jasne :) ja se tak tesim az bude mit nejvetsi fanklub *15*
-
-
-
!!!!!!!!!!!
JAko synku běž tam odkut jsi přišel a nikoho tu nebuzeruj na tebe tu nejsme zvědaví!!!Akorat nam rozhadaš kolektiv takže zbohem !! *16* -
-
Re: !!!!!!!!!!!
sbohem *15*
-
-
...
tak já ti též přeju všechno nej *1* -
ČLOVĚ TU PÁR DNÍ NENÍ A NESTAČÍ SE DIVIT....
...KOLIK TRDEL SE VYROJÍ...TOMU SE ANI ZASMÁT NEJDE.....ACH,BOŽE,DO ČEHO JSI TO MOZKY DAL....NO,NIC,AŤ SE VYBLÁBOLÍ...A MY-"MILOVNICE" ROBERTA PATTINSONA A EDWARDA CULLENA SI TÍM NENECHME KAZIT NÁLADU....JE TO TAK NÍZKÉ A UBOHÉ CO TADY NĚKTEŘÍ PŘEDVÁDÍ...