Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • swery

edward

*14* tak se nam to pekne zakulatilo ... ve fan je uz 1 500 *3* řekla bych že rob si první místo v desítce udrží hodně dlouho *14* ostatně mu to přeju...jinak tenhle rohvovor z nej nemuzu http://www.youtube.com/watch?v=1DdTJwV8CY4&feature=PlayList&p=E8886C746B169FA2&index=7
  • stárnutí Nessie

Všichni jste vedle jak ta jedle.....Rozbřesk už jsem četla dvakrát a můžu vám říct že to má celé promyšlené do detailu. Nessie zhruba v šesti letech dosáhne dospělosti ( bude ji cca 25let )a pak už dál stárnout nebude.
    • b.e.t.u.l.i

Re: stárnutí Nessie

jako ze bude naporad sesti leta j :D to je divny *15*
  • isabella.swan

Všecho nejlepší k narozkám!!! *4*
  • dakota9

Dvě krávy

Hej lidi, přečetla jsem si tady nejhůře ohodnocené příspěvky a vůbec se vám nedivím. Ty dvě krávy lenka a odyseus to jsou kačeny. Já taky neholduju přeslazeným fanynkám, ale tohle bych nikdy neřekla. Jde vidět jak lidi můžou být protivný a kazit ostatním náladu. Je úplně každýho věc jak kdo a na jak dlouho koho miluje. Navíc Odyseus leze té druhé pindě jen doprdele. A jestli o nás někdo bude říkat, že jsme blbé, tak je to vymaštěná hlava největší. Jestli si to chce slečna chytrá Lenka rozdat kdo je chytřejší jsem pro. Tuhle pindu bych chtěla potkat.
    • nik011

Re: Dvě krávy

tyvl mrte s to sem napsala, souhlas s tebou
    • b.e.t.u.l.i

Re: Dvě krávy

nema cenu je urazet.. kazdej mame svuj nazor tak jim ho neber *3* oni ti zase neberou tvuj :)
      • dakota9

Re: Re: Dvě krávy

Já bych na ně nereagovala, kdyby o nás češkách nenapsala, že jsme blbé. Tenhle názor jí teda vyvracet budu. A divím se, že ty ne (nebo vy ne).
  • luida

H.P.

Ahoj Robert má ve filmografii, že hrál v Harry Potter a fénixův řád, ale vždyť ho v Ohnivým poháru zabili!!!!
    • mkbh

Re: H.P.

No on tam nehrál ale Harry vzpomínal na to jak umřel (jako cedrik) tak to je proto
    • mysak.kol

Re: H.P.

to je pravda, ale ve fénixově řádu je Cedrik v pár záběrech, jako vzpomínky, víš? no taky se mi to zdá divný, ale oni to tak berou. prostě tam v tom je.
  • blabla

no fanousku asi moc ne no *9* *9* *15* nee uz mlćim at se do me nepusti nik011 *15* te holky se bojim *15* no ja mam or. dvdcko *4* a oni ty sceny vystrihli, takze tam vubec nebyl *15* slysel sem, ze mel nejaky problemy nebo co a ze se jim tam nelibil.. jenze kdovi co je na tom pravdy *15* a jinak jako ja sem ted na netu zjistil, ze ten patyzon chodil s Nikki *9* *9* doted mi nevadil, ale ted uz jo *15* jinak ted pujdu cist ty tvoje clanky:)
    • b.e.t.u.l.i

Re: blabla

jo a doufam ze se ti to bude libit .. prece jen je to uz rok stary :D:D
    • b.e.t.u.l.i

Re: blabla

tys to nevedel ze s ni chodil :D a myslim ze nejen to :D *15* ne promin ted zas mlcim ja.. nechci si te rozhadat :P jeje.. taky bych chtla abych se na to mohla podivat.. tak snad casem treba :D nebo mi to on pusti nazivo az budeme manzele zejo :D .. plany do budoucna *15* *15*
      • Re: Re: blabla

ne nevedel sem to *9* zmenil sem na ni nazor *9* nee to zase ne ... ona je proste andel *4* *4* *4* *14* no tak kdyz se dostanes na 1. misto z miliardy co ho chteji, tak bys mi mohla dohodit Nikki *15* *15* ja ti ten jarmark ty sceny klidne poslu *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: blabla

Myslim ze kdyz se budu snazit tak se mi to povede nemyslis? :D ikdyz on je spis na brunety :D ach.. :D no sem Optimista docela :D tak snad treba :)) jo jasny :P kdyz to vyjde tak proc ne :P .. ale oni spolu byli hned po stmivani ale jen chvili asi :))
          Je to by od tebe bylo hrozne hezky :) dekuju :) a kde ty vlastne bydlis? :)
          • Re: Re: Re: Re: blabla

kdoby taky s robem vydrzel delsi dobu? *1* :P nee jen zertuji *15* jsem z velkeho zapadakova jmenem Brno *15* no ja to dvdcko najdu a pretahnu a poslu *15* kdyz budes hodna a pockas *15*
            • lenka-lila

Re: Re: Re: Re: Re: blabla

zatim *1* ale meli by ste si to tema zacit hlidat *3* *1*
            • b.e.t.u.l.i

tak oba :D faajn :P ale musis uznat ze my se o Robertovi bavime..!! *15*
            • lenka-lila

to vy oba *1*
            • b.e.t.u.l.i

protoze trdloo ses jen ty smaozrejme :D:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: blabla

*15* *15* *15* proc te lence nerikas trdlo?! *15* *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

My se neseznamujeme nemam pravdu? :D zname se uz 8 mesicu :P
              a diskutujeme o Robertovi jestli sis nevsimla :P
            • lenka-lila

ne:D ja jen, ze to ma byt diskuze a Robertovi *15* ne seznamovaci diskuze *14*
            • b.e.t.u.l.i

neco proti? :P *15*
            • lenka-lila

takze to vase *14* *14* dopisovani skončilo? *15*

dekuji Bet *15* tobe taky *4*
            • b.e.t.u.l.i

ok jiste :D uz se tesim :)) dekuji :) tak jinak preju krasny vanoce :))

ne to rozhodne nee, ale az vecer *15* pres den tu nebudu *15* takze tak kolem te pulnoci sem napisu hodnoceni *15*
            • b.e.t.u.l.i

hej :D skovej si tu svoji zeleninu! :P ok tak zejtra!! a budu chtit poradny hodnoceni jakykoliv :D diky ze to budes cist *3* bude to cest.. mm.. dvacetiletej kluk z Brna! tyjoo :D sem poctena!
              No kdyby to slo tak celej prosim :) pokud nezadam moc :) dekuji

omlouvam se jeste necetl *9* pustim se do toho zitra slibuju!! ja totiz hledal ten jarmark marnosti a ted to enkoduju a pak ti to poslu... budes chtit celej film nebo jen ty vystrizene sceny kde je ten tvuj paty....Robert? *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

to musej kvuli stmivani nedavat tak najevo .. vem si kdyby se rozesli a v rozbresku (zatmeni bylo dotoceno 29.10)
              by mezi nima nebyla takova ta chemie! ta dokonalost.. mm.. :D hey zase se do toho dostavam :P
              muzu otazku? uz si to cet ? :) libi? nebo jak? :P povez vsechno :D

mne prave patyzon nechutna *15* proto ta prezdivka *15* nee uz sem hodnej *4* ale jako ted sem projizdel foceni vanity fair shoot a ta Kristen a paty__Robert *15* vypadaji, jako by se k sobe meli *15*
            • b.e.t.u.l.i

ja vim, ale tak bylo to na jedny hodne dobry strance o stmivani tak treba to bude jeho.. ale za ten stres mi to nestoji :D a prosim nerikej mu patyzon ! takova skareda zelenina!

*15* aha *15* to me nenapadlo *15* z jakeho duvody si myslis, ze bych chtel e-mail na patyzona? *15* mozna abych mu rekl o to cislo Nikki *15* ale vis ony hlavne tady ty e-maily nemusi byt vubec jeho *3* to muzu udelat i ja a pak se za nej vydavat *15*
            • b.e.t.u.l.i

Ja sem z hradce :D opet mr. Trdlo! :D:D neee.. promin :P no jasny uz hledam, ale kdybys chtel tak byl na netu uverejnenej e-mail na roberta.. :P ale ja radsi nenapisu, protoze bych pak nezvladala to cekani..:)

proc z Hradce *7* No jako za ten jarmark marnosti mi zacni shanet tel cislo na Nikki *15*
            • b.e.t.u.l.i

no tak samozrejme :D jiste ze ti Nikki dohodim :P no zapadakov bych tomu moc nerikala :D ale kdyz myslis :D .. a ja nevim ani proc ale naivne sem si myslela ze ses z Hradce :P .. tak nic .. Brno je daleko :D:( .. juu to by bylo od tebe moc hezky dekuji :) klidne pockam :P
  • elizabethd

Role

Strašně mně štve že v New Moon nebude mít tolik scén Robík jako ve Stmívání...Místo něj tam bude hrát ten hnusák(sorry kdo ho má rád,ale prostě mně se nelíbí) Taylor tu hlavní roli(béééééé)... *9* *9* *9* *16*
    • odysseus

Re: Role

no me se docela libi...a ma bellu rad...co ja bych dala za takyvy dva kluky, co by me meli radi *15* *15*

a myslim si, ze ve filmu se budou snazit tu cast bez edwarda scuknout do co nejmensiho casoveho useku, takze se podle me moc bat nemusite *15*
      • odysseus

Re: Re: Role

mame prece cas az do soboty *15*

a nevim, jak dlouho tu budu *9* sestra tu ma taky profil a navic si taky narokuje pocitac *16* *16* *8* *8*

a vis co je blby?vetsinu temat jsme vcera uz probraly!!!
        • odysseus

Re: Re: Re: Role

chudaku...ale me si vsimaj az moc...sestra je mladsi a strasne otravna(jeji profil je MYKA, tak tam nelez *15* ) a rodice nas porad vyhaneji od pocitace...

