-
už se blížíme k 1000
No supéééééééér už se blížíme do 1000 tak to dneska musíme dokončit do tý 1000... *3* *3* *3* -
Jak Robert oslavil narozeniny?
Rob včera slavil své 23. narozeniny v Glowbal Grill and Satay Bar po dvanáctihodinovém natáčení..
Na jeho oslavě byli Kristen, Ashley a Jamie Bower.. Dorazili kolem deváté večer a odcházeli v jednu ráno.. Fanoušci ho viděli, jak jde k taxíku, tak se s ním vyfotili.. -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
ZÍÍÍÍTRA,UŽ ZÍÍÍÍÍÍÍTRA.....!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *3* *14* *3* *14* PLZEŇ PLAZA TO JISTÍ....O TOM BREČENÍ MI POVÍDEJTE....KRABICI KAPESNÍKU BERU SEBOU....JOOOO A NÁCT MI UŽ TAKY NENÍ....JAK SE NA TO TAK DÍVÁM,TAK KVALITU TADY OPRAVDU UDRŽUJÍ TY CO JIM NÁCT NENÍ,TEĎ SE NECHCI DOTKNOUT TĚCH CO JIM NÁCT JE A TÉŽ PŘISPÍVAJÍ POZITIVNÍM...JEN SI PROSTĚ NEUMÍM PŘEDSTAVIT OSOBU NAD DVACET CO SEM NAPÍŠE TY BLÁBOLY CO SEM PÍŠOU,VSADÍM SE,TĚŽKÝ DĚTI.... -
-
Re: ZÍÍÍÍTRA,UŽ ZÍÍÍÍÍÍÍTRA.....!!!!!!!!!!
Taky souhlas, užij si to tam, je to naprosto úžasný *14* asi půjdu v pátek znova *14* -
Re: ZÍÍÍÍTRA,UŽ ZÍÍÍÍÍÍÍTRA.....!!!!!!!!!!
souhlas *3* *3*
-
-
achjo
jako rob me zacina pekne stvat mohl by se trochu uklidnit, vsude se o nem pise jak se ho zmocnila slava ze je namyslenej atd. *8* jako ja tomu moc neverim ale co kdsyz je na tom neco pravda nejradsi bych ho nakopala do zadku aby se zase probral....do nej bych to teda nikdy nerekla ze se bude takhle chovat *9* *15* -
-
Re: achjo
no já nwm..moc tomu nevěřím...
to že řekne,že mu vadí fanoušci..to se nedivim a ty ostatní věci nevim,ale prostě si myslim že jsou to keci... *7* -
-
Re: Re: achjo
no jako já si to myslim taky,nedivim se že mu fanoušci vaděj,mě by to vadilo taky ,kdybych byla na jeho místě a fanoušci mě pronásledovali na každym rohu.vám by to nevadilo?u Roba se divim,že to ta jeho psychika ještě zvládá,moje by to už nezvládala
-
-
no to je zase blbost *13* ... prosím, hodila by si odkaz kde všude si to četla? -
-
tyyyjo to je prispevku ...jo a cetla sem to v intauch :D a to ze je skromny atd. je taky mozny ja se nechci hadat mam ho asi rada stejne jako vy ale co kdyz je pravda to co se psalo ted v intauch si to kupte a kukejte :D
-
-
to je určitě blbost!!;) :) -
to jo taky jsem to četla,vůbec se mi to nelíbí *10* ale je taky možný že jsou to jen bulvární drby,vymyslej něco aby byli zajímavější,ale nwm *9* já bych teda do něj neřekla že by byl nebo moh bejt namyšlenej,ale jestli je to pravda tak mě štve *10* -
-
ja som zasa čítala úplný opak,že je skromný,plachý...Ale dosť ho trápi stráta súkromia nikam nemôže ísť,niekedy mám strach aby to zvládol.Sláva je krásna vec,ale časom to musí byť už o nervy.Každý po ňom chce,aby bol stále usmiaty v pohode,ale to sa podľa mňa nedá.Doteraz ho chválili,teraz budú písať o ňom zlé veci,aby boli zaujímavý.To si myslím ja *4* -
-
Re: Re: Re: achjo
no já si to taky myslim a upřímně Roba lituju má toho chudák na sebe moc *9* já mám taky o něj strach,obzvlášt aby to zvládl psychicky.takže Robe cržim ti palečky,všechny čtyři *3* *14*
-
-
jo a strasne moc *1* pudem mu spolu neco rict ok -
-
Re: Re: Re: achjo
jojo to jo a bude se divit *3*
-
-
-
-
.......
