Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klapulinka

hojky

ahojte, kdyžtak mi koukněte na blog http://www.klapulinka.blog.cz/ budu ráda *1* je jak jinak než o twilight
    • Re: hojky

mas hezkej blog
  • hougerka.edward

Robsessed

Mno tak stačilo 2x kliknout a našla jsem si nějaký fotky ohledně Robsessed....Rob je tam focenej s Kristen a nevypadalo že by jí to nějak vadilo....dost se k němu měla.. *7*
    • nik011

Re: Robsessed

koho to zajima
  • Edward

Edward je božíííí uplně nejvíííc :) Jackob na něj vůůůůůůbéééééééc nemáááá na to je až moc malej!! Edward je sladkej uplne nejlepsi z toho filmíku *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14*
  • Všechno nejlepší !

Všechno nejlepší Robe ! .. *14* *14*
    Jseš ten nejůžasnější kluk pod sluncem ! *14* *14*
  • hannahmiley

Dobrou noc

Dobrou Robíku budu na tebe myslet.stejně jako ostatní co tady píšou že jo holky? *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Dobrou noc

skoda ze si nic z toho nikdy neprecte :( *9* je mi fakt dobreku.... dala bych vsechno zato abych ho mohla poznat osobne..... :(
      • odysseus

Re: Re: Dobrou noc

co ty vis...treba by se lek a utek!!! *15* *15* *15* *15* *15* kdyby si to precet
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Dobrou noc

ja bych mu to klidne vsechno prelozila :d ale asi by mi musel pomoct google translator :d *15*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: Dobrou noc

ten je na nic....neprelozi vsechno..a hod sem nejaky ty drby z in touche *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrou noc

jj swery dobrou a pekny poctenicko :) budes nam chybet :(
            • odysseus

dobrou swery *3*
            • swery

neblaznis me uz obcas z toho hrabe vic nez tobe *15* no nic asi pujdu cist knihu tak se tady mejte a snad zitra pridu *3* dobrouuuu *4*
            • odysseus

tak abys vedela....cokoladu nemam rada...

a swery...opovaz se tu neco vyzvanit *5*
            • b.e.t.u.l.i

mno vidis jakou mas u nej sanci :) .... a in touch si kupuju kvuli roboj :) ve vsech cislech o nem pisou ... :) mozna sou to drby mozna taky ne :) ale stoji to za to :) ty jeho fotky a jeho oci ... mmm.... on je sladsi nez cokolada :D *15* .... uz zase blaznim co :D
            • swery

ja mam taky nastesti hnedy vlasy a u rozbřesku sem fakt uz daleko uz jen 10 kapitoool konecne nemuzu se dos¨ckat jak to dopadne *14*
            • odysseus

rozbresk jsem necetla a nechci o nem nic slyset...pockam si na knizku...a ja si in touch nekupuju...ale chceme prece co nejvetsi diskuzi a zdrdnout drby muzeme vzdycky... *15*

a betuli...ja jsem brunetka *15*
            • swery

*15*
            • swery

me by jenom zajimalo kdo by si chtel in touch kupovat *16* nejhorsi casak co kdy byl..ovsem hned po blesku ale to sou zese noviny... *3* ty si uz rozbresk cetla???
            • b.e.t.u.l.i

jj jasne :) pisou tam ze ho paris chtela vytahnout na rande ale on ji odmitl :D ze ma radsi brunety a sel s nejakou divnou :D....Miguita Oliver tak se menuje.... ale je divna :D *15* .. ale stejne je na brunety :( a ja sem pitoma bloncka.... hned zjtra se du obarvit :D... no tak to zas ne :D na svoje vlasy sem pysna :D ale kuli robertoj mozna :D zacnu o tom uvazovat :) *15*
      • elizabethd

Re: Re: Dobrou noc

Tak to nejsi sama(béééééé)(budeme držet hodinu smutku-nééé dělám si prdel)
  • .....

našli j
    ste už nekdo roberta na facebook?
    • maj_ki

Re: .....

ne nenašli on bude spíše na twitteru je tam aji zac efron a vanessa hudgens *14*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: .....

jak to vis ze tam ty dva jsou :D *15*
        • erikaa

Re: Re: Re: .....

Ja neco nedávno našla na FACEBOOKU ale nevim no *9* *9* *14*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: .....

no tak tam jich je to si zas dela nekdo legraci ... *9*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: .....

takze myslis ze je to vazne on? *7*
            • erikaa

Re: Re: Re: Re: Re: .....

bylo to jak oficiální stmívání a pod tím ty hvězdy co tam maj ten učet *7* *7*
  • katy-3

idiot

já ho nenávidim robert pattisons býmrama je hrozně hnusnej hezčí je zac vim že se budete hádat: tak co tu dělám když ho nesnášim! ale pravda je taková že sem to jenom potřebovala napsat abych vás probrala ale asi to nepude vy vymydlený mozky !!!! *13* *13* *16* *16*
    • justia

Re: idiot

Si trapná....Píšeš faouškům Roba,že je ošklivej...Jako komu to cpeš????Tady to nikoho nezajímá..... *16* *13*
    • kikines

taky ti nekecáme do toho koho máš ráda ty !!! *13* *8*
    • sandra27

myslím že ty taky budeš vypatlenej mozek protože ty co maj rádi Zaca Efrona vypatlaný jsou, mě se 17 again líbil ale né kvůli Zacovi ale kvůli Matthew Perrymu,heleď já na diskuzi o Zacovi nepíšu co si myslim tak sem taky nepiš jo?tohle je diskuze hlavně pro fanoušky Roberta Pattinsona
      • mysak.kol

Re: Re: idiot

v 17 again hraje Perry?!?!? páni.
        • sandra27

Re: Re: Re: idiot

jo hraje
    • Re: idiot

ty katy-3 podiv sa na smívání tam je ulně ůžasnej!!! on je krásný a to co o nem pises to si pis nekam jinam... krááá*ooo!!! *16* *16* *16*
    • nik011

no jááá te uplne chapu tys mela proste potrebu to sem napsat nebo by si dostala nejakej zachvat nebo co?? ale me neproberes holcicko napis si sem co chces zajimava nejses , no vidis to a este se mi to rymuje... ahhahahaha bye
  • 1005nc1989

reklama

Omlouvám se, za tuto reklamu, ale dnes mi byly doporučeny tyto stránky
    http://www.edwardandbella .net/
    jsou tam krásné fotografie :) prohlídněte si je :)

Na zrada.pise.cz je new moon online.tak pokud nemuzete do kina tak juknete.ja osobne cekam do kina
  • jak to tedy je?!

Chodí Rob s Kris, nebo ne? Vyjádřili se oni dva k tomu někde?
    • xcornelia14

Re: jak to tedy je?!

Robert říká že ne, Kristen taky že ne a že do jejího soukromý nám nic není. Takže.. kdo ví *3*
      • Re: Re: jak to tedy je?!

Jj, jasný- takže ofiko ne, ale kdo ví jaká je realita... Ale tak kdyby měl s někým chodit, byla bych ráda, kdyby to byla ona.
        • xcornelia14

Re: Re: Re: jak to tedy je?!

Tjn.. ale i tak. Je to v podstatě jeho věc:D
          • Re: Re: Re: Re: jak to tedy je?!

netvrdím opak *3*
            • xcornelia14

Re: Re: Re: Re: Re: jak to tedy je?!

Okey:D *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit