-
nessie
proc se Renesmee rika nessie? *7* -
-
Re: nessie
No protože jí dal takovou přezdívku Jacob,ale mně se líbí ta přezdívka už jsem si na ní zvykla... *1*
-
-
Mensi napad
jaa?mno ja uz se ted mam super jsme strasne rada ze se to tu tak rozjizdi!fakt!..jsme rada ze se vsichni tak radi zapojuji!..a co ty jak se vede? *4* -
-
Re: Mensi napad
Deni kde jsi odešla????bšž zpátky na to icq plsky!! *10* -
-
Re: Re: Mensi napad
sem tam jen mi vypad net *15* nerozčiluj se *1* *1* ne sry vtípek *15*
-
-
Re: Mensi napad
tak sem tady. *5* Evy sem tu. *1* -
-
PRO VSECHNY
Hele holky tohle je Peta moje dost dobra kamoska chtela by se taky zapojit do tyhle diskuse ale nak ji to moc nejde pomozte ji se rozkecat!..je tu taky nova!..tak co pomuzete mi s ni?!?! -
-
Re: PRO VSECHNY
no comment -
Re: PRO VSECHNY
NO TAAAK HOLKYY
-
-
-
-
text
Mnoo takze Ahoj nadseni fandova Stmívání(Twilight)... *15* *15* *15* ty woe kdyz me potom nic jinyho nenapada!=D *15* *15* *15* doperdele ja jsem blba! *15* *15* Mno jenomze ty jsi zapomela ze se mi schopnosti jaksi vytratili!! *10* -
-
Re: text
aajo no tak toe ale jen menší detail na to prostě nemysli i tak si nejlepšííí *15* hele toe ještě dobry mě nenapadlo ani to ahoj *15* ja chci aby nam s tim někdo pomoh *15* *3* -
-
Re: Re: text
Ja chci aky aby nam nekdo pomooooh! *15* *15* ja jsme uuplne blba! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: text
tak to teda nejseš ..si nejjjjchytřejšííí *5* my to dame dohromady ....určo..někdy *15* ale pomoc by se šikla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: text
hh prej nejchxytrejsi *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Taaak to je moooc! *15* *15* *15* Joo pomoc by se teda hodila *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: text
tak teda ne nejchytřejší no, ale mimořádně nadana *15* *15* ..toe lepší ne? *15* ach jooo ale moc se nas nezapojuje ale toe tim že tu dneska nikdo není *9* ... *15*
-
-
-
-
-
-
HAPPY BIRHTDAY
já se připojim *3*
Všechnoo nejlepší *14* -
Běžte na Paula Wesleyho a jestli se vám bude líbit staňte se jeho fandou
-
-
Komu to cpeš? To je jako kdyby jsme my napsali na fans stránky někoho a abyse stali jeho fandou. Není ti to trapný?
-
-
Myslela jsem tím:
Jestli se vám Paul Wesley bude líbit můžete se přidat do fanklubu -
Komu to cpeš komu to cpeš komu to cpeš pěkně se opakuješ a není to trapný náhodou tobě???jenom chci doporučit další kusanec takže mě laskavě neotravuj a nepoučuj*16**16**16**16*
-
-
-
:D
videla sem uplne skvelou parodii na twilight :D *15* je to uplne uzasny :D akorat Edward teda nic moc.. na Roba nema -
-
Re: :D
Jestly je to ta stejná, kterou si myslím, tak ta je vážně úžasná *14* *14* *14* Je to ta jak tam hraje písnička od Katy Perry ??? -
Re: :D
a kde jsi to viděla? *15* -
-
Re: Re: :D
dam ti odkaz :D -
-
Re: Re: Re: :D
http://stmivani.wz.cz/22-videa/vypr acovana-parodie-od-profiku/
je to vazne super :D -
-
Re: Re: Re: Re: :D
nejde vám to spustit, protože jste si tam nevymazali tu mezeru v tom vypracovana...si musíte vymazat tu mezeru a pojede vám to *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
to já taky ne... ale když on je tááák dokonalý *14* *14* *14* *14* -
wow ja uz nemam ani jednu myslenku ve ktery by nebyl.... *9* doufam ze nezacnam blaznit *9* -
no to teda je *14* *14* *14* -
jj Rob je buh krasy :) *4* *15* -
aha *1* *1* *1* jo je to ona *1* tahle parodie prostě nemá chybu *15* až na to, že Edward mohl být hezčí *5* Na Roba nikdo nemá *14* *14* *14*
-
-
dik se za chvilu podívám *15* -
-
tak to nevim ze to nefunguje :( *9*
-
-
tak ja zvedava ak c*p a ono Error xD *5* -
-
čoveče moc to nejede betuli *15* *1* -
ou tak to nechapu :(
-
-
-
-
-
-
nejky
Všechno nej Robiku hodně štěstíčka, zdravíška, lásky moc tě lofuju -
-
Re: nejky
taky miluju roba je sexy ma nekdo jeho mail??
jestli jo tak piste *15*
-
-
o nej blog
Ahojky..máš blog,chces se prihlasit do souteze kde muzes vyhrat?...Tak to je to proave misto pro tebe: http://twilarry.blog.cz/0908/prihla ste-se-do-souteze-o-nej-blog ..První 3 dostanou od nas Diplom na přání.Tak nevahej a přihlaš se!....Zápis se konna dole v komentářích....Jo a začínáme zitra 24.8 a koncime 13.9.:):) -
Ahoj Bob já tě miluju.Chceš semnou chodit,
-
ROB JE ŽŮŽO
JE UZASNEJ KRASNEJ A NEJEN ON CELY TWILIGHT NEJLEPŠÍ FILM *3* *14* *3* *14* *14* *14* *1* *3* -
-
Re: ROB JE ŽŮŽO
jOU__ upA miluju vsechno kolem robertA A stmivAni *14* *14* zisi on je tak uzAsnej *14* *1* -
Re: ROB JE ŽŮŽO
souhlasim *14* *4* *4*
-