*14* *7* je fakt nejlepší *3* proč nemůžu žít v Americe,...kdby ste se zeptali nekoho v Americe kde je CR tak by vam rekli ze to ani snad neexistuje....ach joo *9* -
-
Re: .......
a nekteri americani si myslej, ze jeste existuje ceskoslovensko.... *9* *9* -
-
Re: Re: .......
to si myslej i farncouzi *9* a to sou v evrope *9* -
-
Re: Re: Re: .......
smutna skutecnost... *9* *9* *9*
ale ted se o nas vi diky plastice v bruselu *15* a taky se zviditelnime predsednictvim EU(asi pak zmenim statni prislusnost) *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .......
jj pak se prestehuju nekam do ameriky.... treba do Los Angeles *3*
-
-
-
-
no setkala jsem se s tím, že sousedíme s Ruskem nebo že jsme Čína. *3* -
to není pravda...1. nás proslavil filmy, který se zde natáčeli a je jich hodně, 2. nás proslavila Táňa Kuchařová a za 3. sem slavní jezdí na filmový festival v Karlových varech *15* takže takový zoufalci nejsme *1*
-
-
fantazie
ahojky,souhlasim s odysseus.taky uz toho mam plnou hlavu,v my mysli uz je vsechno jako kdyz ctete knizku,vzdycky si neco proste jen tak pomyslim a najednou si hned za tim pomyslim:řekla jsem.no proste sem uz blazen dokonce se mi zda,ze uz sem pochytila naky zlozvyky postav z knizky,ale stejne nemam tak silnou vuli aby sem ty knizky necetla porad dokola a nekoukala furt na film -
-
Re: fantazie
jo jo na film se taky divam pořád dokola xD ale knížku čtu teprv tu trojku ale už jsem u kapitoly 23 xD ale znovu nevim jestli bych to četla to už není podle mě ono protože už vím co se bude dít a pak nejsem překvapená xD
-
-
jj
ttj toje fakt... *3* pařba musí jako bejt *5* *5* *5* *5* -
Rob smrdí
Ahojky, já jsem teď našla na webu článek, že Rob smrdí a že si na něj stěžuje celý štáb. Myslím, že je to kec, on voní už z fotografií. -
-
Re: Rob smrdí
rokaj to pac se rob moc rad a casto nemyje...udrzuje jen dostatecnou higienu -
lži!!!Náhodou Rob nesmrdí!!Jak řekla bellinka on voní!!JJ ta voňavka je cejtit už z tý fotky!! *15* NJN další výmysl na jeho adresu!! -
-
Re: Re: Rob smrdí
jo přesně tak....to z něho přímo vyzařuje *15* a úplně to křičíí ROB VONÍ, VONÍ A MOOOOC *15* *15* ja sem ale blb *3* *15* *4* njn:D *14* -
-
Re: Re: Re: Rob smrdí
ty nejseš blb!!JJ úplně to volá!!Čuchni si ke mě!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rob smrdí
tak kujííí *15* ..jj přesně tak *3* ...on je tak úžasnej *15* *14*
-
-
-
tady má někdo stejnou ikonku *15* *15* *15* -
-
tu ikonku mám podobnou *15*
-
-
Prave nemaji co psat tak si vymyslej takovyhle nedulezity detajly!!
-
-
Neee to sou samy keciiii!..Rob urcite voni a nedky jsem cetla ze nakej jeho kamsok rekl:Robert v zadnem pripade nesmrdi ani ejde den jsem ho necitil bez nake (voneve) vune!..
Neco takovyho to bylo takze i tak je jisty ze nesmrdi!.
No mas pravdu uz z fotek de cejtit jeho vonavka!=D *15* *15* -
-
Tak to jsem ráda, já jsem jim to napsla,kde na to berou právo, že poškozují jeho jméno a jestli se s ním osobně setkali, aby to mohli tvrdit. *3* -
-
Presne! *15* *15* Ale hele i kdyby to byla pravda tak co?..me to teda nevadi sice mam rada kluky co se porad voni jo ale co kazdej jsme jinej!..
Jenomze detajl je ze Robs evoni takze co? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rob smrdí
to by snad ani neslo... on takovej krasnej *15* to je kec ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rob smrdí
No neslo ale vis co kdyby...
Jenomze on nesmrdi!!!!! *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Pro: miss_cullen
Kdes na tom byla xO......ale to je mega...jenom všude nemusí cpát tu Kristen.....a pěkně kecá že už ho omrzela...ale to je čistě jenom můj názor...A že prej teď když zapoměl na Kristen randí s Megan Fox.....Ten má vkus jak .......to vybírá teda moc dobře jednu zadanou kvůli kerý láme srdce Nikki Reed a využívá ji....vymění za bisexuálku Fox!!!!To se to Robert pěkně dopracoval x( Jen tak dál Robe..... *10* *16* *9* *13* -
-
Re: Pro: miss_cullen
bud ticho radsi
-