-
Narozeniny
Všechno nejlepší, Robe, ať pořád točíš skvělý filmy jako bylo Nezapomeň na mě.. *3* *14* -
cauky
mno nic já valím....du se dívat na vévodkyni...něco sem pište...ať zítra můžem navázat *15* pápá -
hlasování
tak už jsem Robovi dala několik hlasů...ale na ty ostatní zatím nemá *9* je to celkem dost velky rozdíl *10* no ale budeme se snažit dál ne? *7* zkusim odkaz poslat ještě někomu *4* -
Happy Birthday
Promiň Robíí, že jsem ti včera zapoměla popřát...Tak opožděně Všechno nej nej k narozkám... *1* *4* *4* -
čaw
čaw viděla jsem stmívání a je to besssssstttttttttttt -
?????
Nějak to tu nepobíram...proč se tady vlastně řeší, jak hrozně Robert hrál ve Stmívání, jak hrozný je herec, jak vypadá jako bezdomovec...??? proč se to řeší tady?? proč si takoví lidé nezajdou ne nějaký web "antipattinson"???? -
-
Re: ?????
já nevm:D ale taky by me to zajimalo:D -
Protože ty asi nechápeš slovo diskuse.To znamená ,že lidi říkají svoje názory(a né jenom bože on je tak sladkej já bych ho nejradšu celýho sežrala atd...)Můj názor je ,že Pattinson je děsnej zpěvák a všechny jeho písničky jsou v podstatě stejný. *1* -
-
Re: Re: ?????
v podstatě s tebou souhlasím , ale slovo diskuze taky znamená , že dokážu svůj názor podložit argumentama a vy rypáci většinou píšete , že Pattinson je debil , je hnusnej , smrdí a podobně .nemyslím tím teď konkrétně tebe , vím že ty to tak nepíšeš.ale tohle dokáže napsat každej malej blbeček a jak se asi proti tomu dá argumentovat?:-))tomu se fakt člověk musí zasmát. -
aha uz som v obraze,kludne si diskutuj *4* mozno budes mat potom krajsi den .Ja si zasa radsej precitam aky je Robert sladky *1* *1* *1* a to mam zas krajsi den ja *4*
-
-
Protože tam by zase lezli lidi, který by tvrdili, že Robert je úžasnej herec, že je nejlepší a že všichni, kdo tam píšou, sou debilové. Není to nakonec jedno? -
-
neni to jedno.Toto je stranka fanusikov.Ja tiez nemam vela hercov,spevakov rada a nechodim na ich stranky pisat aky su hrozny.Respektujem, ze inym sa pacia.Suhlasim s Jankou chodte si vyliat srdce na antipattison web. -
-
Re: Re: Re: ?????
Já taky musím souhlasit, jedno to neni. Tohle je přece fanouškovská stránka,ne? Já třeba taky nemám ráda Taylora Lautnera nebo Zaca Efrona, tak nelezu na jejich fanouškovský stránky a neřikám, jak sou příšerný! Na to jsou přece anti-kluby, ne?! -
-
Re: Re: Re: Re: ?????
já taky nemam rada taylora lautnera ale uplně nesnášim jacoba.
hele a ti co nemaj rádi robíka tak at´ jdou někam mě to nezajímá -
Re: Re: Re: Re: ?????
Souhlasím s tebou, je to váš názor, ale běžte si ho říkat jinam, my o něj nestojíme
-
-
-
-
-
Ahoj, jestli máte rádi Roberta Pattinsona a sjíždíte s všechny filmy jako já, tak sem házim odkaz na film Little ashes, vim jak dlouho jsem ho sháněla a když jsem ho konečeně sehnala, tak k tomu nebyly titulky, nakonec jsem je přece jenom našla, tak jsem to dala dohromady a nahrála jsem to sem: http://download.hellshare.com/little-ashes-eng-cz-titulky-robert-pattinson/8191399
je tam i možnost stáhnout si to zadarmo :) -
-
tak to je super :) Já na to koukala bez titulků a upřímně, měla jsem z toho kulový... Jenom se vrátit domů a jdu to skouknout :)) *3* *3*
-
-
:****
vsechno neeeej nejlepsimu a nejhezcimu clovickovi na svete !!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :****
anooo tak tak
-
-
narozky
bysme mohli udelat nejakyho sraza na jeho narozky *4* *15* -
-
Re: narozky
*3* jooo to by bylo super!!! *15* takováá oslava *1* *5* -
-
Re: Re: narozky
jo ja bych taky něco udělala nejakou pořádnou oslavu to by bylo něco ! *15* *15*
-
-
-
facebook :P
Kdo mate facebook muzete si udelat test jak dobre znate stmivani.. myslim ze celkem jednoduchy *15*
http://apps.facebook.com/jak-dobsje-zn-idhdbd/?_fb_fromhash=46a1d34eb1d1c3a20e6e0439d0cd1381&auth_token=f790f600d961e96d368cd18f49ba51d8&installed=1 -
-
Re: facebook :P
ty neni robert na facebooku?? -
Re: facebook :P
Mě vyšlo : Gratuluju! Jsi fanatickým bláznem do Stmívání!
Každou knížku jsi přečetl/a za pár dnů, hlášky znáš nazpamět i v originále- každé místečko kolem postele máš polepené obrázky a tvé kamarádky už tě nemůžou vystát, protože nemluvíš o ničem jiném...:-)
To souhlasí *15* *15* -
-
Re: Re: facebook :P
Já taky *1* .. nu což, je to pravda *14*
-
-