Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • delinda
    Ahoj,nevíte kdy a kde bude Breaking Dawn turné? *3*
  • bellinka

zacina

TEN KDO SE PŘIHLÁSIL DO SOUTĚŽE O NEJ BLOG U NÁS NA BLOGU www.teillary.blog.cz TAK DNESKA TO VYPUKLO SHÁNEJTE HLASKY!!!!...
    • bellinka

Re: zacina

PARDOON www.twilarry.blog.cz
  • :-)

já si sice myslím , že to není Robertův oficiální profil , ale budiž.dejme tomu. takže pokud nemá na jeho vedení lidi (což by znamenalo , že se k němu nepřiblížíte ani o píď) a pracuje na něm sám,tak se chystáte naložit mu na bedra další tucty roztokanejch fanynek , který toužej po komunikaci , jo? :-))jen ať se hoch zapotí , až přijde večer utahanej z natáčení :-))nenechat ani deset minut na kafe , to je naše heslo :-))
    • lina25

Re: :-)

Na jeho vedení spolupracuje spolu s kamarádkama takže to kafe v klidu stihne....:)Navíc, bylo domluveno, že profil bude navštěvovat osobně jednou týdně a odpovídat na dotazy a tak...Chodí i víckrát do týdne ale to už je jeho volba....Chtěl ho z nedostatku času smazat ale právě proto domluvil s kámoškama že ho zaskočí, předají od něj fanouškům vzkazy atd....
      • lina25

Re: Re: :-)

Ono je pro něj taky příjemné když otevře profil a vidí tolik podpory a uznání od druhých...Vesměs jsou tam normální nešílení lidé, kteří mu rádi popřejí hezký den, nebo ho pochválí atd...Rob sám řekl ať máme trpělivost když odpovídá na dotazy třeba na zprávy, a většina to akceptuje. Na chatu odpovídá v klidu na tolik kolik stihne, a nikdo nehrotí, když zrovna jeho dotaz není zodpovězen....Rob ten profil založil pro fanoušky, a kdyby mu to teda dělalo takovej problém, udržet ho a nezáleželo mu na fanoušcích tak ten profil smaže jak původně chtěl a nehledá jiné řešení( nynější občasný zástup kamarádek...)Ale věřte si čemu chcete mějte se tu hezky....Docela lituju že sem ten link tady vůbec zveřejnila.....
        • Re: Re: Re: :-)

jo , no je vidět , že ty se v tom fakt vyznáš , k tomu se vážně nedá nic dodat :-))
        • Re: Re: Re: :-)

I kdybys to nezveřejnila, tak jako sis to našla ty, najdou si to i jiní... A taky jsem a taky jsem našla ještě jeden profil s logem o pravosti, tak fakt nevím... Ale samozřejmě vám všem přeji ať je to opravdu on a rozhodně si nemyslím, že to není možné...
          • lina25

Re: Re: Re: Re: :-)

*3*
          • Re: Re: Re: Re: :-)

jejda omlouvám se za chyby *9* *3*
  • clanek

ahojky prave jsem se dozvedela že bude v popcornu a 2/09 a v top dívce 3/09 dvoustránka o Robertovi. *3* *3* *15* *4* *14* *14*
    • Re: clanek

Má sestra je do stmívání zamilovaná hlavně do robiho!a chci ji splnit její přání a tak sem objěvila tutuo stranku!!! *5*
  • Ahojky

Vážně vás některé holky nechápu milujete ho jen proto že jste ho viděly ve filmu a ani nevíte jaký je ve skutečnosti.
    Robert je sice dobrý herec a Edward je pěkný ale nic víc. *4*
    • nik011

Re: Ahojky

se ani nedivim ze nas nechapes...
      • Re: Re: Ahojky

No nechápu já sem sice taky jeho fanynka ale ne tak poblázněná. *4*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Ahojky

mno jasne *3* me se Rob libi.... hodne se mi libi... myslim ze hezciho sem nevidela *3* ale za blazna se nepovazuju... twilight sem videla asi 2Ox a knizky ctu uz podruhy.... proste me to bavi *5*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: Ahojky

tak to ja vim, ze jsem blazen!!!!*4* ale v jinych smerech, nez v blazneni po hercich *15* (podrobnosti si necham pro sebe)
            a nikdo netvrdi ze stmivani nejni super(aspon ja to netvrdim) *15* je super,ale nejni samo
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Ahojky

promin... ale ty ses taky v jeho fanklubu... takze ho mas asi taky rada
        • Re: Re: Re: Ahojky