tak jaky bude dnesni tema??? *15*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: Role

taky si myslim, ze mu to ve filmu slusi vic,ale myslim si, ze nechce vypadat i v zivote jako jeho nejslavnejsi role...podle me chce byt sam sebou,ne edwardem....
            • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: Role

mas pravdu...to by to vysvetlovalo *15*

a co jit zase nahoru???? betuli by z nas mela radost!!!! *15* *15* *15* *15*
            • swery

ano to vysvetluje to proc se nechce na sebe divat, kdyz pak vyjde film
            • odysseus

a nebo ze se pak sobe nepodoba *15* *15* *15*
            • swery

co ja vim...třeba se mu to nezdalo moc vyvazene *1*
            • odysseus

proc myslis? *15*
            • swery

o si to porucil sam edward *15*
            • odysseus

jo bella normalne vypada a ostatni upiri taky!!! ja nechapu jak se jim to s edwardem tak povedlo prehnat *15* *15* *15* asi nekomu ujela ruka *15* *15* *15*
            • swery

to vis oni chteli chteli rposadit aby vypadal upirsky ale je pravda ze to nekde prehnali zato bella nevypada nikde prehnane namalovana nebo bila to se jim zase povedlo
            • odysseus

ve stmivani byl hezky bilej, ale na nekterych plakatech tu uz prehnali....je tam jak natrenej bilou barvou *15* *15* *15*
            • swery

pravda me staci stavat v sest a vklidu se nasnidat a v 7:10 mi jede bus *15* kdo by to rano stihal nebo se mu chtelo to by musel mit osobniho maskera treba rob ve stmivani byl hezky bilej ale bila bych byt zase nechtela *15*
            • odysseus

a nebo ho nebavi se holit *15* *15* *15* ja nevim, ale me by to nebavilo *15* *15* *15* taky se rano nemaluju, ale radsi si prispim *15* *15* *15*
            • swery

moje rec...asi to nestiha...nebo si pripada vic sexi *15*
            • odysseus

ale mas pravdu...vypada hezky skoro vzdycky(jen to strniste by mit nemusel *15* )
            • swery

no právě *4*
          • swery

dnesni tema ja nevim treba robertovi vlasy ... ja osobne si myslim ze mu to vic sedlo ve filmu nez kdyz z toho ma hnizdo i kdyz to hnizdo je roztomily a taky hezky *14* *15*
            • elizabethd

Mně se taky líbí jak to má ty vlasy udělaný ve Stmívání ale i taky se mi líbí jak to má tedkon,no prostě taková proměna... *1* *1* *1*
        • swery

Re: Re: Re: Role

aha *7* blby no ja mam pc pro sebe sem neoficialni jedinacek mam nevlastni segru a ta se uz odstehovala mamka je vetsinou v praci nebo si me stejne nevsima a tatka je v nemocnici...takze sem furt sama doma a to me nebavi *9*
          • swery

tak ja nevim co dal probirat *15* treba kde presne v jaky meste bydli
      • swery

Re: Re: Role

e ty ses tady super neska to musime dotahnout na 1 000 *15*
    • swery

Re: Role

musím stát při tobě mě se teda taky nelíbí *5* je to hrozny taky me to stve ze rob tam moc nebude *9*
  • b.e.t.u.l.i

filmy?

Nevite nekdo prosim kde bych mohla jeste sehnat nejaky dalsi Robertovi filmy? *7* Zkousela sem ulozto ale nic.. Zatim mam How to be, Little ashes, HP 4 a Stmivani :) samozrejme ** dekuji :)
    ...jo a ted sem si znovu na csfd poustela trailer na remember me :) oo.. jak se tam smeje v tej knihovne :) sladký *14* :)
    • lidus5

Re: filmy?

Ahoj, já si stáhla myslím na ulozto.cz The Bad Mother's Handbook, ale bez titulků, ale to mi teda vůbec nevadí :D A ještě na dvě části Království prstenu, ale tam je jen málo a má dost zajímavej účes :D , ale jemu to sluší vždycky *14* *14* *14* A Remember me už se taky dočkat nemůžu, mě se děsně líbí jak používá tu vázu jako popelník *1*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: filmy?

jo s tou vazou :D to je dobry.. prej ,tady se nekouri!´ ,a proc je tady tohle? :D:D dokonaly.. :) ja sem to prave na ulozto nemohla sehnat.. :) ale zkusim znova :)
    • xcornelia14

Re: filmy?

Dneska mám narozky tak budu milá a pomůžu ti:D
      Takže zkoušej anglické-americké stránky a torrenty.. tady nenajdeš ani smítko protože to tu není.. jkaoby povolený;)
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: filmy?

a nejakej odkaz na takovou stranku prosim? :)
  • Luky1987
    Je o ničem celý Patizon
  • elizabethd

Role-pokračování

To se už tolik nebubu rozplývat v kině na sedačce... *8* *8* *8*
    • swery

Re: Role-pokračování

ani já ne ... ja sem rada ze si ty sceny s nim muzu pretocit ale v kine by to asi neslo *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit