-
prosím vás
ahoj, omlouvám se, ale zase bych potřebovala pomoc s hlásky. jsem tam jako mysak.kol s Robertem Pattinsonem. http://bablbubl.blog.cz/0907/soutez -zacina2 díky i za snahu. *8* *8* *8* -
jj
To marks602:
máš pravdu, i když bych neřekla, že se hádáme, pouze diskutujeme... důležité je, že jsme všechny jeho fanynky
a navíc se to tu alespoň trošku rozjelo, začalo to tu upadat... *3* -
-
Re: jj
no jo , to je fakt. :-))
-
-
Lidi tak to je dcl sranda...na Myslivcový nějakej trotl píše,že jí náš Robík chce do nějakýho filmu....To sou zase drby,chudák kluk...dyť je to namyšlená blbka co nic neumí *1* *1* *1*
-
-
Jackie, při vší úctě... a i když sdílím stejný názor na Myslivcovou jako ty, tak myslím, že už bychom jí tady rozebírat nemusely...
Víš, působí to potom tak trochu stejně jako když tady někdo Roba pomlouvá a to se ti taky nelíbí... :)
Nebuď naštvaná, jenom můj názor *4* -
-
Souhlasím :-) Vlastně ani nevím proč se tu o ní bavíme..
-
-
Ty bláho! :-D Klidně se vsadim že si to tam píše sama! :-D :-D To je fakt kravina! takovou barbínu! :D že by místo belly? :-D :-D
-
-
Právě to, že si o ní pořád někdo píšete jí děla známou. Kdyby se na komentáře k ní každý vykašlal, tak za chvíli po ní slehne zem. Vím kdo to je jen proto, že čtu vaše komentáře. Když vás tak štve, tak jí nedělejte ještě známější.
-
-
jejda tak promin.. ale něco na tom je ;)
-
-
-
-
tak jsem včera na netu sjukla rozbřesk 1 část v aj a je to pěkný :) teda když vynechám Bellin dramatickej porod..a ten konec byl luxusní jak otevřela oči a měla je červený:)už se těšíím na pokračování
-
-
dramatickej *2* chudák.. já bych teda takovej porod nebrala... a to mám jeden za sebou *1* ale musím říct bezva natočené... drsně zahrané... a to myslím celkově... lepší herce fakt nemohli vybrat... *14*
-
-
Moje máma je fakt ulítlá na twilight stejně jako já ale říkala mi že jak měl být casting tak měl dostat roli Edwarda *11* Rupert Grint (Ron Weasly z Harryho Pottera) *11* *11* *11* Blééé
-
-
-
fotka
myslim ze ta nova fotka je desna :D ne ze by mu to gtam nesluselo ale vypada tam vazne jako killer :D *15* ale .... mno jasne ze je sexy :D -
-
Re: fotka
nesouhlasim....sexy nevypada...vypada jako kdyby utek z minuleho stoleti *15* -
-
Re: Re: fotka
O jaký fotce tady mluvíte??? *7* -
-
Re: Re: Re: fotka
o ty novy :D jak je tam takovej dost bilej a s nejakou znskou myslim :D -
JJ už vím o jaký fotce tady mluvíte-Já si myslím že to vedle je Nikky,nebo nn??? *7*
-
-
Re: Re: fotka
on je sexy vsude :D ... no dobre ta fotka neni nic moc ale kdyz se ti nekdo libi tak se ti musi libit vsude ne :D ... jen by me zajimalo kdo je ten vedle ?: :D -
-
ja myslim, ze je to spis esme..ne? -
-
Re: Re: Re: Re: fotka
esme :) ta hraje v chirurgach :) nej serial :D
-
-
-
-
-
nahý Rob!!!
HOLKY, TOHLE MUSÍTE VIDĚT!!! NA INTERNETU SE ROZŠÍŘIL ODKAZ ROBERTA Z FILMU LITTLE ASHES... NO, MĚ TAHLE FOTKA SRAZILA ZE ŽIDLE - ROBERT VE SVÉ KRÁSE!!! HLAVNĚ MĚ TU NEKRITIZUJTE - KDO HO NECHCE VIDĚT NAHÉHO, TAK AŤ NA ODKAZ NEKLIKÁ. PO KLIKNUTÍ NA ODKAZ MUSÍTE SJET MYŠÍ TROCHU NÍŽ A TAM UŽ TU FOTKU UVIDÍTE.
http://www.robsessedpatt inson.com/2008/10/italian-magazine- scans.html -
-
Re: nahý Rob!!!
sorry, odkaz ještě jednou
http://www.robsessedpattins on.com/2008/10/italian-magazine-sca ns.html
napoprvé to nějak nešlo. v tom odkazu nemají být žádné mezery.
-
-
Eda
Sakra, mám radši Edu než Roba :DDD so stím?? :D *9* -
-
Re: Eda
nevim jak ostatni ale ja taky *15* myslim ze to je normalni :) jen Edward proste neexistuje *9* -
-
Re: Re: Eda
Jo ja mám taky raději Edwarda než Roba, ale to neva Rob je taky super !!!!!!!!!! *1* *3*
-
-
-
summer house
hele věděli jste, že Rob natočil jakýsi letní dům v Londýně? je to starý film. no já se ho snažím sehnat,ale nějak se mi nedaří. mám jen trailer na webu a nic víc. kdybyste o tom měl někdo páru, prosím, napište mi. prý tam hraje pěknýho grázlíka. to musím vidět. miluju ho a jeho práci. líbí se mi, že si umí udělat sám ze sebe legraci a tohle dílo určitě bude zase skvělý. tak kdyžtak písněte. prosím. hraje tam Richarda. *3* *3* *8* *8* -
-
Re: summer house
Ahoj, podle mě nemá cenu ten film ani shánět. Když si ho najdeš na ČSFD tak zjistíš, že je to krátkometrážní film a trvá jen 12 minut. -
Re: summer house
se kouknu
-
-
ofiko
Ahoj, Roba je na netu plno, brouzdám broudám, ale nevyznám, máte někdo odkaz přímo na jeho oficiální stránky ? -
-
Re: ofiko
Strýc gůgl Ti poradí. *5*
-
-
Ahoj please prosím prosím prosím koukněte na PAULA WESLEYHo a jestli se vám bude líbit prosím prosím prosím přidejte se k nám do fanklubu!!!!!*9*