Jo jasně sem a sem taky jeho fanynka ale říkám že nechápu ty holky co jsou poblázněné až moc víš *4*
          • Re: Re: Re: Re: Ahojky

may gat
    • odysseus

Re: Ahojky

hura!! dalsi clovek co ma rozum...tesi me *1*
      • lenkaaaaa

Re: Re: Ahojky

tak to už jsme tři....zachvilku budem mít spolek *15* *1*
        • odysseus

Re: Re: Re: Ahojky

dobrej napad!!! *15* *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

fuj zac efron.... *16* rob je proti nemu andilek
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

njn ale stejne je stmivani nej a Rob taky *3*
            • odysseus

vis co je ironicky? ze to stejny si muzou myslet oni o fanouscich stmivani!!!! *15* *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

Rob ma charizma... *7* *7* A zac ma vetsi fanklub protoze nejaky barbinky uplne zboznujou High school musical ... ble *8*
            • lenkaaaaa

jo dřív se dřív moc líbil zac<fůůůůůj> a teď co se na plátnech ojevil Rob.... *15* nejlepší jsou herci, co mají charizma *1*
            • odysseus

mimochodem...vsimla sis, kolik lidi je tu soucasne ve fanklubu zaca? *7* a to je robert prece ten nej!!! *15*
              *4*
            • odysseus

ja se o zaca taky nezajimam *15* *15* *15* ale rekla bych,ze ty diskuze byly podobný(nerikam ze tam byly stejny lidi)a tehdy byl zac vsude...az me to zacalo silene stvat *1*

jinak az se zase objevi nejakej novej *14* idol *14* *15* tak se podle me zjisti,ze u dost lidi to bylo jen chvilkovy poblaznění... chces se vsadit?
            • b.e.t.u.l.i

tak to fakt nevim.... o zaca se nezajimam.. *13* pride mi divnej... ale aspon se tady neco deje... predtim byla nuda *9* ted aspon rostou komentare... u vsech osobnosti je tolik diskuzi a tady jich bylo tak ´malo a ted *3* je to super
            • odysseus

to jo...robert je hezci...ale nebyly podobny diskuze u zaca po prvnim muzikalu ze stredni? *1*
            • b.e.t.u.l.i

se vi rob je nejvic sexy muz planety a zac je looser *3*
          • b.e.t.u.l.i

to jako delate spolek proti blaznivejm fanybkam ... ? *9*
            • lenkaaaaa

*15* no to by sme asi byli vážně jenom tři *15* mně je to jedno, tak za ním třeba jeďte do Ameriky, když si myslíte, že o to stojí...však ono vás to za rok přejde a pak vás nadchne zase neějakej novej herec....třba druhej zac efron *9* *9* .... *15*
  • b.e.t.u.l.i

:)

vim ze je to hloupy ale taky popreju *15* skoda ze Amerika neni bliz *9*
  • mysak.kol

ahojky

zdravím dámy, jak je? Dlouho jsem tu nebyla, protože jsem naháněla drby a dostalo se mi do ruky in touch se soukromou rodinnou party Roba k narozeninám. a hádejte kdo byl jako jediný pozváán? Kristeeeen!!! Mazec jestli je pravda, že to spolu táhnou. Měla bych radost. Ona by mi nevadila. *15* *15* *3* Miluju Robertaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *4* *14* *14* *14*
    • deniska-l

Re: ahojky

jj taky jim to moc přeju *5* ...myslim že se ksobě prostě hodíííí *4* ...!!!!taky z nich mám rradosttt *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: ahojky

jn moc jim to spolu slusi *3* a kdyz ji Rob chce tak at je s ni stastnej *15*
    • nikous22

Re: ahojky

Jo bylo by to super...ae o tom se spekuluje už nějakej pátek že spolu sou kdo se v tom má vyznat *15*
  • už jste zaregistrovaní? :-)

http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml
  • nickeysunset

nechápu

nechápu ty lidi co tady píšou jak je rob hnusnej a buh vi co všechno eště... nemužu sice řict že je nejhezčí ze všech kluků sem asi na jiný typy ale hnusnej rozhodně nei... nahodou je moc hezkej... a ty komu se nelíbí at sem ani nechodej, tohle je diskuze pro fanoušky... *13*
  • lidus5

Litlle ashes

Tak jsem se celá natěšená včera koukala na program kina: Palace cinemas, že si rezervuju lístky na Litlle ashes na pondělí a oni to nehrají... *9* *9* A přitom psali, že 6.5 to má mít premiéru... Na palace mi odpověděli, že to ztím neplánují... Nevíte o tom někdo něco?
    • Re: Litlle ashes

Já mám film doma, ale ještě jsem se nedívala *9* ...
    • lidus5

Re: Litlle ashes

Jako já to sice už viděla, ale je to tak skvělý, ež chci do kina *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit