-
hojky
ahojte, kdyžtak mi koukněte na blog http://www.klapulinka.blog.cz/ budu ráda *1* je jak jinak než o twilight -
-
Re: hojky
mas hezkej blog
-
-
Robsessed
Mno tak stačilo 2x kliknout a našla jsem si nějaký fotky ohledně Robsessed....Rob je tam focenej s Kristen a nevypadalo že by jí to nějak vadilo....dost se k němu měla.. *7* -
-
Re: Robsessed
koho to zajima
-
-
Edward
Edward je božíííí uplně nejvíííc :) Jackob na něj vůůůůůůbéééééééc nemáááá na to je až moc malej!! Edward je sladkej uplne nejlepsi z toho filmíku *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* -
Všechno nejlepší !
Všechno nejlepší Robe ! .. *14* *14*
Jseš ten nejůžasnější kluk pod sluncem ! *14* *14* -
Dobrou noc
Dobrou Robíku budu na tebe myslet.stejně jako ostatní co tady píšou že jo holky? *15* -
-
Re: Dobrou noc
skoda ze si nic z toho nikdy neprecte :( *9* je mi fakt dobreku.... dala bych vsechno zato abych ho mohla poznat osobne..... :( -
-
Re: Re: Dobrou noc
co ty vis...treba by se lek a utek!!! *15* *15* *15* *15* *15* kdyby si to precet -
-
Re: Re: Re: Dobrou noc
ja bych mu to klidne vsechno prelozila :d ale asi by mi musel pomoct google translator :d *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Dobrou noc
ten je na nic....neprelozi vsechno..a hod sem nejaky ty drby z in touche *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dobrou noc
jj swery dobrou a pekny poctenicko :) budes nam chybet :( -
dobrou swery *3* -
neblaznis me uz obcas z toho hrabe vic nez tobe *15* no nic asi pujdu cist knihu tak se tady mejte a snad zitra pridu *3* dobrouuuu *4* -
tak abys vedela....cokoladu nemam rada...
a swery...opovaz se tu neco vyzvanit *5* -
mno vidis jakou mas u nej sanci :) .... a in touch si kupuju kvuli roboj :) ve vsech cislech o nem pisou ... :) mozna sou to drby mozna taky ne :) ale stoji to za to :) ty jeho fotky a jeho oci ... mmm.... on je sladsi nez cokolada :D *15* .... uz zase blaznim co :D -
ja mam taky nastesti hnedy vlasy a u rozbřesku sem fakt uz daleko uz jen 10 kapitoool konecne nemuzu se dos¨ckat jak to dopadne *14* -
rozbresk jsem necetla a nechci o nem nic slyset...pockam si na knizku...a ja si in touch nekupuju...ale chceme prece co nejvetsi diskuzi a zdrdnout drby muzeme vzdycky... *15*
a betuli...ja jsem brunetka *15* -
*15* -
me by jenom zajimalo kdo by si chtel in touch kupovat *16* nejhorsi casak co kdy byl..ovsem hned po blesku ale to sou zese noviny... *3* ty si uz rozbresk cetla??? -
jj jasne :) pisou tam ze ho paris chtela vytahnout na rande ale on ji odmitl :D ze ma radsi brunety a sel s nejakou divnou :D....Miguita Oliver tak se menuje.... ale je divna :D *15* .. ale stejne je na brunety :( a ja sem pitoma bloncka.... hned zjtra se du obarvit :D... no tak to zas ne :D na svoje vlasy sem pysna :D ale kuli robertoj mozna :D zacnu o tom uvazovat :) *15*
-
-
-
-
Re: Re: Dobrou noc
Tak to nejsi sama(béééééé)(budeme držet hodinu smutku-nééé dělám si prdel)
-
-
-
.....
našli j
ste už nekdo roberta na facebook? -
-
Re: .....
ne nenašli on bude spíše na twitteru je tam aji zac efron a vanessa hudgens *14* -
-
Re: Re: .....
jak to vis ze tam ty dva jsou :D *15* -
-
Re: Re: Re: .....
Ja neco nedávno našla na FACEBOOKU ale nevim no *9* *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: .....
no tak tam jich je to si zas dela nekdo legraci ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .....
takze myslis ze je to vazne on? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: .....
bylo to jak oficiální stmívání a pod tím ty hvězdy co tam maj ten učet *7* *7*
-
-
-
-
-
-
idiot
já ho nenávidim robert pattisons býmrama je hrozně hnusnej hezčí je zac vim že se budete hádat: tak co tu dělám když ho nesnášim! ale pravda je taková že sem to jenom potřebovala napsat abych vás probrala ale asi to nepude vy vymydlený mozky !!!! *13* *13* *16* *16* -
-
Re: idiot
Si trapná....Píšeš faouškům Roba,že je ošklivej...Jako komu to cpeš????Tady to nikoho nezajímá..... *16* *13* -
taky ti nekecáme do toho koho máš ráda ty !!! *13* *8* -
myslím že ty taky budeš vypatlenej mozek protože ty co maj rádi Zaca Efrona vypatlaný jsou, mě se 17 again líbil ale né kvůli Zacovi ale kvůli Matthew Perrymu,heleď já na diskuzi o Zacovi nepíšu co si myslim tak sem taky nepiš jo?tohle je diskuze hlavně pro fanoušky Roberta Pattinsona -
-
Re: Re: idiot
v 17 again hraje Perry?!?!? páni. -
-
Re: Re: Re: idiot
jo hraje
-
-
-
ty katy-3 podiv sa na smívání tam je ulně ůžasnej!!! on je krásný a to co o nem pises to si pis nekam jinam... krááá*ooo!!! *16* *16* *16* -
no jááá te uplne chapu tys mela proste potrebu to sem napsat nebo by si dostala nejakej zachvat nebo co?? ale me neproberes holcicko napis si sem co chces zajimava nejses , no vidis to a este se mi to rymuje... ahhahahaha bye
-
-
reklama
Omlouvám se, za tuto reklamu, ale dnes mi byly doporučeny tyto stránky
http://www.edwardandbella .net/
jsou tam krásné fotografie :) prohlídněte si je :) -
Na zrada.pise.cz je new moon online.tak pokud nemuzete do kina tak juknete.ja osobne cekam do kina -
jak to tedy je?!
Chodí Rob s Kris, nebo ne? Vyjádřili se oni dva k tomu někde? -
-
Re: jak to tedy je?!
Robert říká že ne, Kristen taky že ne a že do jejího soukromý nám nic není. Takže.. kdo ví *3* -
-
Re: Re: jak to tedy je?!
Jj, jasný- takže ofiko ne, ale kdo ví jaká je realita... Ale tak kdyby měl s někým chodit, byla bych ráda, kdyby to byla ona. -
-
Re: Re: Re: jak to tedy je?!
Tjn.. ale i tak. Je to v podstatě jeho věc:D -
-
Re: Re: Re: Re: jak to tedy je?!
netvrdím opak *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jak to tedy je?!
Okey:D *15*
-
-
-