Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu

Lidi můžete mi někdo říct, co se děje? Když jsem se asi po 5-ti minutách konečně přihlásila, nejsem fanouškem žádných osobností, filmů, kapel, tak jak jsem byla předtím *9* Prostě nic. Jsem z toho jelen a nechápu to.
  • Ohh já ho miluju :D

Jsem se zamilovala :D poslala jsem mu dopis o autogram :D *14* *14* *14* *8*
    • Re: Ohh já ho miluju :D

ahojky nemohli byste mi taky někdo poslat na mailik nějakou adresu kde bych taky mohla pisnout o autogram.děkujííí mooooooooooooc *3* *3*
    • zzuzinkaa

Re: Ohh já ho miluju :D

neposles mi ho tAky proosim!!robert je nej...miluju moooc *14* posli mi jeho mail na mail proosim proosim:)
    • pro iloverobert

hh a nechces mi poslat jeho mail na mail?:D *14*
  • mysak.kol

co myslíte vy?

tak si říkám, jak je mu asi dnes po flámu. flámoval? SLAVIL NAROZENINY, TAKŽE ASI ANO. nebo je jak my a nechává to na volný víkend? Co myslíte? strašně bych si přála vědět, co teď asi tak dělá (a s kým). Kristen bych mu přála, sluší jim to spolu, ale pokud si najde holku, podle svého vkusu a bude pro něj dost dobrá (což pochybuju, protože taková neexistuje *15* ), budu mu to přát. *7* možná? *15* *15* *15* *15* Miluju ho a moooooooooooooooooc *15*
  • dokoukali jste ten film do konce?? Protože ještě za titulkama je dodatek Volturiových..... jak jim tam ta slečna nese ten dopis o tom že je Bela proměněná...
    • your-darling
      chtěla jsem to dokoukat, ale měla jsem to stáhnutý a tam ten konec nebyl :(
      ale mám v plánu ještě kino, tak se uvidí :D
      • to ty Volturiovi nemohli dát do filmu?
        • your-darling
          nevim... beztak to dělají, aby se na to lidi podívali dvakrát, protože to poprvé neviděli :D :D :D
    • IsabellSwanCullen
      jj já jsem to viděla. S kámoškou jsme měli v plánu tam zůstat co nejdýl, protože se nám nechtělo odejít:D Bylo vtipný, jak se skoro všichni lidi zvedli k odchodu a pak když se tam ta scéna objevila, zůstali stát jako sochy nehnutě na místě:D
      • já sem to taky hned netušila, a je to takový blbý no.... to se fakt na to musí vícekrát jen kvůli tomu konci *15*
    • Tak to jsem neviděla *8* *8*
      • latyka
        já to taky neviděla *8* *8* *8* ještě že na to jdu v pondělí znova,to tam budu sedět jak přibitá až dokonce *1* *1*
        • jako neni to extra dlouhý, ale navazuje to na další díl. Pokud jste četli knížku tak víte o co jde. Nechci prozrazovat :-)
  • Jo no.. Už se na to hrozně těšim :-D
  • myspace

děcka
    pojdme me ho hledat:)
  • další nechápání :)

Takže změna. Vůbec se nechytám v nějakém přihlášení. Můj profil prostě není. Když si dám do vyhledávání svůj nick tak mě to sice najde, ale stav "offline", poslední aktivita v dubnu. Když se zkusím přihlásit, tak prostě nic. A o vlezu do diskuzí ani nemluvím. To se taky nechytám. Můžete mi prosím kdyžtak někdo poradit? Co se s "osobnostmi" děje?

Jinak můj nick tady po přihlášení byl "Vrtulka" *3*
  • Dozvědela sem se,že prý v sobotu umřela Jackie28.To je strašné *8* Nevíte o tom neco?Je i z toho uplne spatne.Doufám,že to není pravda *7* Bylo to v jednom komentáři u Dominiky Myslivcové.
    • Tak to určitě není pravda:) jestli to psali u Dominiky Myslivcový tak to pravda nebude:)
      • jo no, protože jí tam moc v oblibě asi nemají... :D
        • drby já žiju a nevim jakej ubožák si to vymyslel,tomu bych namlátila
      • tyjo fakt to tam je, ale od míši, takže už ani nevim, co si mám o tom myslet *7*
  • elizabethd

Hlasujte

Ahojky,hlásnite prosím pro Roberta zde http://www.hellomagazine.com/vote/g rand-finale2008/menattractive.html ,pokud jste jeho fanoušci... *3* *14*
  • leila00

New Moon

Lidi, tak už je konečně zveřejněný datum New Moon premiéry v ČR !!!! 26.11.09 oficiálně !!!!!
    • Re: New Moon

tak to je úplně úžasný že u nás to bude takovou chvíli po premiéře v americe...a já si vždycky myslela že k nám se filmy dostávají až úplně poslední a ono ne.. *14*
    • deniska-l

Re: New Moon

jako fakt *7* ....tak toe fajn *15* ja už se nemůžu dočkat *15* *3* ale stejnw je to zadlouho... *15*
      • leila00

Re: Re: New Moon

Ale pořád lepší než leden kterym všichni strašili. Na ČR je to docela dobrý.. některý filmy u nás mají premiéru až třeba dva měsíce po premiéře v USA.
        • deniska-l

Re: Re: Re: New Moon

joo to každopádně, ale stejně mi to bude strašně alu utíkat *15* jaaaa se tak strašně těším *5* *1* doufám že to bude tak dobry jako Twilight....bo ještě lepší *3* *1*
          • leila00

Re: Re: Re: Re: New Moon

Tjn.. když se to tak veme tak je to fakt docela dlouhá doba no ): Ale stejně nejvíc se těšim až natočí Rozbřesk.. teda jestli ho ještě natočí ale už jsou fámy i o tom, že mají za Renesmee herečku (sice tomu nevěřim ale dává to takovou naději xD). Tyjo těšim se na Rozbřesk a ještě jsou na začátku točení Novýho Měsíce a netočí Zatmění xD
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: New Moon

tak to j taky ...ale jako nwm jak to udělaj *3* vždyt tam je že Edward nestárne *7* noo uvidíme ....snad to natočej *1* *14*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: New Moon

coo sem to napsala *9* ...*strašně dlouho utíkat... *15* chybička se vloudila *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit