-
:-))
no , jak tak tady čtu vaše příspěvky , jak Janča , tak tynacool i antidicaprio , všechny bych vás odhadla na stejný věk , myslím , že si nemáte co vyčítat :-))
Jinak film jsem ještě neviděla , chystáme se na něj se ségrou v srpnu , tak nevyzrazujte podrobnosti :-)) -
-
Re: :-))
to asi nemáš moc dobrej odhad :-)) -
-
Re: Re: :-))
promin ale já si myslim že ten dobrej odhad má...dyt si přečti co to tady vůbec píšete...jak mylý 10letý holčičky..fakt. -
-
Re: Re: Re: :-))
No mi 10 už fakt není. Mám i občanku *3* Takže asi už mi 10 nebude, že?! :D -
-
Re: Re: Re: Re: :-))
hmm tak je ti patnáct ale chováš se jak pětiletej fakan:) *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-))
Díky za uznání *1* -
tjn to máš pravdu ta se chová jako úplně největší trapka a fracek v jednom *1* -
Já se nechovám jako fakan, říct svůj názor snad není terorismus. Ale to co předvádí tynacool na Taylorově profilu i na Robertově mě fakt štve. Musíš uznat, že se jako fakan chová spíš ona. *13* -
všeobecněXD třeba když koukam na jinný dikuze nwm:miley cirus (nejsem si jista jak se to píše)třeba se tam hadaj jestli je lepší mít na miley icg nebo skype..to se taky vždycky upřímě zasměju ..vždyt je uplna blobost aby na ni měly takový kontakt..sorry ale to jim fakt nesežeru . nebo když mi někdo nadáva : jako ty si pěkně hloupá víš..jako ja se s johnnnym deppem znám osobně a jako muj tata s nim bydlí a jak k nim jezdim na dovolenou..bla bla bla XDXD to mě dpostává taky upa nejvíc..jako toho je dost ale tyhle nerealný keci sou nejlepší -
se popadáš za břicho ze mě? -
ja tě nechci naštvat XD to mě vždycky dostává ,když mi lidi nadávaj a myslí si, že mi to je líto.Ja si to přitom tady čtu a slušně se popadám za břicho.
Ja se s tebou nehodlam hádat ,jen ti to vracim *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* -
a pro antidicaprio:vim že v 10 letech má člověk zmáklý pravidla pravopisu,ale jestli mě míníš urážet za ten překlep že místo malý jsem napsala něco jinýho tak si posluž.....no jen do toho mě tim nenaštveš XD *1* *1* *1*
-
-
-
Re: Re: Re: :-))
teda malý no *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :-))
vítej mezi nás XD -
-
máš pravdu , v 10-ti letech, má člověk zvládnutý základy pravopisu XD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* sorry,ja to prostě musela napsat :-) -
mě aspon neni deset a ani se tak nechovám *1*
-
-
-
-
-
Re: :-))
přesně tak souhlasím s tebou:)
-
-
...
vše nej *14* -
TAK JSEM NA TO KOUKLA. BOŽE BOŽE BOŽE. Já vím je jí 16 let, ale teda působí vážně dost hloupě.
-
-
přesně to samé jsem si o ní řekla já,když jsem to video a namyšlenej blog viděla *1* to teda nevim co chce v životě dělat....katastrofa ta holka
-
-
Ta je uplně vypatlaná! :-D a souhlasím uplně se vším co ste tu napsaly! :-) Ta holka v životě vůbec nic nedokázala.. Jenom seděla doma na zadku a tukala do počítače no.. Zatímco Rob a ostatní co sou pod ní toho dokázali spoustu a dřeli (jestli to můžu říct takhle..) aby se na ten vrchol dostali.. A pak si příjde ona a ... :-D
V tom uvolněte se prosím mi příjde...Jak se tam ty lidi smáli tak si myslela že se smějou tomu jak je vtipná.. tak to určitě! :-D A navíc tam říkala že "tancovala" takže nechápu proč je tu napsáno že je tanečnice! -
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ugg3bqRHpzQ tady máte něco pro zasmání...jeden kluk co jí žere to šoupnul na facebook...nevim,ale musela jsem se smát *1* nakrucuje se tam jako by měla bolení *1*
-
-
-
-
prosím vás...jak se to vlastně vyřeší s tím,že RENESMÉ tak rychle roste?
-
-
já myslim,že když se dostane na určitej věk,starnutí se zpomalí.Už je to dlouho,co jsem to četla,takže si nejsem stopro jistá.
-
-
plssky
ahojky lidi hlásnete mi plsky v SONCTS S robertem moc moc dkěujíí
http://barush-twili ghtsaga.blog.cz/0905/2-kolo-soncts -
Vlastnosti
Ahoj lidičky, co takhle napsat každý nějakou vlastnost, kterou přisuzujete Robovi? *3* *3* -
-
Re: Vlastnosti
milej šikovnej talentovanej ale i slavnej a bohatej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
projevuje se jako nadaný herec -
No tezko rict kdyz ho neznam.ale doufam ze je alespon trosku podobnej edwardovi ten je super kdyby vsichni byly takovy tak se mame fajn.hlavne at neni podobnej tomu nafukovi ce tady porad tak prudi *4* -
Chamtivý, sobecký a rozmlsaný parchant. *5* -
-
Re: Re: Vlastnosti
chlupatý, neoholený, nesvalnatý, tváří se zhuleně (jako idiot) -
-
Re: Re: Re: Vlastnosti
hele tebe bych chtěla fakt vydět...se řídíš heslem : podle sebe soudím tebe co??? Tady na ty tvoje trapný řečičky není nikdo zvědavej!!! Jdi si to psát k Taylorovi *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Vlastnosti
S tim Taylorem by jsm esi teda moc nerozumeli!..to at raci zustane tady!.. -
Každý má svůj názor, tak jí ho neber. *16*
-
-
-
Co tu sakra zase delas?.. *16* *16* -
-
To co Ty, Evo. *4* -
-
To y jsi tu nepsaal takovy blbůstky!!..balonku -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vlastnosti
At uz by to bylo kvůly tobe,nebo kvůli tobe nebo treba i kvulyi tobe tak bych to neudelala a neudelam...protože ja to nechci!!!! -
Ale já myslel, že bys mohla, ale ne kvůly mě, ale kvůli mě, ale taky kvůli sobě. *4* -
Balonku az se budu chtit vyfotit tak to udelam ale ne urcite kvuly tobe!..vyfot se ty a pak to udelam ja!! -
prosimte proc by to kuli tobe jako mela delat,protebe je 5 vterin drahej a to sem ti jich teda uz venovala! ty si myslis ze ses nejakej king ne. -
Evičko, kdypak se konečně učešeš a znovu vyfotíš? *4*
-
-
-
-
ČUROMEDE.....SÁM BY SI RÁD MLSAL...NECH SI ZAJÍT CHUŤ.... -
-
Káčo hloupá, jsi normální? *1*
Vždyť já jsem přece nejkrásnější, nejchytřejší a nejvíc uznávaný. *5* -
-
ty prvni 2 neberu ale to posledni se hodi proste uznavany debil!!!::::::::::::DDDDDDDD -
-
mg zas to nepochopil ja je nechci urazt jako ty ! no skus to pochopit danke -
Vždyť si urážej koho chceš, kdo Ti brání? *1* -
no upe:D:D:D, ja neurazim kazdou osobnost, me taky napr nezajima ten tvuj jean reno nebo hugh laurie! jenom ze ja sem na tolik normani ze je neurazim protoze je moc neznam kapi, takze jestli to poschopis odp -
Ano, to Ty jsi, vím to já, ví to ostatní, že jsi pomatenec. *4* -
jo maximalne ty a ten smajlik:D ja si to teda nemyslim prostoze tohle si myslet já tak sem blazen:D:D:D -
Mysli si co chceš, říkej si co chceš, oba víme, že mám pravdu. *5*
-
-
-
-
to popisujes sebe? -
jo tyhle se hodnej k tobe , ne k roboj tak zapni mozek a probud se, pak odepis ok? dekuji za pochopeni :D bye -
-
Muck. *4* -
-
tyvl sem rada ze ses uklidnil, a s radosti ti teda odpovim! kiss me ass!:D -
-
tjn -
Tím hůř. *9* -
to nejsou vtipy to je realita hosicku! -
Lepší je to, že Tvoje vtipy stojí za pendrek. *5* -
no ty nas bavis kazdej den tak co je lepsi? :D:D:D:D -
Ty dneska bavíš, vážně. *1* -
to vidim, jak se deptas furt s timhle: huso, a tenhle trapnej smajlik: *16* , to si jako myslis ze to neni deptani? no ok ale kazdej vi ze jo bye -
To já jsem pořád, přece. *5* -
no.. dal sem rada ze se furt klidnej :D -
A dál? *4*
-
-
-
-
co třeba lstivý, urážející, pohrdající, závistivý.... tyto vlastnosti se k tobě hodí :)
-
-
charisma, uzavřenost, nepodřizování se ostatním... -
poctivost *14* *14* *14* *14* -
-
A nejsi padlá na hlavu?
*1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: A nejsi padlá na hlavu?
ticho *14* -
-
Re: Re: A nejsi padlá na hlavu?
nádhernej hlas -
-
Re: Re: Re: A nejsi padlá na hlavu?
Kéžby... -
Lžeš, Evičko. *5* -
Ale nam s tebou ne!! *16* *16* *16* -
Nepůjdu, je mi tu s váma hezky *5* -
Jdi pryč:( -
Já mám. *5*
-
-
-
-
-
uzavřenost -
-
cílevědomý....
-
-
-
New Moon
No právě jsem se dívala na New Moon, Rob hrál dost dobře, i když myslím, že líp ve Stmívání. Jelikož jsem se na to dívala s kámoškou, která nečetla knihu, tak jsem jí musela vysvětlovat spoustu zápletek. Řekla bych, že tento díl se tvůrcům moc nevyvedl, pro opravdu nezasvědceného člověka to moc smysl nedává, ty skoky v ději, do půlky je to v poho, ale do návratu Alice to za moc nestojí, mimo to i na střihu si mohli dát víc záležet, viděla jsem to jednou a chyb je tam až až...
Jen asi nejvíc bylo, že Alice se v autě na sluníčku netřpitila, ale jinak dobrý no, a usekli Kristen zrovna když chtěla říct "pojďte" u vstupu do kina,... ale jinak zas tak zjevné chyby nebyli...ale tak co, asi spěchali na pokračování... Ale doporučuji se na film podívat. -
Vše nejlepší
Všechno nejlepší Robe *14* hodně úspěchů a jen toho nejlepšího *1* *14* *3* -
B.E.T.U.L.I.
Kde je B.e.t.u.l.i.? Kde je B.e.t.u.l.i.? Duše tohoto fóra? Chci znát její názor na ten dlouhej článek co je na druhý stránce týhle diskuse. Ten článek psala nějaká Rikku a mě strašně zajímá, co si o tom B.e.t.u.l.i. myslí. Ta jediná má o Stmívání a o Robim přehled. B.e.t.u.l.i., ozvi se sem prosím, rád bych znal tvůj názor. Ten článek od Rikku se mi móóóć líbil a to sem kluk, ale chci znát i názor od nějaké dívky. B.e.t.u.l.i., odpovíš? David. *4* -
-
Re: B.E.T.U.L.I.
jo a taky bych rada vedela co ses za davida :D -
-
Re: Re: B.E.T.U.L.I.
Díky za reakci B.e.t.u.l.i. Vidím to stejně jako ty. Ale četl jsem, že scénáristka New Moon vymyslela, jak dostat Roba do více scén filmu, než je v knížce - například Belliny halucinace o jeho hlase, vzpomínky a tak. Takže doufám, že tyhle scény do finální podoby filmu nevystřihnou.:-)
Jinak jsem úplně normální pohodovej kluk, co se stal obětí vlny jménem Twilight:-)
-
-
Re: B.E.T.U.L.I.
cau ja sem b.e.t.u.l.i :) *15* dik no moc si me potesil :) uz se tam du mrknout *3*
-
-
Happy b-day
Jináák samozřejmě wšechno nej Robovíí :-* dodatečněě